Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Spatii comerciale - Imobiliare: 176 companii
 • Oferim servicii de inchiriere săli de conferinţă! Situate intr-o zonă Ultracentrală a oraşului Cluj-Napoca, pe strada Regele Ferdinand (in incinta binecunoscutului COMPLEX COMERCIAL CENTRAL), cele 2 săli de conferinţă oferă cele mai bune condiţii pentru realizarea unor evenimente deosebite. Fie că vorbim de desfăşurarea unor, training-uri, workshop-uri, conferinţe, cursuri, seminarii, lansări de produse, ateliere, intalniri de afaceri considerăm că vă oferim locul potrivit pentru toate acestea. SALA1 tip teatru - cu o capacitate de 60 locuri (numărul locurilor se poate modifica in funcţie de aranjamentul scaunelor in sală). Dotări sala 1: - 60 scaune tapiţate negre; - 1 masă de lucru + 2 mese tip birou; - Laptop; - Videoproiector; - Acces la internet prin wireless; - Ecran de proiecţie; - Tablă magnetică+markere; - Aer condiţionat. SALA2 cu o capacitate de 40 locuri (numărul locurilor poate fi modificat in funcţie de aranjarea meselor in sală). Dotări sala 2: - 40 scaune tapiţate negre; - 8 mese de lucru + 1 masă tip birou; - 15 laptopuri (licenţe de windows şi office); - Videoproiector; - Ecran de proiecţie; - Acces la internet prin wireless; - Tablă magnetică + markere; - Aer condiţionat. TARIFUL pentru fiecare sală este de 300 lei/zi, 80 lei/1-2 ore; In cazul in care doriţi inchirierea ambelor săli tarifele pot fi negociate in funcţie de zile şi ore. La cerere vă putem pune la dispoziţie aparate pentru cafea şi ceai.

Cluj Napoca Servicii
 • Breazu Center dispune de spatii de inchiriere cuprinse intre 56 - 72 mp utili. Fiecare birou (etaj) sau spatiu comercial (parter) dispune de grup sanitar si chicineta proprie. Dotari: centrala termica si aer conditionat. Intreaga cladire este izolata termic. Breazu Center este locul unde afacerea ta se va simti ca acasa.

Municipiul Giurgiu Servicii
 • Intermediem inchirieri si vanzari-cumparari ale tuturor tipurilor de proprietati. De asememnea pentru a veni in sprijinul clientilor nostri asiguram urmatoarele tipuri de servicii pentru care nu se percep comisioane suplimentare: -consultanta la intocmirea dosarului pentru obtinerea unui credit ipotecar; -evaluarea proprietatilor; -intocmirea documentatiei pentru notar.

Sag Servicii
 • DAC Antrepriza Constructii (fosta General Lux Service) este o companie cu traditie pe piata de profil din Romania, aceasta avand deja in portofoliu mai multe proiecte finalizate: constructia a 10,000 mp (63 unitati) pentru Gigant Construct, 18,000 mp (134 unitati) pentru Invest Imob Construct – proiectul Pallady Residence, imobil S+P+6 (19,000 mp construiti) in Ion Ionescu de la Brad, Parc Industrial DN3 - 1.500 - 2.500 - 5.600 mp. construiti, Complex vile Corbeanca "Laguna Albastra", consolidari si amenajari interioare si exterioare la diferite obiective in Bucuresti si imprejurimi. Aveti nevoie de un nou spatiu de depozitare sau doriti sa va extindeti productia ? DAC Antrepriza Constructii va ofera servicii complete de constructii hale industriale, ce includ consultanta, realizare proiect si obtinere autorizatii. Daca nu beneficiati de timpul necesar inceperii unui nou proiect cu ajutorul nostru, va punem la dispozitie hale industriale depozitare/productie de vanzare, situate in Bucuresti cat si in zonele limitrofe, cu dimensiuni intre 700 mp si 1200 mp ce beneficiaza de toate utilitatile si de cele mai bune preturi ! Viziteaza site-ul www.hale.dac-constructii.ro si consultati oferta noastra curenta. http://www.hale.dac-constructii.ro

Bucuresti Servicii
 • Dorna Shoping Center este principalul centru comercial al orasului Vatra Dornei, avand aproximativ 4500 mp , 50 de spatii comerciale, parcare proprie clienti si pentru acces aprovizionare. Este situat exact in inima orasului si este construit pe trei nivele. Centrul ofera vizitatorilor numeroase servicii cum ar fi: hypermarket, divertisment, diverse magazine, cafenele, posta, centru tratament etc.

