Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Mobilier pentru Terase & Gradina - Mobilier de Exterior: 211 companii
 • Ne desfăşurăm activitatea în municipiul Gheorgheni, judeţul Harghita, oferind servicii de proiectare şi execuţie de mobilier rustic de calitate. Unicitatea produselor noastre este garantată de forma naturală a lemnului, dezvoltându-ne activitatea permanent. Produse: executăm mobiliere din lemn rotund pentru interior şi exterior, locuri de joacă, balansoare, alte construcţii din lemn, cu caracter rustic. Mobilierul în mare parte este executat din trunchiuri subţiri de lemn de brad şi lemn de esenţă tare, prelucrate aproape în totalitate manual.

Gheorgheni Producator
 • Societatea noastra importa mobilier pentru terasa si gradina. Produsele noastre sunt de buna calitate si la preturi rezonabile. Vindem en-gros si en -detail, preturi negociabile in functie de cantitate.

Nadlac Importator
 • Suntem o firma de productie pentru mobilier de exterior pentru gradina si terase. Modele deosebite realizate manual, din cherestea de rasinoase de cea mai buna calitate. Calitate si seriozitate garantata.

Puchenii Mari Producator
 • Compania noastra produce mobilier de gradina (banci, balansoare ciupercute)si are 3 angajatii. Pentru mai multe informatii cu privire la produsele oferite de catre firma noastra va rugam sane contactati .

Ibanesti Producator
 • Coperativa Horea din Brad, jud.Hunedoara produce, pe baza de comanda, case din lemn, mobilier de gradina si alte obiecte din lemn, la preturi foarte bune, la o calitate garantata. Exista posibilitatea de a lucra si cu materialul clientului. Ateptam sa ne contactati.

Brad Producator
 • Firma noastra isi desfasoara activitatea din 1996 in comuna Banesti,jud. Prahova, incercand sa satisfaca cererile clientilor in cele mai bune conditii. Confectionam modele si garnituri din lemn pentru turnatorii, scari interioare, parchet din lemn masiv, tamplarie la comanda, case pe structura de lemn, mobilier din PAL sau lemn masiv.

Banesti Producator
 • Societatea noastră produce mobila cu caracter rustic, stil unicat, cu prelucrare artistică, din lemn natural, din speciile rare de plop de peste 250 - 300 de ani. Mobilierul creat de noi se preteaza atat pentru amenajari de exterior(mobila pentru curte si gradina, terase, balcoane etc), cat si  pentru amenajari interiorioare (mobila pentru locuinte, case de vacanta, restaurante, pensiuni, crame, pizzerii, terase). Fiecare proiect, fiecare piesa de mobilier, este unicat, prelucrat artistic, adaptat nevoilor clientului. Echipa noastra ofera solutii complete si competente pentru a da casei, gradinii Dumneavoastraunicitate, eleganta, stil, durabilitate, intr-un ambient rustic. Linia de produse constă într-o gamă completă de mobilier în design rustic, unic şi modern, în lemn natural pentru: a)curte si gradina : mese de gradina monobloc (blatul executat  dintr-o singura bucata) la dimensiunile solicitate de client, banci de gradina, scaune de gradina, balansoare, foisoare, pergole, scaune balansoare, jardiniere, suport pentru flori, etc. b) locuinte, case de vacanta : mobila pentru sufragerie (masa  rotunda, masa ovala, seturi complete), mobilier living, mobila pentru dormitoare (dulap haine, paturi, comode, noptiere, standuri TV, etajere, etc) mobilier birou, mobila bucatarie, mobilier copii. c) unitati gastronomice : restaurante, crame, baruri, berarii, pensiuni, pizzerii, terase (mese diverse, scaune cu spatar, scaune cu spatar si cotiere, scaune bar, mobilier bar, stand sticle, suport butoaie, etajere, noptiere, paturi simgle-duble, dulapuri, etc.).

Tirgu Mures Producator
 • Firma a crescut dintr-o echipa de dulgheri care functionau in campul gravitational al unui birou de arhitectura. Echipa a construit multe locuinte din barne de lemn, decoruri de filme. Produsul cel mai caracteristic al firmei se constituie dintr-o bogata varietate de constructii din lemn, locuri de joaca, setul de mobilier, executat din trunchiuri subtiri din lemn.

