Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Mobilier pentru Terase & Gradina - Mobilier de Exterior: 215 companii
 • Echipa MONDOPLAY propune echipamente de joaca perfect adaptate grupelor de varsta, de la solutii pentru copii de gradinite pana la locuri de socializare pentru adolescenti si spatii de recreere si miscare in aer liber pentru adulti. Stim foarte bine ca oamenii pe parcursul existentei lor isi modifica permanent nevoile de recreere si proiectele noastre includ echipamente de joaca pentru toate varstele.

Bucuresti Distribuitor
 • Firma noastra este in Tara Zarandului (tinutul motilor criseni), in localitatea Brad, zona binecunoscuta prin mestesugul si traditia prelucrarii lemnului. Suntem o echipa care se ocupa in general cu prelucrarea lemnului si in special cu produse din lemn rotund (foarte putin prelucrat automat). Suntem printre putinii din Romania care avem in portofoliu astfel de produse lucrate manual.

Brad Producator
 • Societatea are o bogata experienta in domeniul constructiilor de structuri in domeniul telecomunicatiilor, caselor pe structura de lemn si a mobilierului de gradina. Dotarile si promptitudinea au facut ca intotdeauna clientii nostrii sa ne recomande.

Galati Producator
 • Firma cu o experienta de cel putin 10 ani in industria lemnului am colaborat si produs mobila de gradina in special pentru export (Olanda, Belgia, Germania, Anglia), clientii nostri fiind in totalitate multumiti. Putem produce lunar cantitati mari din orice categorie de mobilier de gradina.

Neamt Producator
 • Suntem producator de textile tehnice destinat uzului civil si/sau militar, terestru sau maritim. - prelate, corturi, echipamente salvare, echipamente medicale, accesorii. - textile industriale; - echipamente speciale.

Bistrita Producator
 • Firma se ocupa in principal cu productia de butoaie din lemn de stejar si salcam, dar si cu productia de mobilier pentru gradini, terase exterioare, etc. Deviza noastra este: putin dar bun, incercand sa satisfacem dorintele potentialilor nostri clienti, punand un accent deosebit pe calitate, promptitudine, seriozitate.

Pitesti Producator
 • Plante exotice mari pentru spatii de business. Dau un aer aparte incaperii si trezesc invidia vizitatorilor. Au triplu rol: de decorare , de purificare a aerului din incaperi si de mentinere a unui tonus psihic bun. Va sfatuim gratuit ce specii se potrivesc in spatiul Dvs. Va aducem plantele direct din Olanda. Va protejam investitia prin servicii profesionale de ingrijire. Va stam la dispozitie cu orice detalii referitoare la proiectele Dvs. de amenajare a spatiilor verzi de interior. Detalii pe www.hollandiagreen.ro

Bucuresti Import - Export
 • Suntem o companie localizata in Lazarea, judetul Harghita, si infiintata in anul 1993. Avand 60 angajati, firma noastra produce o gama larga de: case de locuit din lemn, case de odihna, casute de gradina, bungalow, structuri de acoperis, sarpante, mese, scaune de gradina, pavilioane. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Lazarea Producator
 • Tibsil S.R.L. din Gheorgheni, judetul Harghita pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca: case pe structura din lemn (case de vacanta), mobilier pentru gradina, mese, scaune de gradina. Firma noastra are un personal de 23 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Tibsil S.R.L.. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Gheorgheni Producator
 • Infiintata in anul 1994, Epad S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Firma Epad S.R.L are o echipa de 150 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de vitrine, bufeturi, comode, noptiere, casute din lemn, mobilier pentru birou. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. In cadrul companiei Epad S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Epad S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Odorheiu Secuiesc Producator
 • Incepand in 1997 cu un atelier de prelucrare a lemnului, firma Aspret a reusit ca in aproape doua decenii sa devina un jucator important pe piata amenajarilor urbane. Experienta in productie, specializarea in operatiuni de import-export, colaborarea cu producatori de renume din toata lumea si stransa relatie cu designeri de succes, toate acestea fac ca produsele noastre sa aibe o calitate de necontestat la preturi adaptate la piata locala. Am inceput cu gama de mobilier urban, din care am exportat aproape in toate tarile Europei, iar din 2012 am adaugat in portofoliu si produse pentru iluminat stradal. Tot in 2012 am adoptat marca de produs PROURBAN, sub umbrela careia am strans toate produsele de amenajari urbane.

Calarasi Import - Export
 • Suntem o companie localizata in Cristian, judetul Sibiu si infiintata in anul 1997. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: intermedieri si import de mobilier de gradina, fantani arteziene,din cupru, granit (de interior-de masa,de perete, suspendate)de gradina, parcuri. Compania are un efectiv de 4 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca Rotar & Escu Com S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Cristian Importator
 • Infiintata in anul 1992, S.C. Didi Com S.R.L. este situata in Buzau, judetul Buzau. Avand 29 de angajati, firma noastra realizeaza in atelierele proprii o gama larga de produse din fier forjat, mobilier interior si exterior. Productia actuala este livrata in proportie de 80% la extern, insa, produsele incep sa fie atractive si la intern, cererea fiind din ce in ce mai mare si in Romania. Misiunea noastra este sa oferim produse de bun gust si calitate sporita la preturi convenabile cu scopul de a satisface cerintele clientiilor nostri. Experienta acumulata in colaborarea cu clientii straini ne ajuta sa ne impunem pe piata externa si totodata sa reusim sa convingem piata interna ca produsele noastre sunt trainice, moderne si elegante. Vom fi cu siguranta un sprijin real in amenajarea spatiilor dragi dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente produse care va vor fascina. Dispunem de asemenea de suprafete de productie pe care le oferim spre inchiriere.

Buzau Producator
 • Eurostrada S.A. a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Bucuresti. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca mobilier pentru parcuri si gradini, semnalizari rutiere si mobilier urban. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Arad, judetul Arad. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Sc Mobexpert Arad Srl comercializeaza o gama larga de: mobilier de interior, case si gradina, terase. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Arad Distribuitor