Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Altele - Spatii comerciale: 15 companii
 • Societatea comerciala Spatii SRL a fost infiintata in anul 2004 in urma expansiunii trustului Makinvest. Spatii SRL are in proprietate si administrare active in orasele: Galati, Braila, Focsani, Iasi, Targoviste, Orastie, Pitesti si Tg. Jiu. Este o companie care functioneaza dupa tipare noi adaptate la cerintele pietei, care asigura servicii de intermedieri imobiliare, oferind asistenta si consiliere in evaluari, investitii si dezvoltare, cercetari de piata. Suprafata totatala a imobilelor detinute de Spatii SRL claseaza compania in primii 10 jucatori de pe piata imobiliara din Galati.

Braila Altul
 • SpatiiComerciale.ro este un portal romanesc la scara nationala ce cuprinde oferte de spatii comerciale, magazine si afaceri, birouri de inchiriat, hale industriale de vanzare, investitii in spatii avantajoase. Investitii in spatii avantajoase, avand toate datele intr-o singura locatie, selectate din toate zonele geografice ale tarii.

Timisoara Servicii
 • Infiintata in anul 1991, Bantex este situata in Timisoara, judetul Timis. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca inchiriere si subinchiriere spatii comerciale. Firma noastra are un personal de 18 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania BANTEX se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei BANTEX este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Timisoara Servicii
 • Suntem un complex comercial situat pe P+4 etaje avand un numar de 14 raioane cu mai multe puncte de vanzare pe fiecare nivel. De asemenea avem numeroase spatii inchiriate. La subsol exista o parcare pentru clientii care isi fac cumparaturile in magazin. Este situat in centrul orasului avind in apropiere, mai multe sedii de banci, scoli universitati. Mai multe detalii se pot gasi pe site-ul societatii: www.magazincentral.ro

Cluj-Napoca Altul
 • Suntem o companie cu experienta in domeniul afacerilor, care ofera gazduire de sediu social, pentru firmele care au nevoie de un partener serios, in domeniul afacerilor din Romania, care este intr-o continua schimbare.

Bucuresti Servicii
 • Grupul de firme Belvedere din galati este prezenta pe piata inca din 1994 activand in domeniul comertului cu produse alimentare si nealimentare si in domeniul inchirierii de spatii de productie si depozitare ajungand in anul 2010 sa detina un spatiu de 50.000 mp din care peste 22.000 mp construiti.

Galati Import - Export
 • Oferim comert cu anvelope auto si service roti pentru turisme si vehicule comerciale, jante din aliaj si otel, antifurturi auto, spatii de depozitare si terenuri de vanzare pentru dealeri auto si birouri pentru firme.

Bucuresti Servicii
 • GSC Media inchiriaza spatii publicitare pe mijloace de transport cu rute judetene si interjudetene. GSC media inchiriaza spatii publicitare pe panouri stradale de tip backlit, frontlit, billboard. Site: www.gsc-consulting.ro

Bacau Servicii
 • O companie infiintata in anul 1996 fara un trecut cu probleme dar confundat cu cu o vasta experienta in domeniu de care mai ales vrancenii au numai cuvinte de lauda pentru serviciile si calitatea produselor dar mai ales a preturilor.

Focsani Altul
 • Firma desfasoara o activitate viabila, cu dotari moderne, lazi si insule frigorifice, cantare electronice, 2camere frigorifice noi, autorizatii la zi si are mai multe obiecte de activitate, inclusiv import-export.

Braila Altul
 • Suntem o companie privata cu capital integral romanesc. Infiintata in anul 2005. Suntem specializati in comertul si distributia de produse alimentare si nealimentare en-gross si en-detail. Inchirierea de spatii birouri, comerciale si depozitare. Cazarea si organizarea de mese festive in cadrul motel-restaurantului propiu . Productia de confectii textile .

Brasov Distribuitor
 • Supermarket DAIO, b-dul Unirii nr 65, program L-V 07:00-22:30, S 09:00-21:00, D 09:00-19:00. Comert cu amanuntul de produse alimentare si nealimentare(mancare gatita, mezeluri, lactate, sandwich-uri, dulciuri, bauturi, detergenti, deodorante etc).

Bucuresti Servicii
 • Chimcomplex SA Borzesti este unul dintre cei mai importanti fabricanti de produse chimice din Romania si Europa de Est. Gama de produse fabricate include: produse clorosodice, solventi organici, metilamine, detergenti.

Onesti Producator
 • Sc Gatt srl detine spatii de depozitare si administrative pe platforma aeroport Otopeni marfa. Oferim servicii de depozitare transport etc., pentru marfuri comunitare, extracomunitare, inclusiv sub supraveghere vamala.

Otopeni Altul
 • Va oferim servicii de inchiriere spatii de depozitare, marfuri, atelier, birou sau vanzarea lor. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati. www.politronix.ro

Bucuresti Producator