Sfantu Gheorghe Producator
 • Firma Bloome SRL comercializeaza mobilier din bambus, zambila de apa (Water Hyacinth) si lemn tropical pentru amenajari interioare, terasa si gradina, atat pentru locuinte cat si pentru cofetarii, baruri, restaurante si hoteluri.

Izvoru Crisului Import - Export
 • Firma a luat fiinta in anul 2003 si se ocupa cu comertul de mobilier de gradina din lemn rotund lacuit. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0735036935 sau pe fax 0318105946.

Bucuresti Producator
 • Lichidez afacere restaurant, detin toata aparatura necesara pt un restaurant, cafenea (utilaje profesionale de bucatarie, mese scaune, mobilier de terasa - 50 seturi din lemn de eucalipt, vesela, bar).

Cluj-napoca Altul
 • Companie mica, unic asociat. Din anul 2007, socitatea si-a reprofilat acrivitatea pe un produs nou: MOBILIER DE GRADINA confectionat numai la comanda. Poate fi utilizat si pentru mobilare restaurante si terase in aer liber

Cluj Napoca Producator
 • Suntem o companie infiintata in 1991, avand ca obiect de activitate productia de mobilier de gradina si case lemn. Producem foisoare, leagane, seturi gradina, mobilier pentru flori, caruta pt. flori, biserici lemn, porti maramuresene.

Sighet Producator
 • Societatea noastra este infiintata din anul 1992.   activitatea de baza este  debitarea si prelucrarea finita  a lemnului. Avem colaborari cu diverse firme din strainatate cat si din romania. de curand am instatlat o linie de productie ferestre  pentru termopan din lemn triplustratificat. Vis a vis de mobilierul de gradina avem de trei  ani o  instalatie de impregnat  sub vid cu tanalit si tanatone care confera lemnului o durabilitate de 20 de ani  in mediu liber(ploaie, vant, soare).

Brosteni Producator
 • Suntem producatori de scaune si mese din lemn, mobilier de gradina, scaun camping, scaun regizor si casuta din lemn pentru copii. Cumparati produse fabricate in Romania. Site: http://www.scaunregizor.ro/

Odorheiu-Secuiesc Producator
 • Activitati fotografice, printari foto, editare, filmare, foto evenimente, cataloage, produs, fotografie de studio-fashion. Mobilier de gradina, hamace, balansoare, banci, mese, stative, jardin, gazon, garduri etc.

Slobozia Altul
 • Echipa MONDOPLAY propune echipamente de joaca perfect adaptate grupelor de varsta, de la solutii pentru copii de gradinite pana la locuri de socializare pentru adolescenti si spatii de recreere si miscare in aer liber pentru adulti. Stim foarte bine ca oamenii pe parcursul existentei lor isi modifica permanent nevoile de recreere si proiectele noastre includ echipamente de joaca pentru toate varstele.

Bucuresti Distribuitor
 • Firma noastra este in Tara Zarandului (tinutul motilor criseni), in localitatea Brad, zona binecunoscuta prin mestesugul si traditia prelucrarii lemnului. Suntem o echipa care se ocupa in general cu prelucrarea lemnului si in special cu produse din lemn rotund (foarte putin prelucrat automat). Suntem printre putinii din Romania care avem in portofoliu astfel de produse lucrate manual.

Brad Producator
 • Societatea are o bogata experienta in domeniul constructiilor de structuri in domeniul telecomunicatiilor, caselor pe structura de lemn si a mobilierului de gradina. Dotarile si promptitudinea au facut ca intotdeauna clientii nostrii sa ne recomande.

Galati Producator
 • Firma cu o experienta de cel putin 10 ani in industria lemnului am colaborat si produs mobila de gradina in special pentru export (Olanda, Belgia, Germania, Anglia), clientii nostri fiind in totalitate multumiti. Putem produce lunar cantitati mari din orice categorie de mobilier de gradina.

Neamt Producator