Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Balansoare - Mobilier de Exterior: 9 companii
  • Compania a fost infiintata in anul 2005, activeaza in domeniul de prelucrare a lemnului avand in dotare utilaje de debitare, prelucrare, finisare a lemnului, producand anual mobilier de gradina, foisoare, seturi ptr. picnic si mobilier de interior din lemn masiv la dimensiunile si modelele solicitate de clienti, scari interioare, adaptate la conditiile din cabane si case de vacante.

Voivozi Producator
  • Societatea confectoneaza cherestea, lambriu, grinzi pentru constructii, garduri lemn, casute de gradini, garaje lemn, mobilier de exterior, mobilier rustic, mese lemn masiv, balansoare, cutii de nisip pentru copii, banchete masive.

Rasnov Producator
  • Firma va ofera produse executate din material lemnos sunt tratate dupa prelucrare cu lacuri si uleiuri speciale pentru tratare termica, astfel ele vor rezista destul de mult timp in mediu exterior. De asemenea mai putem executa si dupa cerinta clientilor si dupa o schita care exista.

Onesti Producator
  • Societate comerciala specializata in amenajari parcuri publice cu echipamente de joaca pentru copii, mobilier urban, fantani arteziene, echipamente fitness exterior, mese sah exterior, zid/ plase catarare pentru copii.

Pitesti Distribuitor
  • Firma produce 70% comenzi mobiliere de gradina, set berari rasinoase, pergole, balansoare, fantani de gradina pe sezon de vara, pe sezon de iarna, fotolii pat, canapele, mobila interior la comanda, strungarie, serie balustrazi, casa de scari la solicitarea clientului.

Satu-mare Producator
  • Producem si comercializam o gama variata de mobilier pentru casa si gradina. Efectuam transporturi interne si internationale, marfa generala si ADR, sarcina utila 1.5 tone, 3.5 tone si 11 tone. Producem si comercializam vopsele lavabile si amorse.

Pitesti Producator
  • Activitati fotografice, printari foto, editare, filmare, foto evenimente, cataloage, produs, fotografie de studio-fashion. Mobilier de gradina, hamace, balansoare, banci, mese, stative, jardin, gazon, garduri etc.

Slobozia Altul
  • Firma se ocupa in principal cu productia de butoaie din lemn de stejar si salcam, dar si cu productia de mobilier pentru gradini, terase exterioare, etc. Deviza noastra este: putin dar bun, incercand sa satisfacem dorintele potentialilor nostri clienti, punand un accent deosebit pe calitate, promptitudine, seriozitate.

Pitesti Producator
  • Firma noastra se ocupa in principal cu productia de balansoare de lemn, pliabile, adecvate pentru interior dar tot atat de bine si pentru terase exterioare, balcoane, etc.. Incercam sa satisfacem dorintele potentialilor nostri clienti, iar pentru aceasta punem un accent deosebit pe calitate, promptitudine, seriozitate. Producem, de asemenea, si mobilier de gradina, nepretentios, dar atent si cu grija lucrat. (suporturi pt. hamac, foisoare, pergole, leagane, diferite suporturi pt flori, masute si scaunele pliante, etc.) Importam balansoare din lemn curbat stratificat.

Baicoi Producator