Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Mobilier pentru Plaja/ Camping - Mobilier de Exterior: 9 companii
  • Firma este infiintata in anul 2004, avand ca obiect de activitate productia de tapiterii si mobilier outdoor. Colectiile sunt proiectate si executate de firma noastra, se imbunatatesc anual. Firma este in crestere, urmarindu-se concretizarea unei retele proprii de magazine.

Targoviste Producator
  • Producem si comercializam sezlonguri din lemn masiv pt. plaja, in diferite nuante nuc cires stejar mahon, finisate si lacuite cu lac ecologice pe baza de apa. De asemenea, producem paturi din lemn masiv pt. 1 sau 2 persoane, finisate si lacuite cu lacuri ecologice.

Sebes Producator
  • A fost înfiintata in anul 2006 si are ca obiect de activitate comercializarea de aparatura profesionala pentru Industria Hoteliera si Alimentatie Publica si aparate electronice si electrocasnice. Un alt obiect de activitate consta in productia de mobilier la comanda.

Constanta Producator
  • Societatea noastra comercializeaza sezlonguri pentru plaja, realizate din lemn masiv de fag, tratat special pentru uz extern. Sunt concepute pt. public. Pt. mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

Lespezi Producator
  • Firma Sc Meteor Wood Srl Buzau, infiintata in anul 2012, se ocupa cu comercializarea sezlonguri plaja din lemn diferite modele si culori. Produsele sunt finisate si lacuite. Pentru municipiul Buzau transportul este inclus in pret.

Buzau Distribuitor
  • Companie nationala care se ocupa cu productie mobila de exterior, calitate maxima, preturi competitive va oferim produsele urmatoare: scaune terasa piscina, restaurant, gradina, sezlonguri: terasa, piscina, gradina, plaja, panouri solare monocristaline certificate TUV.

Bucuresti Producator
  • Compania planifica sa-si extinda operatiunile in Romania. La moment testam cererea existenta pentru sezlonguri de plaja. Produsele sunt importate si transferate personal. Urmeaza sa alegem partenerii direct, deasemenea prin contact personal. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Or Ialoveni Import - Export
  • Suntem producator de textile tehnice destinat uzului civil si/sau militar, terestru sau maritim. - prelate, corturi, echipamente salvare, echipamente medicale, accesorii. - textile industriale; - echipamente speciale.

Bistrita Producator
  • Inca de la infiintare Bioflex S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Bioflex S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca saltele din poliuretan, mobilier pentru copii prescolari din poliuretan, articole pentru mobilier de terasa, gradina si plaja, mobilier pentru camere de tineret. Firma noastra are un personal de 20 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Bioflex S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Sibiu Producator