Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Cutii Postale - Mobilier de Exterior: 6 companii
  • Societatea noastra MIMO & ELVO GRUP prin site-ul www.producatorcutiipostale.ro, va pune la dispozitie o gama larga de cutii postale. Pentru Asociatiile de proprietari / locatari sau Complexe Rezidentiale oferim diferite tipuri de cutii de scrisori, dar cele mai solicitate sunt modele monobloc, care, in functie de spatiul disponibil in casa scarii, pot fi montate in asa fel incat sa fie utile si usor accesibile. Comercializam la comanda Avizier, cutii postale pentru blocuri, Cutie postala pentru casa, Cutie postala pentru vila, diverse tipuri de cutii de scrisori. Oferim consultanta gratuita in vederea gasirii impreuna a celor mai bune solutii de incadrare in spatiu, instalare si preturi mici! Contactati-ne: 0756.678.623, 0723.678.623 sau e-mail www.producatorcutiipostale.ro

Bucuresti Producator
  • Societatea noastră vă stă la dispoziţie cu o gamă largă de cutii postale pentru indeplinirea tututor cerinţelor legate de cutii postale si aviziere prin intermediul http://cutiipostalebloc.ro Se livreaza si se monteaza pe configuratie la comanda in urma unei solicitari, completand formularul de comanda. Usa cutiei postale este dotata cu broasca tip "Yalle" cu 2 chei si are, optional, o fanta pentru carte de vizita. Se executa la comanda in functie de spatiul existent. Specialistii nostri va ofera consultanţă gratuită pentru a gasi solutii optime de încadrare a cutiilor postale si a avizierelor in spatiul disponibil. Totodata executăm la comandă sisteme de cutii postale si aviziere propuse de clienti.

Bucuresti Producator
  • Sc Eurometal Art Srl ofera spre comercializare, prin intermediul www.cutieposta.ro, aviziere si cutii postale sub forma de module, la pret de producator, adresate in special asociatiilor de proprietari si centrelor comerciale.

Bucuresti Producator
  • Firma SECURITYBOX, comercializează cutii postale, seifurii importate din toate Europa, cu certificat de conformitate, care corespund normelor europene. Firma noastra vine cu o gama larga pentru satisfacerea cerinţelor. Toate produsele sunt din tablă zincată, vopsea pulbere, sau din oţel inoxidabil.

Bucuresti Distribuitor
  • Echipa formata din artisti plastici, membrii ai U.A.P din Romania, ofera piese de mobilier, corpuri de iluminat, vitralii sau sticla cu tehnica vitraliata, produse cu caracter de UNICAT! De asemenea, ofera servicii de restaurare mobilier, interioare, exterioare, sculpturi, picturi, vitralii, etc.

Racari Producator
  • Infiintata in anul 1992, Matrix S.A. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Baia Mare, judetul Maramures. Ceea ce isi propune firma Matrix S.A. este sa ofere produse de calitate ca: confectii metalice (rafturi, dulapuri, cutii postale, safe-uri). Compania noastra are un personal de 160 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Matrix S.A. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Baia Mare Producator