Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Mobilier pentru Terase & Gradina - Mobilier de Exterior: 206 companii
 • Compania noastra furnizeza tuturor primariilor, firmelor de gospodarie urbana, dezvoltatorilor imobiliari si urbani, persoanelor interesate produse de amenajari exterioare si urbane din fonta, aluminiu si lemn,o gama variata de produse:stalpi iluminat extern,panouri intrari/iesiri localitate,cosuri de gunoi urbane si bancute stradale,cismele stradale,amenajari locuri de joaca copii,mobilier urban ,parc stradal,statie maxi taxi etc. Clientii nostri sunt foarte diversi de la municipalitati, consilii si primarii orasenesti si comunale la constructori si persoane particulare. Oferim tuturor clientilor nostrii avantaje semnificative si o cooperare reciproc avantajoasa

Draganesti-Olt Producator
 • LLW Concept foloseste lemnul in forma lui naturala pentru a decora gradini, case sau locuri publice. Astfel lasam natura prin creatia ei in timp, sa fie principalul designer, rolul nostru fiind de a potrivi armonios, in orice colt al locuintei d-voastra ceea ce noi consideram a fi frumos. Fiecare proiect este unicat, adaptat gustului si cerintelor clientului. LLW este inovator in crearea mobilierului prelucrat manual utilizat in hoteluri, vile, cabane, pensiuni, restaurante, gradini de vara, baruri, camere, bai, gradini si locuri de joaca. Avand o gama diversa de produse atat pentru interior cat si pentru exterior ca mobilier de bar, mese de diverse forme si marimi, cuiere, oglinzi, paturi, dulapuri, scaune, foisoare, pergole, poduri, balustrade, balansoare, banci, cabane si case din lemn rustic. LLW isi propune sa aduca in inimile clientilor o mica parte din frumusetea, naturaletea si caldura lemnului. Noi vrem sa SCHIMBAM ceva ! Noi producem ALTCEVA ! Noi suntem LLW !

Galati Producator
 • Calitate, seriozitate la preturi rezonabile. Va oferim obiecte la moda si rustice din lemn masiv de brad, tei si stejar. Lemnul este uscat si tratat cu lacuri si baituri speciale pentru a da o rezistenta indelungata si un finisaj deosebit.

Galati Producator
 • Companie nationala care se ocupa cu productie mobila de exterior, calitate maxima, preturi competitive va oferim produsele urmatoare: scaune terasa piscina, restaurant, gradina, sezlonguri: terasa, piscina, gradina, plaja, panouri solare monocristaline certificate TUV.

Bucuresti Producator
 • Activitatea principala desfasurata de societate noastra este producţia de mobilier de gradină din lemn şi vânzarea acestora către clienţii extern şi intern. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Zetea Nr. 737360 Producator
 • Suntem o companie localizata in Targu Jiu, judetul Gorj, si infiintata in anul 1994. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca scari interioare lemn, terase lemn, mobilier gradina, balustrade lemn. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei Ramatis S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Principala preocupare a companiei Ramatis S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Targu Jiu Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in CORUNCA, judetul Mures. Ceea ce isi propune firma Lex Pres Com S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca produse de morarit, faina, mobilier de gradina, tamplarie de lemn. Compania noastra are un personal de 18 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Lex Pres Com S.R.L.. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

CORUNCA Producator
 • Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul turnarii pieselor metalice, feroase si neferoase, firma Grivcom  ofera partenerilor interni si externi produse care satisfac exigentele calitative cu produse executate dupa proiecte proprii si la cererea acestora. In categoria de produse se regasesc si produse de arta, de ex; clopote, blazoane, obiecte de cult si crucifixuri, iar mobilierul stradal pentru parcurisi, gradini, pe care vi-l oferim va oferi o imagine absolut speciala amenajarii spatiilor pentru relaxare. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Baia Mare Producator
 • Suntem o companie localizata in Sfantu Gheorghe, judetul Covasna, si infiintata in anul 1993. Firma Mondoimpex S.R.L. are o echipa de 18 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de mobilier de gradina, mese, scaune, balansoare. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Mondoimpex S.R.L.. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Sfantu Gheorghe Producator
 • Infiintata in anul 1994, Tehnoplus Forest Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca mobila de gradina , chioscuri , foisoare de gradina, mobila lemn masiv diverse esente. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor TEHNOPLUS FOREST S.R.L.. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Principala preocupare a companiei TEHNOPLUS FOREST S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Suceava Producator
 • Timbero este o firma romaneasca, cu capital integral privat. In prezent, Timbero se ocupa cu debitarea lemnului si transportul acestuia, oferind cherestea si subproduse din cherestea atat pentru piata interna cat si pentru cea externa. Datorita amplasarii zonale si accesului constant la materia prima, putem onora cu succes orice comanda, promptitudinea fiind unul dintre principiile noastre de baza. Cu o echipa profesionista si cu motivatia de a ajunge cei mai buni, credem cu tarie, ca prin calitatea produselor noastre si flexibilitatea de care dam dovada, putem deveni un furnizor si un partener de nadejde. Cateva dintre obiectivele urmarite de noi care constitue baza colabarorii cu clientii nostri : -asigurarea in permanenta a calitatii; -livrarea produselor noastre conform conditiilor specificate; -asigurarea termenelor stabilite comenzilor; -adaptarea ofertelor conform cererilor.