Vatra Dornei Servicii
 • Companie imobiliara se ocupa de consultanta imobiliara, servicii de cadastru, evaluari imobiliare, promovare proiecte rezidentiale, consultanta juridica, intermedieri tranzactii imobiliare, vanzari/ inchirieri apartamente, case, vile, spatii comericale.

Bucuresti Servicii
 • Oferim servicii de curatare-spalare parcari subterane si hale. Folosim echipamente si utilaje profesionale (masini cu om la bord marca Tennant), fiind cele mai eficiente solutii, pentru a obtine rezultatul dorit. Asiguram aceste servicii sub forma de abonament lunar sau ocazional la cerere.

Baciu Servicii
 • Business Center Calea Turzii 101 Cluj-Napoca, locul unde afacerea ta se integreaza perfect: vino sa fii partener cu noi intr-o locatie moderna, ultrafinisata si complet utilata ! Iti oferim servicii de calitate, precum si solutii adaptatate business-ului tau!

Cluj-napoca Servicii
 • Firma noastra va ofera servicii de intermedieri si reprezentari imobiliare pentru: - Apartamente / Garsoniere de vanzare - Case / Vile de vanzare - Terenuri de vanzare - Spatii comerciale de vanzare - Apartamente / Garsoniere de inchiriat - Case / Vile de inchiriat - Terenuri de inchiriat - Spatii comerciale de inchiriat

Sibiu Servicii
 • Oferim sediu social pentru firme, in cladire de birouri, ultracentral, in Oradea. Firme noi, in curs de infiintare, mutare sediu vechi, etc. (posibilitate obtinere platitor TVA ), in limita locurilor disponibile.

Oradea Servicii
 • Centrul National de Invatamant Turistic este primul furnizor de formare profesionala in turism si in industria ospitalitatii. Centrul dispune de o baza de pregatire proprie, iar desfasurarea activitatilor formative se bazeaza pe experienta vasta a formatorilor sai si pe parteneriatele incheiate cu structurile organizatorice din cadrul industriei ospitalitatii.

Sector 1 Servicii
 • Agentia se bazeaza pe cerintele clientului de a vinde/cumpara/inchiria si a i se dedica cu eficacitate pentru a-i crea confortul necesar. Lucram prin recomandare si furnizam servicii de calitate in domeniile necesare unei asemenea tranzactie imobiliara.

Bucuresti Servicii
 • Euroinvest Future Services SRL a fost infiintata in anul 2007 pentru a asigura suportul si tradingul deseurilor reciclabile. Ulterior societatea si-a diversificat aria de activitati, dezvoltand directii noi de business.

Bucuresti Altul
 • SC Belvedere SRL, cu sediu in Ghiroda, str. Calea Lugojului, nr 44, jud Timis, are ca si obiect de activitate "Inchiriere si subinchirierea bunurilor proprii sau subinchiriate" cod caen 6820. SC Belvedere SRL are deschis un punct de lucru in loc Berzasca, nr 541, jud. Caras-Severin, cu obiect de activitate "Facilitati de cazare".

Ghiroda Servicii
 • DGP Imobiliare Support&Consulting este o firma care are ca activitate profesionala intermedierea vanzarii sau inchirierii bunurilor imobile si ofera consultanta in domeniul vanzarii, punand in legatura cererea cu oferta. Prestarea serviciului de intermediere presupune gasirea unei oferte compatibile cu cerintele clientului in vederea semnarii unui act (antecontract/contract/schimb/folosinta) privind transferul proprietatii.

