Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii Imobiliare - Imobiliare: 917 companii
 • Adisimo Rental cu sediul in Oradea ofera spre inchiriere apartamente cu 2/3 camere de lux in regim hotelier in zone centrale. Intreaga noastra oferta de aparetamente o regasiti pe: www.regim-hotelier-oradea.ro

 • Danistir & Manu Srl este o firma specializata in prestarea de servicii complete de curatenie,Curierat, constructii, Imobiliare, Modeling si Web o companie deschisa spre colaborare care tinteste la o continua imbunatatire a performantelor si serviciilor oferite clientilor, promptitudine si dotarea de ultima ora pentru servicii de curatenie. Obiectivul nostru este sa ajungem una dintre cele mai bine contactate firme de curatenie. Calitatea serviciilor reprezinta trasatura principala pe care societatea noastra isi bazeaza activitatea. Dispunem de personal calificat in domeniu si folosim tehnologii avansate, recunoscute la nivel mondial pentru firme de curatenie si constructii. Solutiile ecologice si echipamentele de care ne folosim sunt profesionale, fabricate in Uniunea Europeana, respecta normele acestora, si tindem ca prin implicarea noastra, prin metode adecvate, sa oferim servicii la standarde europene pentru firme de curatenie si constructii. De asemenea, ofertele noastre de pret sunt negocibile si adoptand o abordare noua, mai eficienta si mai curata in acest domeniu in Romania, si de aceea dorim sa devenim partenerul Dumneavoastra. Managementul curateniei poate aduce cresterea randamentului de munca si asigura reducerea cheltuielilor legate de curatenie prin alegerea tehnologiilor optime. Curatenia face parte din viata cotidiana a tuturor. Pe langa faptul incontestabil ca ea marcheaza buna dispozitie a oamenilor si buna desfasurare a activitatilor intreprinse, ea este definitorie in alcatuirea imaginii unei firme sau institutii. Pentru obtinerea unui ambient si climat de lucru placut, pentru intretinerea si conservarea imobilelor folosim tehnologie avansata, mediu-protectoare, cu accent deosebit pentru dezvoltarea continua a inovatiilor tehnologice nou aparute in servicii de curatenie si constructii. Alegerea si ncadrarea personalului se realizeaza pe baza principiilor de integritatea, seriozitatea si pregatire profesionala. Pentru evaluarea costurilor serviciilor de curatenie si constructii contactati-ne la telefon 073.3388820 Deplasarea, evaluarea si redactarea ofertei de pret, sunt gratuite!

 • Sc Prohouse Office Srl a fost infiintata in anul 2007 si este situata in Bucuresti. Avand 1 angajati, firma noastra efectueaza: imobiliare, vanzari, cumparari, inchirieri, case, vile, aparatamente, terenuri, spatii comerciale, birouri. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Agentia noastra va ofera cazare pe termen scurt in Bucuresti, in apartamente si garsoniere in regim hotelier. Puteti inchiria pentru cel putin 24 de ore o locatie mobilata si utilata complet, situata in cladirii noi, moderne, sigure. Va oferim confortul pe care vi-l puteti permite, cazarea in Bucuresti va fi aproape de conditiile pe care le aveti in propria casa! Regim hotelier in apartamente si garsoniere in zone diverse din Bucuresti: Piata Unirii - Bd. Corneliu Coposu; Piata Alba Iulia - Bd. Decebal; Calea Calarasi - Piata Muncii; Calea Mosilor - Str. Mihai Eminescu; Bd. Dimitrie Pompeiu - metrou Pipera. Va asteptam pe websiteul nostru, www.rocazare.ro, pe email office@rocazare.ro sau la telefoanele de contact: 0768 001 001 si 0721 430 000 !

