Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Mobilier pentru Terase & Gradina - Mobilier de Exterior: 197 companii
 • Suntem un mic atelier de tamplarie, lucram in principal cu lemn, placaj, pal, mdf folosind insa tehnici de lucru manuale, traditionale. Incercam sa producem piese de mobilier si decoratiuni din lemn cu un design aparte, mai artistic.

Bucuresti Producator
 • Suntem o societate de economie sociala infiintata de comuna Aroneanu. Suntem producator de mobilier urban, banci mese, cosuri de gunoi, statii autobuz, foisoare, pergole, panouri de gard, jardiniere, diferite umbrare, polite, rafturi si altele.

Aroneanu Altul
 • Suntem o companie din domeniul lemnului, producatoare de la semifabricate din lemn pana la produsul finit, respectiv scaune de diferite forme precum si alte produse de mobilier. Produse si servicii: semifabricate si produse finite din lemn. Tipul companiei: Producator

Caransebes Producator
 • Firma infiintata in anul 1993 cu o bogata exprienta in domeniu, ne desfasuram activitatea in Valenii de Munte si suntem producatori de mobilier pentru terasa si casa din lemn masiv la comanda, precum si usi si scari din lemn masiv.

Valenii De Munte Producator
 • Societatea Sc Bonda Contruct Srl ofera proiectare si executie case pe structura de lemn la cheie cu materialul nostru, scari interioare, mobiler de gradina -leagane, banci, foisoare, custi catei, elemente gard din lemn, proiectare si executie instalatii termice, sanitare si electrice.

Piatra Neamt Producator
 • WOODWEBSTORE Srl provine dintr-o lungă tradiție care este continua cautare de produse de calitate tot mai înalte, ne distinge ca o societate în care factorul uman și contactul cu clientul sunt factori privilegiate.

Foggia Import - Export
 • Producem si comercializam butoaie din lemn de stejar si salcam pentru depozitarea vinului sau a tuicii. La noi in comuna, dogaritul este o traditie veche, transimisa din tata in fiu. Producem de asemenea si mobilier din butoaie: mese, scaune, bar, mini-bar sau diferite concepte unicat la comanda. Producerea butoaielor se realizeaza prin imbinarea armonioasa a traditiei de prelucrare manuala a lemnului cu avantajele folosirii noii tehnologii pentru sporirea calitatii.

Cosesti Producator
 • Oferim clientilor nostri cele 3 modele de Platforme de Conatinere Ingropate, si anume: 1. Platforma de Containere Ingropate cu containere de 1100 L, cu incarcarea prin spatele camionului, Platforme care pot fi formate in baterii de 2, 3 sau 4 containere, in functie de necesitatile clientului si dezona de amplasare, 2. Platforme Tip IGLOO de 3, 4 sau 5 metri Cubi, Golirea se face cu camion cu macara, Macara adaptata la sistemul nostru de IGLOO, 3. Platforme cu Incarcarea in Lateral, 3, 4 sau 5,5 m3. Cei 18 ani de experienta pe piata din Spania si Portugalia ne claseasa pe locul Fruntas al Fabricantilor de platforme de containere subterane. Sistemele noastrea de platforme subterane sunt intr-o continua imbunatatire, 2016 anul in care la platformele de containere subterane sudurile dispar, pentru evitarea aparitiei ruginii in timp.

Timisoara Producator
 • AXAD are ca principala activitate constructia cabanelor si a foisoarelor din lemn masiv. Va oferim o gama variata de produse din lemn precum: > Cabane si foisoare din lemn > Scari interioare si exterioare > Ferestre > Usi > Scaune > Banci > Parchet > Lambriu > Jaluzele exterioare

Radauti Producator
 • Producator tamplarie lemn stratificat, trepte, balostrade, mobilier de gradina, comercializam cherestea lemn din okume, iroko, sapele, meranti cat si profile pentru usi si ferestre din lemn stratificat.

Potigrafu Producator
 • Suntem un atelier care se bazeaza pe lucruri executate corect. Producem tot ceea ce se poate din lemn. O parte din ceea ce facem ar fi: case din lemn, foisoare, stupi, pergole, jardiniere, terase, etc.

