Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Mobilier pentru Terase & Gradina - Mobilier de Exterior: 198 companii
 • Suntem o companie localizata in Sfantu Gheorghe, judetul Covasna, si infiintata in anul 1993. Firma Mondoimpex S.R.L. are o echipa de 18 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de mobilier de gradina, mese, scaune, balansoare. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Mondoimpex S.R.L.. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Sfantu Gheorghe Producator
 • Infiintata in anul 1994, Tehnoplus Forest Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca mobila de gradina , chioscuri , foisoare de gradina, mobila lemn masiv diverse esente. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor TEHNOPLUS FOREST S.R.L.. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Principala preocupare a companiei TEHNOPLUS FOREST S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Suceava Producator
 • Timbero este o firma romaneasca, cu capital integral privat. In prezent, Timbero se ocupa cu debitarea lemnului si transportul acestuia, oferind cherestea si subproduse din cherestea atat pentru piata interna cat si pentru cea externa. Datorita amplasarii zonale si accesului constant la materia prima, putem onora cu succes orice comanda, promptitudinea fiind unul dintre principiile noastre de baza. Cu o echipa profesionista si cu motivatia de a ajunge cei mai buni, credem cu tarie, ca prin calitatea produselor noastre si flexibilitatea de care dam dovada, putem deveni un furnizor si un partener de nadejde. Cateva dintre obiectivele urmarite de noi care constitue baza colabarorii cu clientii nostri : -asigurarea in permanenta a calitatii; -livrarea produselor noastre conform conditiilor specificate; -asigurarea termenelor stabilite comenzilor; -adaptarea ofertelor conform cererilor.

Fundu Moldovei Producator
 • Infiintata in anul 2007, MASTER CON S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in SUCEAVA, judetul Suceava. Ceea ce isi propune firma MASTER CON S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca casa din lenmn. Compania noastra are un personal de 5 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Suceava Producator
 • Infiintata in anul 2005, WOODMAN este situata in Timisoara, judetul Timis. Firma WOODMAN are o echipa de 6 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de case pe structura de lemn, mobilier de gradina. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania WOODMAN se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca WOODMAN stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Timisoara Producator
 • Societate infiintata in anul 1998 cu certificare iso 9001 sintem permanent in cautare de lururi noi de a imbunatati calitatea prin achizitionarea de utilaje performante. Lucru in echipa cu angajati seriosi si profesionisti.

Berca Producator
 • Romec Trans, a fost fondata in 1991 in Gura Houmorului, judetul Suceava si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de: cabane din lemn rotund,si mobilier din lemn rotund. Compania are un efectiv de 8 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Romec Trans se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Gura Houmorului Producator
 • Infiintata in 1990, firma executa lucrari de tamplarie si mobilier din lemn/ PAL/ metal, confectii metalice, strungarie, frezare. Dotari: doua hale productie x 200 mp si 1x80 mp cu echipamentele aferente. Restaurant - pensiune 40 locuri.

Tulcea Servicii
 • Firma este producatoare de mobilier de gradina, set masa + banci + scaune gradina, mobilier gradina. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon.

Sibiu Producator
 • Prodsalt Importăm, producem şi comercializăm, ciubăre din lemn pentru baie cu apă fierbinte numite şi Hot Tub, saune de exterior tip butoi - Sauna Barrel, producem Jacuzzi din lemn –HOTTUB-SPA, montăm în cele mai avantajoase condiţii terase deck – DECKING şi construim saline artificiale cu sare de PRAID şi sare de HIMALAYA. Produsele noastre vin în întâmpinarea dorinţelor fiecăruia, existând posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de dimensiuni şi culori, atât la Hot Tub– uri cât şi la Sauna Barrel, terase deck sau saline artificiale. Ciubărele din lemn, Hot Tub–urile, sunt importate din nordul Europei, sunt produsele originale care se găsesc în toata Europa, şi sunt fabricate din lemn de molid siberian sau de zada siberian, dotate cu sobe de încălzit pe lemne din inox sau din aluminiu marin. Saunele Barrel sunt saune de exterior, orizontale sau verticale - saune de tip butoi, dotate cu sobe electrice sau sobe pe lemne şi sunt importante din nordul Europei. Jacuzzi-urile din lemn HOTTUB-SPA, sunt ciubăre din lemn cu diagonala de la 1,6 m la 2,4 m, destinate pentru 4-12 persoane şi dotate cu sistem de filtrare, sistem de hidromasaj, sistem de aeromasaj si sistem de iluminat subacval. Acestea sunt disponibile atât pentru apă dulce cât şi pentru apă sărată. Montăm Terase deck - Decking, în cele mai avantajoase condiţii la o calitate superioară şi preţuri de importator. Salina de suprafaţă. Construim saline cu sare de PRAID sau cu sare de HIMALAYA, ce pot fi dotate şi cu generatoare de aerosoli. Pentru achiziţionarea unui ciubăr din lemn Hot Tub, a unei Saune Barrel - saună de exterior, a unui Jacuzzi din lemn HOTTUB-SPA, montarea unei terase ori construirea unei camere saline vă rugam să ne contactaţi la: Tel: 0741651398, 0749630161 www.ciubar.ro

