Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Mobilier pentru Terase & Gradina - Mobilier de Exterior: 198 companii
 • Infiintata in primavara acestui an, intreprinderea a carui titular sunt va pune la dispozitie produse unicat in ideea ca imaginatia noastra coroborata cu tehnica prelucrarii lemnului va satisface unele dintre "gusturile" de exceptie pe care clientela de ieri le-a avut si cea de maine speram... o va avea.

Oravita Producator
 • Societatea se afla in Brezoi Valcea produce cherestea 500 Ron / mc, lambriu si asteriale 650 Ron / mc nelacuite, 1150 Ron / mc uscat si lacuit doua straturi, case lemn 95 Euro / mp la rosu, garduri orice model, mobilier gradina-mese, banci, scaune cu spatar, leagane, casute pentru copii, custi animale, vase pentru flori, pergole, foisoare, garaje, etc.

Brezoi Producator
 • Obiectul principal de activitate-reciclarea deseurilor din material lemnos, productia de Brichete din rumegus. Productia de mobilier rustic de interior si de gradina,(dormitoare, noptiere, sifoniere, balansoare, seturi de gradina, mese, banci, scaune).

Busteni Producator
 • Voicu Com are ca principal obiect de activitate distributia si comercializarea la nivel national a produselor de salubritate, ministatii de epurare a apei menajere, componentelor pentru canalizare, bransamente apa, majoritatea elementelor de mobilier urban si spatii de joaca, elemente din fonta ductila precum capace de canalizare, gratare, rigole, pavele si borduri, capace pentru telecomunicatii si aplicatii electrice, stalpi de iluminat si alte accesorii.

Bucuresti Importator
 • Suntem o firma mica dar serioasa si competenta    cu potential, produsele sunt de calitate si in trend, produsele noastre sunt de calitate si sunt rezistente, pentru vopsirea lemnului folosim vopsele pe baza de apa.

Arad Producator
 • Suntem o firma de prelucrarea lemnului cu intreprinzatori tineri direct producatori care este situata in Voslobeni Harghita. Producem mobilier de gradina suporti plianti [capre] mobilier de pensiuni, case de vacanta, leagane si multe altele la cererea clientului.

Voslabeni Producator
 • Societatea noastra executa orice semifabricate din lemn de molid (cherestea, dulapi, capriori, lambriuri), de asemenea executa divers mobilier de gradina la cererea clientului sau din modelele aflate in catalogul de produse. Firma are o experienta de peste 15 ani in productia de mobilier de gradina pentru export.

Brasov Producator
 • Oferim productie de flori, muscate, petunii, trandafiri, flori anuale, flori perene, meri, peri, pruni, ciresi, visini, capsuni. constuctia de  leagane, mobilier de gradina, executarea jardinierelor pentru balcoane, pensiuni, hoteluri, restaurante, amenajarea parcurilor, cresterea pastravului.

Brasov Producator
 • Compania noastra produce case din lemn in trei moduri constructive diferite: case din bustean rotund necalibrat, case din bustean calibrat, case pe structura de lemn, mobilier rustic, foisoare, terase, garaje, locuri de joaca pentru copii, casute de vacanta si de gradina, structuri din lemn rotund si rectangular, lambriuri, dusumele si alte produse din lemn, acestea sunt oferite spre vanzare atat clientilor din Romania cat si celor din afara tarii.

Petrosani Producator
 • Af Ilonka Jozsef are sediul in judetul Harghita, com Simonesti, este producator de obiecte artizanale din rachita, mobilier din rachita, mestesug mostenit din generatie in generatie. Preturi de producator.

Simonesti Producator
 • Suntem o firma cu capital romano-german. Avem produse de calitate germana, care le fabricam si distribuim in Romania. Executam la comanda din lemn de calitate. Suntem flexibili. Exigenta germana.