Constanta Producator
 • Facem semifabricate din orice fel de lemn, pe comanda. Executam debitare si uscare de cherestea. De asemenea, exportam semifabricate din lemn in USA, Mexic, Olanda, Anglia, Spania, Franta, Italia, Maroc, Dubai.

Mircesti Producator
 • Firma se ocupa cu fabricarea si montarea elementelor de tamplarie din lemn masiv (mobilier bucatarie, mobilier de gradina, locuri de joaca pentru copii, scari interioare, parchet), vanzare de cherestea, tamplarie PVC, la preturi avantajoase.

Giarmata Producator
 • Executam aproximativ orice produse din lemn masiv, respectiv mobila de bucatarie, dormitoare, scari interioare, precum si mobilier de exterior pentru terase, filigorii, scune si banci pentru gradini, in atelierul propriu, in generl cu lemn stratificat pe care il putem achizitiona foarte usor de pe plan local.

Blaj Producator
 • Executam si proiectam pergole din lemn masiv, pergole pentru terase, pergole pentru casa si gradina dumneavoastra. Produsele noastre din lemn masiv ofera garantia calitatii, eleganta si functionalitate, indeplinind toate cerintele dumneavoastra. De asemenea oferim servicii de proiectare, productie si instalare pentru mobilier din lemn masiv, terase din lemn, foisoare, magazii, casute pentru copii, balansoare, scari din lemn, balustrade. Putem asigura variante de echipare completa atat pentru locuinta cat si constructii pentru amenajarea gardinii.

Tulcea Producator
 • Traind intr-o lume cuprinsa tot mai mult de elemente ale tehnologiei, o tendinta aparte se resimte si in sfera designului. Astfel, specialistii in domeniu incearca sa transforme complexitatea din jurul nostru reducand-o la forme, culori si materiale simple, care ne bucura de fiecare data cand ne aflam intr-o casa decorata cu produse special create, cand participam la un eveniment unde toate detaliile pot induce si celui mai aspru critic o stare de bine si confort. In acest sens Mobila Maioca, firma ale carei baze sunt puse de artisti romani, vine sa demostreze inca o data faptul ca produsele unice, realizate intr-o maniera ce reuseste sa transmita sentimente, sa schimbe stari de spirit, sunt cele ce fac diferenta. Încercam sa dezvoltam un adevarat concept ce se remarca prin inovatie, printr-o viziune diferita data de o abordare moderna si nonconformista, precum si printr-un grad inalt de personalizare. Tinerii artisti ai atelierului tin cont de faptul ca fiecare eveniment, fiecare obiect, fiecare persoana, are o poveste unica ce trebuie pusa in scena intr-un mod in care sa o evidentieze cel mai bine. Tocmai aceasta este filosofia Maioca: reflectarea personalitatii clientilor prin intermediul creativitatii artistilor. Produsele Maioca sunt nonconformiste, capabile sa provoace un impact major asupra privitorului, orice obiect pe care artistii si-au lasat amprenta este transformat intr-o opera de arta moderna. In ciuda tehnologiei actuale, ramanem niste artizani remarcabili, fiecare produs fiind unic, realizat manual si fiind personalizat pana la cele mai mici detalii.

Tulcea Producator
 • Suntem o firma producatoare de mobilier din lemn masiv respective fag produsele noastre sunt set masa plianta cu scaune tapitate, scaun fix tapitat living, set picnic, scaun pliant cu panza, scaun fix tapitat, etc.

Panet Producator
 • Vindem din stoc sau la comanda: cherestea rasinoasa, grinzi rasinoase, dulapi, lat, bile manele, lambriu, sipca, podele, stucatori de rasinoase, peret, corni, astereala pt acoperise, cherestea de fag.

Borsa Producator
 • Firma cu traditie in productia mobilier din lemn masiv pentru casa si gradina in stil clasic. Pe langa acestea ofera si reconditionari si retusari de mobilier antic, pastrand astfel atmosfera acestuia. Executam constructii de case familiale si case de vacanta la comanda pe baza proiectului clientului.

Huvzgyurk Producator
 • Firma este infiintata in anul 2004, avand ca obiect de activitate productia de tapiterii si mobilier outdoor. Colectiile sunt proiectate si executate de firma noastra, se imbunatatesc anual. Firma este in crestere, urmarindu-se concretizarea unei retele proprii de magazine.

Targoviste Producator