Fundu Moldovei Producator
 • Infiintata in anul 2007, MASTER CON S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in SUCEAVA, judetul Suceava. Ceea ce isi propune firma MASTER CON S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca casa din lenmn. Compania noastra are un personal de 5 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Suceava Producator
 • Infiintata in anul 2005, WOODMAN este situata in Timisoara, judetul Timis. Firma WOODMAN are o echipa de 6 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de case pe structura de lemn, mobilier de gradina. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania WOODMAN se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca WOODMAN stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Timisoara Producator
 • Societate infiintata in anul 1998 cu certificare iso 9001 sintem permanent in cautare de lururi noi de a imbunatati calitatea prin achizitionarea de utilaje performante. Lucru in echipa cu angajati seriosi si profesionisti.

Berca Producator
 • Romec Trans, a fost fondata in 1991 in Gura Houmorului, judetul Suceava si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de: cabane din lemn rotund,si mobilier din lemn rotund. Compania are un efectiv de 8 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Romec Trans se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Gura Houmorului Producator
 • Infiintata in 1990, firma executa lucrari de tamplarie si mobilier din lemn/ PAL/ metal, confectii metalice, strungarie, frezare. Dotari: doua hale productie x 200 mp si 1x80 mp cu echipamentele aferente. Restaurant - pensiune 40 locuri.

Tulcea Servicii
 • Firma este producatoare de mobilier de gradina, set masa + banci + scaune gradina, mobilier gradina. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon.

Sibiu Producator
 • Prodsalt Importăm, producem şi comercializăm, ciubăre din lemn pentru baie cu apă fierbinte numite şi Hot Tub, saune de exterior tip butoi - Sauna Barrel, producem Jacuzzi din lemn –HOTTUB-SPA, montăm în cele mai avantajoase condiţii terase deck – DECKING şi construim saline artificiale cu sare de PRAID şi sare de HIMALAYA. Produsele noastre vin în întâmpinarea dorinţelor fiecăruia, existând posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de dimensiuni şi culori, atât la Hot Tub– uri cât şi la Sauna Barrel, terase deck sau saline artificiale. Ciubărele din lemn, Hot Tub–urile, sunt importate din nordul Europei, sunt produsele originale care se găsesc în toata Europa, şi sunt fabricate din lemn de molid siberian sau de zada siberian, dotate cu sobe de încălzit pe lemne din inox sau din aluminiu marin. Saunele Barrel sunt saune de exterior, orizontale sau verticale - saune de tip butoi, dotate cu sobe electrice sau sobe pe lemne şi sunt importante din nordul Europei. Jacuzzi-urile din lemn HOTTUB-SPA, sunt ciubăre din lemn cu diagonala de la 1,6 m la 2,4 m, destinate pentru 4-12 persoane şi dotate cu sistem de filtrare, sistem de hidromasaj, sistem de aeromasaj si sistem de iluminat subacval. Acestea sunt disponibile atât pentru apă dulce cât şi pentru apă sărată. Montăm Terase deck - Decking, în cele mai avantajoase condiţii la o calitate superioară şi preţuri de importator. Salina de suprafaţă. Construim saline cu sare de PRAID sau cu sare de HIMALAYA, ce pot fi dotate şi cu generatoare de aerosoli. Pentru achiziţionarea unui ciubăr din lemn Hot Tub, a unei Saune Barrel - saună de exterior, a unui Jacuzzi din lemn HOTTUB-SPA, montarea unei terase ori construirea unei camere saline vă rugam să ne contactaţi la: Tel: 0741651398, 0749630161 www.ciubar.ro

Tirgu Mures Importator
 • Companie mica, lucrari pe comanda, deplasare la domiciliul clientului, consultanta. Se pot executa si comenzi de anvergura pentru pietele externe. Se pot vedea produsele noastre pe www.prelucrare-lemn.ro

Constanta Producator
 • Inchiriem mobilier evenimente in Bucuresti si in tara ! Select Events are ca obiect principal de activitate inchirierea accesoriilor de petrecere si organizarea de evenimente: inchiriere corturi pentru evenimente in aer liber si expozitionale, inchiriere mobilier, mese, scaune, mobilier lounge, echipament conferinta, seturi de mobilier, inchiriere aparatura evenimente, vesela, scena si ring de dans, catering, huse scaune ! Tel. 0722.81.91.91/ www.inchirieremobilierevenimente.ro

Bucuresti Servicii