Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Mobilier pentru Terase & Gradina - Mobilier de Exterior: 202 companii
 • Efectuam lucrari la cerere cu proiectul clientului, asamblam constructiile pe locatia solicitata, modificam imprejmuiri si terase construite, oferim sugestii la cerere pentru construirea unor ansambluri ambientale si de agrement pentru pensiuni si restaurante.

Brad Producator
 • Compania este un producator important de mobila din lemn masiv, de cea mai buna calitate. Nu suntem producatori de serie. Suntem producatori de mobila de interior si exterior la comanda. Ne puteti gasi pe site-ul www.gaidosgrup.ro

Lugoj Producator
 • Societatea confectoneaza cherestea, lambriu, grinzi pentru constructii, garduri lemn, casute de gradini, garaje lemn, mobilier de exterior, mobilier rustic, mese lemn masiv, balansoare, cutii de nisip pentru copii, banchete masive.

Rasnov Producator
 • S.C. C&D Design  Metal S.R.L.este o firma producatoare de articole din fier forjat. In incercarea de a satisface toate cerintele clientilor nostri dorim sa dam tot ce avem mai bun din noi. Nu ezitati sa ne contactati, preturile noastre sunt negociabile.

Cricau Producator
 • Firma dispune de utilaje si personal calificat pentru executia mobilierului de gradina sau al altor accesorii dupa planurile beneficiarului sau proprii. Montajul se face la beneficiar fara cost suplimentar.

Orastie Producator
 • Suntem o firma producatoare de mobilier rustic cu o gama larga de produse. Efectuam la cererea clientului, la preturi competitive si calitate superioara, orice produs din domeniul mobilierului rustic. Suntem onorati sa raspundem cererii Dvs.

Aiud Producator
 • Suntem aici pentru ca stim ca iti place sa te simti bine in casa si gradina ta. Noi te ajutam pentru ca producem la comanda, dupa preferintele tale urmatoarele tipuri de produse: - Foisoare si Mobilier de gradina. Accesorii de lemn pentru confort interior. - Consultanta in constructii si amenajari exterioare.

Balotesti Producator
 • "Ideal Decor" este o marca inregistrata ce reuneste sub aceeasi promisiune 3 categorii distincte de mobilier comercializate de noi pana acum: mobilier comercial si de birouri, mobilier pentru casa (modern sau clasic) si mobilier pentru gradina. Pe langa acestea realizam scari si balustrade din lemn. Promisiunea noastra este ca orice produs achizitionat de la noi va va face sa reveniti cu drag acasa. Strategia Ideal Decor vizeaza mai multi factori: - calitatea deosebita a materialelor si a produselor -rapiditate de executie - pret optim - unicitatea modelelor realizate - consultanta si design performant - servicii personalizate - folosirea cu eficienta a spatiului disponibil prin compartimentare optima a partilor de mobilier - disponibilitatea si profesionalismul personalului nostru experimentat Mobila noasta nu se incadreaza in categoria produselor de masa "personalizate", ci este o mobila facuta exclusiv pentru client. De obicei, exclusivitatea costa, dar nu si in cazul nostru. Va asiguram ca pentru mai multa armonie nu veti plati mai mult. Pentru a sustine seriozitatea si eficienta de care puteti beneficia va oferim o gama larga de servicii GRATUITE: - consultanta in ceea ce priveste organizarea spatiului ce urmeaza a fi mobilat - proiectare gratuita - transport gratuit - montare gratuita Nu v-am convins inca? Va invitam sa vizitati portofoliul nostru de lucrari din sectiunea produse mobila si eventual sa ne contactati pentru orice informatie dorita.

Remetea Mare Producator
 • Lemn Design Producem totul din lemn... - scari interioare din lemn masiv - tamplarie din lemn stratificat - pergole - garduri si porti - structuri pentru terase - mobilier din lemn pentru gradina Tel. 0372774091, 0724032341 SUCEAVA Site: www.lemndesign.ro

Suceava Producator
 • Firma din Bulgaria care produce diferite produse de uz casnic precum: mese de calcat, etajere, etajere de baie, stelaje, uscatoare rufe, uscatoare vase, etc. Dorim sa intram pe piata romaneasca, gasind parteneri seriosi !

Bulgaria Producator
 • Suntem producator decoratiuni gradina, amenajare gradini, producator balansoare de gradina, producator foisoare de lemn. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon.

Filipestii De Padure Producator
 • SC Tears Com SRL fabrica mobilier din lemn masiv,la cmandă, scari interioare/exterioare moderne sau clasice, usi stratificate, mese, baruri, elemente decorative, structuri cu geometrie speciala (dupa proiecte pt.cluburi, terase, sedii firme, etc.).

Brasov Producator
 • Sc Mandra Paitra Neamt Srl este specializata in case cherate, avand o experienta in domeniu de peste 18 ani cu numerose case construite in diverse tari din Europa. Firma noastra dispune de hale de productie utilate cu o linie tehnologica de productie ce ne asigura desfasurarea activitatii in conditii de performanta si calitate deosebita si spatii de depozitare, manipulare de peste 3000 mp.

Ion Creanga, 10 Producator
 • Suntem o firma de productie de parchet, panouri si mobilier de gradina ca seturi de berarii, scaune si mese de gradina. Firma a fost infiintata in anul 2001 si de atunci in continu ne extindem, momentan dispunem de gater tip banzic, 6 uscatoare de lemn, utilaje ca prese, linii de parchet, CNC uri etc.

Satu Mare Producator
 • Luxury Garden vinde Mobilier de Gradina si Accesorii. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0723.602.332 sau pe e-mail: office@luxurygarden.ro Totodata va invitam sa vizionati catalogul on-line: www.luxurygarden.ro

Bucuresti Distribuitor
 • Societatea a fost infiintata in anul 1991, avand ca principal obiect de activitate exportul de impletituri din fibre vegetale. Ulterior, programul de export s-a imbogatit si cu alte produse nealimentare: articole din lemn, mic mobilier, articole din metal, piatra de pavaj, etc. De asemenea, un loc important in activitatea societatii il ocupa operatiunile de consultanta si intermediere in domeniul comertului exterior.

Bucuresti Import - Export
 • Producem mobilier rustic pentru casa si gradina. Lemnul folosit este tratat inainte de prelucrare, pentru a rezista la intemperii. Produsele se pot vedea pe site-ul www.sepetiuc.cabanova.com Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Nadrag Producator
 • Ferestre si usi din lemn stratificat usi, interioare din lemn masiv, lambriu, pardoseala, mobilier bucatarie, baie, sufragerie, usi la cladiri de monument istoric, jucarii copii din lemn, scari cu balustru strunjite, mobilier de gradina.

Sf. Gheorghe Producator
 • Va oferim sere de hobby si pavilioane pentru gradina, curte si casa. Toate aceste produse sunt fabricate pe baza conceptului "do it yourself", se livreaza ambalate pe piese separate, se asambleaza usor de catre oricine e indemanatic, si sunt un concept nou pe piata romaneasca.

Codlea Importator
 • De la inceputul anului 2007 detinem in exclusivitate reprezentarea produselor marcii germane ENDERS. Dorim astfel sa va oferim o solutie inedita de amenajare exterioara sustinuta atat de originalitatea incalzitoarelor de terasa, ce va vor face sa priviti altfel gradinile sau terasele care va ies in cale, cat si de simplitatea modului de procurare on-line pe care vi-l punem la dipozitie.

Bucuresti Importator