Ghelinta Producator
 • Societatea noastra a fost infiintata in anul 2009, avand ca obiect de actvitate principal distributie si motaj d etamplarie PVC si accesorii din profile Veka si Rehau. Din anul 2010 a inceput si activitatea de prelucrare primara si secundara a lemnului incepand de la debitarea de bustean pana la produse finite din lemn. Producem o gama foarte larga de produse din lemn, productia se face doar pe baza de comenzi ferme. Avantajul competitiv este faptul ca fiind o firma mica ne putem adapta usor schimbarilor pietei, ne putem adapta usor cererii din ce in ce ma variate, si pe cat posibil incercam sa onoram orice comanda cu conditia ca produsul respectiv sa fie din lemn. Puteti apela la noi cu incredere fie ca aveti nevoie de scandura finisata pentru gard, fie pentru o ladita de nisip pentru animale fie mobilier de gradina sau pavilioane, balansoare din lemn pentru gradina, fie parchet din lemn masiv sau lambriu pentru casa, orice va imaginati din lemn noi o transformam in realitate.

Covasna Producator
 • Societatea s-a infiintat in 2001 cu obiect principal de activitate - Consultanta pentru afaceri si management, ulterior ne-am dezvoltat aria de activitate cu: prelucrare lemn si confectionare produse din lemn. Astazi prelucram lemn in diverse scopuri: garduri, mobilier de gradina, stupi, inventar apicol din lemn, etc.

Bacau Servicii
 • LivConstruct produce si monteaza ferestre termopan, usi de exterior si interior, din lemn stratificat. Sectiunea 68x83 mm pentru ferestre, respectiv 68x110mm pentru usi. De asemenea executa scari interioare si exterioare, mobilier de gradina, pergole, casute din lemn, si alte lucrari din lemn la comanda.

Marghita Producator
 • Firma noastra este in Tara Zarandului (tinutul motilor criseni), in localitatea Brad, zona binecunoscuta prin mestesugul si traditia prelucrarii lemnului. Suntem o echipa care se ocupa in general cu prelucrarea lemnului si in special cu produse din lemn rotund (foarte putin prelucrat automat). Suntem printre putinii din Romania care avem in portofoliu astfel de produse lucrate manual.

Brad Producator
 • Sunt Tamas Major, va pot oferi la cele mai mici preturi cele mai estetice si comode mobile si accesorii de interior si exterior fabricate din lemn de salcam (salcam japonez) stejar si brad (accesorii si mobila de gradina, terase, mobile de iarna pentru gradini, si nu in ultimul rand decoratiuni interioare unice obtinute prin lucru manual). Doresc ca mirajul mobilei si al decoratiunilor din lemn masiv sa faca parte si din viata dumneavoastra. Cu o placere deosebita stau la dispozitia tuturor acelora care doresc implinirea unor vise legate de mobile si decoratiuni fabricate din lemn masiv, desigur in aceasta categorie intrand si echiparea integrala a restaurantelor, cabanelor vanatoresti, pensiunilor sau a spatiilor comerciale. Puteti comanda mobila si decoratiuni rustice la orice marime ! Va multumesc pentru rabdarea de care ati dat dovada citind aceasta prezentare care poate s-a dovedit putin mai lunga, multumindu-va anticipat pentru comenzile ulterioare !

Carei Producator
 • Efectuam lucrari la cerere cu proiectul clientului, asamblam constructiile pe locatia solicitata, modificam imprejmuiri si terase construite, oferim sugestii la cerere pentru construirea unor ansambluri ambientale si de agrement pentru pensiuni si restaurante.

Brad Producator
 • Compania este un producator important de mobila din lemn masiv, de cea mai buna calitate. Nu suntem producatori de serie. Suntem producatori de mobila de interior si exterior la comanda. Ne puteti gasi pe site-ul www.gaidosgrup.ro

Lugoj Producator
 • Societatea confectoneaza cherestea, lambriu, grinzi pentru constructii, garduri lemn, casute de gradini, garaje lemn, mobilier de exterior, mobilier rustic, mese lemn masiv, balansoare, cutii de nisip pentru copii, banchete masive.

Rasnov Producator
 • S.C. C&D Design  Metal S.R.L.este o firma producatoare de articole din fier forjat. In incercarea de a satisface toate cerintele clientilor nostri dorim sa dam tot ce avem mai bun din noi. Nu ezitati sa ne contactati, preturile noastre sunt negociabile.

Cricau Producator