Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Bihor - Spatii comerciale: 9 companii
  • Oferim sediu social pentru firme, in cladire de birouri, ultracentral, in Oradea. Firme noi, in curs de infiintare, mutare sediu vechi, etc. (posibilitate obtinere platitor TVA ), in limita locurilor disponibile.

Oradea Servicii
  • Companiile noastre isi definesc activitatea de dezvoltator imobiliar prin: proiectarea, dezvoltarea propriilor proiecte precum si promovarea acestora; achizitionarea terenurilor agricole, trecerea lor prin toate etapele necesare ( PUD,PUZ, scoaterea din circuitul agricol etc.) pana la stadiul de terenuri de constructie, cu autorizatii si aprobari pentru dezvoltarea cartierelor rezidentiale; administrarea propriilor spatii industriale (birouri, hale industriale, spatii de depozitare sau de productie).

Sibiu Altul
  • Firma are sediul în Oradea şi deţine spaţii de birouri, spaţii comerciale şi staţii de carburanţi pe care le exploatează în parteneriat. Aşteptăm să ne conectaţi pentru a lua cunoştinţă de ofertele noastre.

Oradea Servicii
  • Casa Regal este o agenţie imobiliară cu o mare experienţă în domeniul imobiliar oferind servicii profesionale și căutând soluții imobiliare avantajoase pentru satisfacerea exigențelor clienților noștri. Prin prisma serviciilor oferite și calitatea acestora, dar si beneficiind de un personal calificat și cu experiență, societatea Casa Regal și-a câștigat o poziție bine consolidată printre primele mari agenții imobiliare ce acționează pe piața Oradiei și a județului Bihor. Toți clienții noștri au certitudinea că tranzacțiile la care iau parte se derulează în deplină siguranță. Casa Regal înseamnă în primul rând un partener de afaceri și un consilier de încredere pentru toți clienții noștri.

Oradea Servicii
  • Societate comerciala infiintata in anul 2003, cu domeniu de activitate principal in transporturi. Oferim spatii frigorifice pentru depozitare hale industriale si birouri spre inchiriere sau spre vanzare.

Tinaud Transportator
  • Cartier Prima este un cartier rezidential existent pe piata imobiliara din 2006, compus din 4 etape. Cartierul rezidential situat la intersectia strazilor C. Noica si Bumbacului se afla in vecinatatea a numeroase puncte de interes.

Oradea Altul
  • Agentia imobiliara "NELIS INVEST" va ofera urmatoarele servicii: vanzari si inchiriere de apartamente, spatii comerciale, case, vile, spatii pentru birouri, vanzari de terenuri agricole suprafete mari compacte si in alte judete, vanzari terenuri in zone industriale in plina dezvoltare, terenuri pentru constructii de blocuri, si rezidentiale, precum si consultanta privind investiile imobiliare.

Oradea Altul
  • Infiintata in anul 1994, Hestia Servcom Srl este situata in Oradea, judetul Bihor. Compania Hestia Servcom Srl va pune la dispozitie servicii de calitate ca vanzari si inchirieri case, apartamente, terenuri, spatii comerciale, birouri. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In cadrul companiei Hestia Servcom S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Oradea Servicii
  • In prezent compania furnizeaza spatii de inchiriat celor interesati sa isi dezvolte o activitate de productie sau activitate de birou, precum si acelor care doresc spatii de depozitare in imediata apropiere de centrul orasului Oradea. Telefon de contact 0747062303.

Oradea Producator