Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Mobilier pentru Terase & Gradina - Mobilier de Exterior: 197 companii
 • Firma nou infiintata cu obiect principal de activitate fabricarea de mobila. Folosim utilaje și unelte noi, de ultimă generație și materiale de calitate. Executam mobila din PAL, MDF, lemn masiv sau diverse combinatii; dupa specificatiile clientului. Asiguram transportul si montajul la domiciliul clientului (in judetul Cluj) Mobila de bucatarie, living, baie, holuri, dormitoare, camere de tineret, mobilier de gradina (banci, mese, scaune, balansoare etc.)

Com. Floresti Producator
 • Compania a fost infiintata in anul 2005, activeaza in domeniul de prelucrare a lemnului avand in dotare utilaje de debitare, prelucrare, finisare a lemnului, producand anual mobilier de gradina, foisoare, seturi ptr. picnic si mobilier de interior din lemn masiv la dimensiunile si modelele solicitate de clienti, scari interioare, adaptate la conditiile din cabane si case de vacante.

Voivozi Producator
 • Suntem o echipa de mesteri si construim case si cabane ieftine din lemn masiv conform traditiei de sute de ani din zona noastra, a Apusenilor. Constructiile sunt executate din lemn de răşinoase (molid).Grosimea peretului este de 10 sau 12 cm, la alegerea dumneavoastra. Construim casele in varianta la rosu. Varianta la rosu include: Structura de rezistenta executata din bârna, imbinata în “coada de rândunica” (grosimea peretelui de 10 cm) Dusumea parter grosime 5cm Planseu din grinzi si dusumea grosime 5 cm Sarpanta din lemn si astereala Terasa si balconul (unde este cazul) Montajul Tratamentul lemnului contra foc, insecte, mucegai si carii Usi si ferestre din lemn cu geam termopan (optional). GRATIS: manopera de montaj a invelitorii.

Posaga Servicii
 • Oferim calitate, seriozitate, respectarea termenelor de executie. Lucrarile realizate sunt trainice, solide, imbinari si finisaje deosebite. Clientul are posibilitatea sa-si vada finalizata o idee. De asemenea oferim solutii si facem sugestii.

Teleac Producator
 • Producator mobilier interior si exterior cu doua puncte de lucru situate in judetul Bacau-Leontinesti si Magiresti. Este certificat FSC 100%. Majoritatea produselor sunt exportate in  Olanda, Belgia, Germania, Franta si Italia. O parte din produse sunt si pe piata din Romania: in magazile din Dedeman, Obi, Ambient.

Bacau Producator
 • Societatea cu profil de prelucrare a lemnului si-a inceput activitatea in anul 2000 cand au fost achizitionata o linie de utilaje pentru prelucrarea lemnului masiv. In cei 12 ani de activitate socieatatea a integrat in productie o larga varietate de produse in functie de cerintele pietei. Astfel in acest moment acoperim atat segmentul legat de constructii respectiv usi, ferestre, glafuri, scari interioare cat si cel legat de mobilier interior respectiv holuri, bucatarii, dormitoare si mobilier exterior foisoare, pergole, banci si mese, balansoare. Servicii atasate produsului achizitionat sunt: proiectare pe calculator, estimare gratuita, transport gratuit pe raza judetului Brasov, garantie.

Codlea Producator
 • Staer International SA va ofera mobila de calitate la preturi rezonabile. Producem si comercializam: bucatarii la comanda cu pret de serie, dormitoare, camere de zi, canapele, camere de tineret precum si alte articole de mobilier. Achizitionari si in rate!

Galati Producator
 • Fabricam diverse produse din lemn masiv, din bile, din lemn uscat la cerinte. La comanda executam foisoare, terase, mese, scaune, balansoare la diferite dimensiuni la cererea clientului. Produsele sunt de foarte buna calitate si facute cu maiestrie. Pentru comenzi contactati-ne la nr. de tel. 0762350130.

Craiova Producator
 • Firma noastra se ocupa cu comercializarea de umbrele, marchize, copertine pe material acryl 100% catalog pantoe international, pagode, corturi, standuri de piata, rulote gastronomie, mobilier de terase si gradini di lemn teak si polyrattan, mese, scaune, sezlonguri, banci, seturi, lounge, scaune de birou, scaune de asteptare, scaune de bar, mobilier din fier forjat, mobilier de salon, la cea mai buna calitate. www.cabrigi.ro www.cabrigi.com

Giroc Importator
 • Suntem o companie noua dar cu experienţă în multe domenii de activitate. Activăm in domeniul nautic, auto dar suntem deschişi şi dornici să colaborăm în orice domeniu interesant şi cu un grad cât mai înalt de dificultate.