Tirgu Mures Importator
 • Companie mica, lucrari pe comanda, deplasare la domiciliul clientului, consultanta. Se pot executa si comenzi de anvergura pentru pietele externe. Se pot vedea produsele noastre pe www.prelucrare-lemn.ro

Constanta Producator
 • Inchiriem mobilier evenimente in Bucuresti si in tara ! Select Events are ca obiect principal de activitate inchirierea accesoriilor de petrecere si organizarea de evenimente: inchiriere corturi pentru evenimente in aer liber si expozitionale, inchiriere mobilier, mese, scaune, mobilier lounge, echipament conferinta, seturi de mobilier, inchiriere aparatura evenimente, vesela, scena si ring de dans, catering, huse scaune ! Tel. 0722.81.91.91/ www.inchirieremobilierevenimente.ro

Bucuresti Servicii
 • Firma functioneaza cu un efectiv demai putin de 4 persoane. Executa lucrari de tamplarie de constructii si mobilier pentru exterior din lemn semiprelucrat. Mai executam si balamale forjate pentru usi si porti. Zona de activitate este judetul Salaj.

Zalau Servicii
 • Firma noastra a fost infiintata in anul 1992, avand ca obiect de activitate producerea si comercializarea de elemente de tamplarie. O parte din produsele noastre poarta sigla Werzalit (Weryalit fiind lider pe piata in domeniul productiei de lamele elastice din furnire de fag presate) si corespund celor mai inalte standarde de calitate, rezistenta si durabilitate avand un raport optim calitate-pret. Unul din produsele noastre de succes, care v-ar putea interesa si pe dumneavoastra, este somiera din lemn de fag stratificat.

Lugoj Producator
 • SC Prod-Con SRL a fost infiintata in 1992 in Braila si are ca obiect de activitate fabricarea de produse din lemn. Realizam la comanda mobilier din lemn pentru interior si exterior: usi, jaluzele, obloane, scari interioare, foisoare. In plus, ne ocupam si de restaurarea mobilierului vechi si a usilor monumentale. Mobilierul este produs din lemn de brad, stejar, fag sau orice material la alegerea clientului.

Braila Producator
 • Companie care are in portofoliu cateva case construite in diverse zone din tara si cu recomandari formata din persoane a caror medie de varsta este de 35 ani si cu experienta in constructii peste hotare dar nu numai.

Izvoarele Producator
 • S.C. Aceris Development S.R.L. realizeaza case/ cabane din lemn rotund, case de tip "sandwich", case din lemn patrat (grinda) cu imbinari de tip "coada de randunica", mobilier pentru interior/ exterior din lemn masiv de diferite esente (molid, pin, stejar), precum si diferite produse de gradina.

Brosteni Producator
 • Avem ca obiect de activitate fabricarea produdselor finite din lemn, in special produse apicole, stupi de albine, articole de apicultura, case prefabricate din lemn rotund. Aceste produse le comercializam atat in tara cat si in Europa.

Targu Secuiesc Producator
 • Firma are ca obiect principal de activitate prodcerea si comercializarea de decoratiuni de gradina, alba ca zapada, pitici, ciupercute, ratuste, garduri, stalpi. Pentru mai multe detalii, contactati-ne !

Zalau Producator
 • ModulPrefab este o echipa compusa din arhitecti, designeri, ingineri, peisagisti si tamplari profesionisti axati pe realizarea de locuinte prefabricate cu structura din lemn. Realizarile noastre variaza de la spatii de odihna in gradina pana la case de locuit permanent. La baza conceptului nostru stau ratiuni de natura economica, spatiala, de executie dar si de mediu. Conceptul este acela de casa cu pret fix, accesibila, ce poate fi folosita in diferite moduri de la un refugiu de week-end, cabana de vacanta, pana la modulul component al unui sat de vacanta sau casa de locuit permanent.

Timisoara Producator