Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Umbrare / Pavilioane pt Gradina - Mobilier de Exterior: 16 companii
 • Compania Hobby Metal SRL sau Hobby Garden, comercializeaza pentru beneficiarii de gospodarii care au curte, carporturi, pergole retractabile, pergole bioclimatice, copertine, pavilioane, adaposturi, sere si alte tipuri de constructii, din structuri metalice sau nemetalice, versatile, robuste, de calitate si cu durata de viata indelungata. Astazi suntem in masura sa va oferim o colectie cuprinzatoare de produse, estetice, ergonomice si simplu de montat. Toate variantele propuse au ca destinatie protejarea gazonului, a terasei, a spatiului pentru gratar, a mobilierului de gradina, a zonei de relaxare de langa piscina sau curte, diferite materiale considerate nepericuloase sau pentru o mare varietate de vehicule, camionete, chiar si barci sau rulote auto. Produsele noastre au design modern si se potrivesc perfect in curtea unei gospodarii, atat din zona rurala cat si urbana. Materialele utilizate sunt de inalta calitate. Proiectele produselor noastre sunt marca unor designeri cu notorietate si sunt prezentate ca noutati in domeniu. Misiunea noastra: HOBBY GARDEN aduce eleganta si utilitate in gradini si gospodarii.

Piatra Neamt Importator
 • Martin Corturi Evenimente SRL este o firma nou infiintata, cu planuri de dezvoltare pe termen lung. Suntem importator si reprezentant regional al marcii Qeridoo, suntem cel mai mare importator si distribuitor de remorci de bicicleta din Romania. Suntem importatori de corturi profesionale pentru organizat eveniment sau pentru depozitare. Produsele distribuite de noi au calitatea cea mai inalta, fiind concepute si construite de echipe de ingineri germani cu o bogata experienta si traditie in domeniu. Valorile noastre organizationale se bazeaza pe promptitudine, calitate, seriozitate si orientare spre o cat mai inalta satisfactie a clientilor nostri. Preturile noastre sunt corecte din punctul nostru de vedere. Adaosul comercial este intre 5 si 40%, in functie de costurile noastre indirecte si a cheltuielilor de marketing. Costurile de curierat sunt bazate pe tarife contractuale negociate indelung cu firmele de curierat si pretul platit de dvs ptr aceste servicii nu include vreun adaos din partea noastra. Produsele noastre au termen de garantie intre -12 luni (obligatia legala) si 48 luni pentru produsele Qeridoo. Retururile sunt acceptate in conformitate cu legislatia in vigoare. Relatia cu clientii se face in program non-stop (24/7), ne puteti contacta fie telefonic, mesaj text sau email ori de cate ori aveti nevoie de sprijinul nostru. Promitem sa va raspundem cu caldura si seriozitate.

Bucuresti Importator
 • Firma L& L Company Impex Srl produce case cu structura din lemn, case de vacanta, case prefabricate, cabane, casute de camping si gradina, terase si copertine auto, garaje, filigorii, mobilier de gradina si terasa, mic mobilier, casute pentru copii, amenajare locuri de joaca, lambriuri, podele, garduri. Avem o experienta vasta in productia de case din lemn, casute de camping si gradina pentru intern si export. Calitate si profesionalism in realizarea lucrarilor noastre. Tel. cosmote 0760-427621 Tel. orange 0747-685428 Fax. 0258-711661 E-mail: office@caselemnblaj.ro caseblaj@yahoo.com Site cu produse: www.caselemnblaj.ro

Blaj Producator
 • Suntem o companie producatoare de: Lemn de foc de esenta tare, fac, carpen etc. Producem cherestea din foioase, brad, pin, molid dar si din esenta tare precum fag, nuc, etc De asemenea producem peleti de rumegus pentru foc, ambalati la tona sau la sac de 15-25 kg in functie de preferinte.

Suceava Producator
 • Te asteptam oricand la sediul nostru din Constanta. Ca sa fim pregatiti sa te primim e necesar sa ne auzim mai intai la telefon. Timpul nostru e la fel de important ca si al tau, vom stabili o data pentru intalnire unde vom avea grija sa te ascultam si sa-ti oferim toate informatiile de care ai nevoie, poate chiar mai mult.

Com. Cumpana Producator
 • Suntem o societate de economie sociala infiintata de comuna Aroneanu. Suntem producator de mobilier urban, banci mese, cosuri de gunoi, statii autobuz, foisoare, pergole, panouri de gard, jardiniere, diferite umbrare, polite, rafturi si altele.

Aroneanu Altul
 • Compania noastră produce frecvent tamplarie apicola, foișoare, pergole si tot ce înseamnă mobilier de gradina din lemn. Suntem prezenti la toate targurile apicole si intentionam sa participam si la expoziții de mobilier de gradina.

Bertea Producator
 • Avem o experineta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor din lemn. Producem si comercializam Foisoare, Terase, Casuțe de Grădină, mobilier terasa, masa, banca din lemn, balustrada din lemn, umbrare din lemn, precum si garduri intr-o varietate de modele si culori.

Arad Producator
 • Este o micro intreprindere ce se ocupa cu prelucrarea lemnului, se mizeaza pe calitate si nu cantitate. Produsele pe care le puteti gasi la noi sunt foisoare, cabane, ghivece de interior si de exterior.

Constanta Producator
 • Companie mica, lucrari pe comanda, deplasare la domiciliul clientului, consultanta. Se pot executa si comenzi de anvergura pentru pietele externe. Se pot vedea produsele noastre pe www.prelucrare-lemn.ro

Constanta Producator
 • Firma dispune de utilaje si personal calificat pentru executia mobilierului de gradina sau al altor accesorii dupa planurile beneficiarului sau proprii. Montajul se face la beneficiar fara cost suplimentar.

Orastie Producator
 • Suntem o firma producatoare de mobilier rustic cu o gama larga de produse. Efectuam la cererea clientului, la preturi competitive si calitate superioara, orice produs din domeniul mobilierului rustic. Suntem onorati sa raspundem cererii Dvs.

Aiud Producator
 • Firma produce 70% comenzi mobiliere de gradina, set berari rasinoase, pergole, balansoare, fantani de gradina pe sezon de vara, pe sezon de iarna, fotolii pat, canapele, mobila interior la comanda, strungarie, serie balustrazi, casa de scari la solicitarea clientului.

Satu-mare Producator
 • Firma a luat fiinta in anul 2003 si se ocupa cu comertul de mobilier de gradina din lemn rotund lacuit. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0735036935 sau pe fax 0318105946.

Bucuresti Producator
 • Suntem producator de textile tehnice destinat uzului civil si/sau militar, terestru sau maritim. - prelate, corturi, echipamente salvare, echipamente medicale, accesorii. - textile industriale; - echipamente speciale.

Bistrita Producator
 • Laz Impex S.R.L, a fost fondata in 1993 in Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu o echipa de 50 angajati cu vasta experienta in efectuarea de executie lucrari case pe structura din lemn, pensiuni, casute de vacanta, de gradina, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Odorheiu Secuiesc Servicii