Arad Servicii
 • Societatea comerciala Spatii SRL a fost infiintata in anul 2004 in urma expansiunii trustului Makinvest. Spatii SRL are in proprietate si administrare active in orasele: Galati, Braila, Focsani, Iasi, Targoviste, Orastie, Pitesti si Tg. Jiu. Este o companie care functioneaza dupa tipare noi adaptate la cerintele pietei, care asigura servicii de intermedieri imobiliare, oferind asistenta si consiliere in evaluari, investitii si dezvoltare, cercetari de piata. Suprafata totatala a imobilelor detinute de Spatii SRL claseaza compania in primii 10 jucatori de pe piata imobiliara din Galati.

Braila Altul
 • Societate cu raspundere limitata, Cupidon Servcom Suceava, va ofera granule polistiren rezultate din reciclare pentru turnare pardoseli, sape    termoizolante; perlit si faina granule polistiren pentru tencuieli manuale si mecanice. De asemenea, va oferim spatii comerciale spre inchiriere.

Suceava Servicii
 • Daca nu era suficient sa avem:10 camere de cazare, un restaurant, o piscina, un balansoar si o pisica, acum avem si "Biblioteca Succesului". Nu este doar o simpla sala de activitati, ci mai degraba un spatiu de dezvoltare personala. Dezvoltarea poate fi pe orice plan, in orice domeniu, in functie de ce va doriti. Pentru a ne inspira oaspetii, am amplasat rafturi cu cele mai valoroase carti, credem noi, pentru dezvoltarea personala si profesionala. Va invitam oricand sa imprumutati orice titlu v-ar face cu ochiul, fara nimic mai mult decat responsabilitatea de a o returna in aceeasi stare ca inainte. Capacitate sala: - 40 loc - Teatru; - 18 loc - forma de U; - 20 loc - Masa rotunda. Dotari incluse: - aer conditionat; - video proiector, ecran proiectie; - flipchart; - sistem audio; - internet wireless. Tarife: 400 ron (TVA inclus) / zi 250 ron (TVA inclus) 4 ore; Coffee break: cafea, apa minerala, apa plata, ceai (negru, verde, menta, fructe); 12 lei / pers; cafea, bauturi racoritoare (gama Coca-Cola), apa minerala, apa plata, ceai (negru, verde, menta, fructe); 16 lei/pers. cafea, patiserie, bauturi racoritoare (gama Coca-Cola), apa minerala, apa plata, ceai (negru, verde, menta, fructe); 18 lei/pers.

Bucuresti Servicii
 • Echipa de imobiliare White Mountain este cunoscuta pentru dedicarea, integritatea si orientarea catre client de care a dat dovada inca din 2006. Ne straduim sa va oferim altceva decat celelalte companii de imobiliare si management a proprietatii: onestitate, calitate ridicata, solutii bune privind valoarea proprietatilor imobiliare in judetul Bucuresti, Brasov, Constanta si in alte orase din Romania cu standarde de neegalat de profesionalism, incluzand: - cumparari, vanzari si inchirieri de proprietati imobiliare in Romania - inchirieri de proprietati imobiliare in Bucuresti si Brasov, Romania - Managementul proprietatii/managementul chiriei - Aflati mai multe! - Design interior, mobilare, bucatarii si bai - Renovare, reparatii si decoratiuni, vopsire interioara si exterioara - Asigurarea proprietatii si rapoarte de evaluare a proprietatii - Managementul proprietatilor comerciale si servicii de vanzare cu amanuntul Pasiunea noastra este aceea de a va asista in cautarea unei locuinte, unei investitii, a unui birou sau a unei proprietati de afaceri. Asezat in Bucuresti si Piata Sfatului in Brasov, cu birouri satelit in Bucuresti, Constanta si Bran, care acopera si alte orase din Romania, respectam cu mandrie ARAI si codul etic APAIR. https://www.youtube.com/watch?v=K3n5X_pjwWI

Bucuresti Servicii