Braila Servicii
 • Compania noastra furnizeza tuturor primariilor, firmelor de gospodarie urbana, dezvoltatorilor imobiliari si urbani, persoanelor interesate produse de amenajari exterioare si urbane din fonta, aluminiu si lemn,o gama variata de produse:stalpi iluminat extern,panouri intrari/iesiri localitate,cosuri de gunoi urbane si bancute stradale,cismele stradale,amenajari locuri de joaca copii,mobilier urban ,parc stradal,statie maxi taxi etc. Clientii nostri sunt foarte diversi de la municipalitati, consilii si primarii orasenesti si comunale la constructori si persoane particulare. Oferim tuturor clientilor nostrii avantaje semnificative si o cooperare reciproc avantajoasa

Draganesti-Olt Producator
 • LLW Concept foloseste lemnul in forma lui naturala pentru a decora gradini, case sau locuri publice. Astfel lasam natura prin creatia ei in timp, sa fie principalul designer, rolul nostru fiind de a potrivi armonios, in orice colt al locuintei d-voastra ceea ce noi consideram a fi frumos. Fiecare proiect este unicat, adaptat gustului si cerintelor clientului. LLW este inovator in crearea mobilierului prelucrat manual utilizat in hoteluri, vile, cabane, pensiuni, restaurante, gradini de vara, baruri, camere, bai, gradini si locuri de joaca. Avand o gama diversa de produse atat pentru interior cat si pentru exterior ca mobilier de bar, mese de diverse forme si marimi, cuiere, oglinzi, paturi, dulapuri, scaune, foisoare, pergole, poduri, balustrade, balansoare, banci, cabane si case din lemn rustic. LLW isi propune sa aduca in inimile clientilor o mica parte din frumusetea, naturaletea si caldura lemnului. Noi vrem sa SCHIMBAM ceva ! Noi producem ALTCEVA ! Noi suntem LLW !

Galati Producator
 • Calitate, seriozitate la preturi rezonabile. Va oferim obiecte la moda si rustice din lemn masiv de brad, tei si stejar. Lemnul este uscat si tratat cu lacuri si baituri speciale pentru a da o rezistenta indelungata si un finisaj deosebit.

Galati Producator
 • Companie nationala care se ocupa cu productie mobila de exterior, calitate maxima, preturi competitive va oferim produsele urmatoare: scaune terasa piscina, restaurant, gradina, sezlonguri: terasa, piscina, gradina, plaja, panouri solare monocristaline certificate TUV.

Bucuresti Producator
 • Activitatea principala desfasurata de societate noastra este producţia de mobilier de gradină din lemn şi vânzarea acestora către clienţii extern şi intern. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Zetea Nr. 737360 Producator
 • Suntem o companie localizata in Targu Jiu, judetul Gorj, si infiintata in anul 1994. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca scari interioare lemn, terase lemn, mobilier gradina, balustrade lemn. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei Ramatis S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Principala preocupare a companiei Ramatis S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Targu Jiu Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in CORUNCA, judetul Mures. Ceea ce isi propune firma Lex Pres Com S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca produse de morarit, faina, mobilier de gradina, tamplarie de lemn. Compania noastra are un personal de 18 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Lex Pres Com S.R.L.. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

CORUNCA Producator
 • Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul turnarii pieselor metalice, feroase si neferoase, firma Grivcom  ofera partenerilor interni si externi produse care satisfac exigentele calitative cu produse executate dupa proiecte proprii si la cererea acestora. In categoria de produse se regasesc si produse de arta, de ex; clopote, blazoane, obiecte de cult si crucifixuri, iar mobilierul stradal pentru parcurisi, gradini, pe care vi-l oferim va oferi o imagine absolut speciala amenajarii spatiilor pentru relaxare. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Baia Mare Producator
 • Suntem o companie localizata in Sfantu Gheorghe, judetul Covasna, si infiintata in anul 1993. Firma Mondoimpex S.R.L. are o echipa de 18 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de mobilier de gradina, mese, scaune, balansoare. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Mondoimpex S.R.L.. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Sfantu Gheorghe Producator
 • Infiintata in anul 1994, Tehnoplus Forest Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca mobila de gradina , chioscuri , foisoare de gradina, mobila lemn masiv diverse esente. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor TEHNOPLUS FOREST S.R.L.. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Principala preocupare a companiei TEHNOPLUS FOREST S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Suceava Producator