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Bucuresti. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza intermedieri vanzari, cumparari, inchirieri, terenuri, apartamente, case, vile. Compania are un efectiv de 6 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul companiei desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Silver Imob Activ Srl va asigura servicii de cea mai buna calitate cu multa seriozitate, siguranta si profesionalism. Specializare: Garsoniere, Apartamente 2 Camere, Apartamente 3 Camere, Apartamente 4+ Camere, Case / Vile, Spatii Birouri Servicii vanzare si consiliere, tranzactii imobiliare, asistenta pe toata durata procesului, avantajul dumneavoastra - seriozitatea noastra.

 • Departamentul de consultanta tehnica din cadrul companiei ADG Design Srl va ofera servicii de inspectie tehnica imobiliara realizata prin incercari nedistructive (termografie, sonografie), la cumpararea de locuinte.

 • ImoPuls si-a inceput activitatea in urma identificarii in piata imobiliara din Timisoara, a unei categorii de clienti ce doresc o altfel de abordare din partea Agentiilor Imobiliare. Cu toate ca suntem tineri, avem experienta si suntem conectati la pulsul si dinamica sectorului in care activam. Respectul fata de munca si fata de partenerii nostri, devotamentul si seriozitatea ne-au impins sa venim in intampinarea dumneavoastra. Promovam principiile unei piete imobiliare ideale, bazata pe norme de conduita si inalta tinuta morala, profesionalism si etica in afaceri. Secretul nostru? Suntem uniti, suntem o echipa in adevaratul sens al cuvantului si impartasim aceleasi valori profesionale si personale. Impreuna suntem ImoPuls. Credem in relatiile in care toti cei implicati castiga. Credeti-ne, e mai usor impreuna.

 • Compania noastra a fost infiintata in 2006. Are 2 asociati si 2 angajati. Dupa deschiderea agentiei imobiliare am deschis si un birou de credite care ofera consultanta financiara, credite de nevoi personale sau imobiliare.

 • SC KondorCAD LandSurv SRL este o companie noua pe piata ce ofera servicii de inginerie topografica si cadastru pentru firme, dar si pentru persoane fizice. Suntem o echipa de ingineri tineri in colaborare cu alti ingineri cu experienta vasta in domeniu si oferim servicii de cea mai buna calitate, promptitudine si seriozitate.

 • Misiunea companiei este administrarea imobilelor potrivit standardelor profesionale europene de profil. Urmarim asigurarea, protejarea si cresterea calitatii vietii, a confortului locatarilor, a securitatii acestora, avand misiunea de a optimiza cheltuielile, de a diminua si elimina pierderile, mentinand astfel valoarea imobilului pentru o perioada cat mai indelungata. Echipa noastra este formata din personal calificat , absolventi ai cursurilor de perfectionare in domeniul administrarii de imobile si atestati de catre administratia publica locala. Promovam un sistem de administrare modern, eficient, transparent si corect. Avem in vedere responsabilitatea fata de mediu si eficienta energetica a cladirilor, cu respectarea legilor in vigoare, a proprietarilor si chiriasilor, al caror interese le reprezentam.

 • Azura Advanced Consulting este membru corporativ ANEVAR. Echipa de specialisti va poate ajuta in vederea realizarii de rapoarte de evaluare certificate ANEVAR pentru proprietati imobiliare (EPI) si bunuri mobile (EBM). Suntem in plin proces de extindere, astfel ca in curand vom putea servisa clienti din toate zonele tarii. Asteptam solicitarile dumneavoastra cu real interes!

 • Compania Home Vision Consulting este formata dintr-o echipa tanara ce doreste sa se impuna prin calitate, profesionalism si inovatie. Venim in intampinarea clientilor cu servicii de consultanta si implementare pe partea de imobiliare, amenajari si decoratiuni interioare.

 • Va oferim servicii de consultanta agricola si oportunitati de afaceri in agricultura. Agricultura la nivel mondial sufera de lipsa a investitiilor lungi de timp. In jurul acestui sentiment negativ investitiile in terenuri agricole trebuie să fie schimbate. Noi trebuie să fim transparenti, demonstrand angajamentul si experienta noastra pentru a da exemple bune investitorilor.

 • Va oferim servicii imobiliare in limita sectorului 1 al Bucurestiului in special a zonei de Nord reprezentata de zona Bucurestii Noi, Damaroaia, Chitila, Mogosoaia // Servicii imobiliare: Brokeraj imobiliar, Vanzare apartamente, Vanzare garsoniere, Vanzare case-vile, Inchiriere apartamente, Inchiriere garsoniere, Inchiriere case-vile sector 1 Bucuresti.

 • Cu siguranta, prin competenta-profesionalism-seriozitate si experienta practica acumulata in cei 16 ani de activitate neintrerupta in domeniul imobiliar, parteneriatul de succes alaturi de investitori romani si straini, reprezinta inca un atu, care ne recomanda ca un partener de incredere. Oferim urmatoarele servicii: * consiliere imobiliara si asistenta pentru vanzare si cumpararea proprietatilor; * consultanta de specialitate pentru plasamente imobiliare; * consultanta pentru obtinerea finantarii necesara investitiei; * evaluare imobiliara prin compartiment specializat; * administrare imobile.

 • Fondata la inceputul anului 2008, compania de consultanta imobiliara IBC financell PROJECTS ofera servicii imobiliare complete adaptate fiecarui client acordand sprijinul total in realizarea unei tranzactii. Acordam o importanta deosebita serviciilor imobiliare oferite pentru ca acestea sa fie in concordanta cu nevoile,preferintele si interesele dumneavoastra. Ofertele promovate sunt atent selectionate in incercarea de a oferi cel mai bun raport localizare/ calitatea constructiei si pret. Ne angajam sa depasim asteptarile dvs referitoare la ceea ce inseamna o Agentie Imobiliara profesionista si sa va ajutam sa vindeti, inchiriati, cumparati o proprietate imobiliara indiferent ca este vorba de o garsoniera, un apartament, o casa/ vila, spatiu comercial/ birouri sau teren, la un pret realist in concordanta cu piata imobiliara actuala. Echipa IBC PROJECST beneficiaza de o experienta de peste 10 ani in domeniul imobiliar, project management, marketing si vanzari. Suntem tineri, motivati, profesionisti si ne ghidam dupa motto-ul : Succesul tau este si succesul meu. Web: www.ibc-projects.ro Tel.: 0751.225.737

 • Companie specializata in tranzactionarea proprietatilor situate in zona centrala si de Nord a Bucurestiului, servicii de administrare de imobile. Avem in portofoliu aproape 90 % din proprietatile oferite spre vanzare in zona Herastrau - Soseaua Nordului.

 • Inginer geodez P.F.A. realizez urmatoarele servicii : 1. Inscrierea in Cartea Funciara, terenuri,    apartamente, dezmembrari, alipiri, actualizari, trasari limita de proprietate. 2. Planuri cotate, curbe de nivel, P.U.Z., in format electronic ( .dwg sau .dxf - AutoCad) si pe hartie , suport topografic.(orice arhitect ar trebui sa solicite o ridicare topografica cotata inainte de a proiecta o constructie - lucru ce din pacate pt clientii lor multi nu o fac ) 3. Profile transversale si longitudinale 4. Trasare axe constructii , cota 0    limite de proprietate. Trasarea unei constructii cu echipamente topogeodezice de catre personal avizat este obligatorie . 5. Verificarea suprafetelor , masuratorile efectuate inaintea achizitionarii unei proprietati sunt recomandate pentru evitarea neplacerilor ulterioare. Pentru lucrari utilizez aparatura topogeodezica, statii totale Leica 407 TCR Topcon Gts 502 E , South NTS 355 , receptor GPS RTK Leica SR 530 cu TRANSDAT (program A.N.C.P.I.) implementat . Pentru orice intrebari si lamuriri va rog sa ma contactati. In speranta unei colaborari viitoare , e-mail: cadastru2010@gmail.comTel:0761708096

 • Infiintata in 2003, agentia are o cifra de afaceri medie, pentru perioada actuala. Oferim clientilor nostri profesionalism, seriozitate si oferte optime in concordanta cu zona preferata si in functie de bugetul disponibil.