Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Imobiliare: 2107 companii
 • Comanda onorata ireprosabil!!

Oradea Importator
 • Super seriosi si profesionali. Recomand

Cluj Napoca Servicii
 • Super profesionisti, felicitari!

Com. Girisu De Cris Distribuitor
 • Adisimo Rental cu sediul in Oradea ofera spre inchiriere apartamente cu 2/3 camere de lux in regim hotelier in zone centrale. Intreaga noastra oferta de aparetamente o regasiti pe: www.regim-hotelier-oradea.ro

Oradea Servicii
 • Danistir & Manu Srl este o firma specializata in prestarea de servicii complete de curatenie,Curierat, constructii, Imobiliare, Modeling si Web o companie deschisa spre colaborare care tinteste la o continua imbunatatire a performantelor si serviciilor oferite clientilor, promptitudine si dotarea de ultima ora pentru servicii de curatenie. Obiectivul nostru este sa ajungem una dintre cele mai bine contactate firme de curatenie. Calitatea serviciilor reprezinta trasatura principala pe care societatea noastra isi bazeaza activitatea. Dispunem de personal calificat in domeniu si folosim tehnologii avansate, recunoscute la nivel mondial pentru firme de curatenie si constructii. Solutiile ecologice si echipamentele de care ne folosim sunt profesionale, fabricate in Uniunea Europeana, respecta normele acestora, si tindem ca prin implicarea noastra, prin metode adecvate, sa oferim servicii la standarde europene pentru firme de curatenie si constructii. De asemenea, ofertele noastre de pret sunt negocibile si adoptand o abordare noua, mai eficienta si mai curata in acest domeniu in Romania, si de aceea dorim sa devenim partenerul Dumneavoastra. Managementul curateniei poate aduce cresterea randamentului de munca si asigura reducerea cheltuielilor legate de curatenie prin alegerea tehnologiilor optime. Curatenia face parte din viata cotidiana a tuturor. Pe langa faptul incontestabil ca ea marcheaza buna dispozitie a oamenilor si buna desfasurare a activitatilor intreprinse, ea este definitorie in alcatuirea imaginii unei firme sau institutii. Pentru obtinerea unui ambient si climat de lucru placut, pentru intretinerea si conservarea imobilelor folosim tehnologie avansata, mediu-protectoare, cu accent deosebit pentru dezvoltarea continua a inovatiilor tehnologice nou aparute in servicii de curatenie si constructii. Alegerea si ncadrarea personalului se realizeaza pe baza principiilor de integritatea, seriozitatea si pregatire profesionala. Pentru evaluarea costurilor serviciilor de curatenie si constructii contactati-ne la telefon 073.3388820 Deplasarea, evaluarea si redactarea ofertei de pret, sunt gratuite!

Timisoara Servicii
 • Oferim servicii de inchiriere săli de conferinţă! Situate intr-o zonă Ultracentrală a oraşului Cluj-Napoca, pe strada Regele Ferdinand (in incinta binecunoscutului COMPLEX COMERCIAL CENTRAL), cele 2 săli de conferinţă oferă cele mai bune condiţii pentru realizarea unor evenimente deosebite. Fie că vorbim de desfăşurarea unor, training-uri, workshop-uri, conferinţe, cursuri, seminarii, lansări de produse, ateliere, intalniri de afaceri considerăm că vă oferim locul potrivit pentru toate acestea. SALA1 tip teatru - cu o capacitate de 60 locuri (numărul locurilor se poate modifica in funcţie de aranjamentul scaunelor in sală). Dotări sala 1: - 60 scaune tapiţate negre; - 1 masă de lucru + 2 mese tip birou; - Laptop; - Videoproiector; - Acces la internet prin wireless; - Ecran de proiecţie; - Tablă magnetică+markere; - Aer condiţionat. SALA2 cu o capacitate de 40 locuri (numărul locurilor poate fi modificat in funcţie de aranjarea meselor in sală). Dotări sala 2: - 40 scaune tapiţate negre; - 8 mese de lucru + 1 masă tip birou; - 15 laptopuri (licenţe de windows şi office); - Videoproiector; - Ecran de proiecţie; - Acces la internet prin wireless; - Tablă magnetică + markere; - Aer condiţionat. TARIFUL pentru fiecare sală este de 300 lei/zi, 80 lei/1-2 ore; In cazul in care doriţi inchirierea ambelor săli tarifele pot fi negociate in funcţie de zile şi ore. La cerere vă putem pune la dispoziţie aparate pentru cafea şi ceai.

Cluj Napoca Servicii
 • Home Energy Consulting Srl - evaluare imobiliara, proiectare, audit energetic si consultanta nZEB In cadrul companiei noastre se regasesc specialisti din mai multe domenii, pregatiti sa ofere servicii de specialitate si anume: - Evaluatori imobiliari - Proiectanti constructii - Auditori energetici - Auditori de mediu Home Energy Consulting Srl isi doreste sa dezvolte parteneriate pe termen lung, sustinute si bazate pe incredere si din dorinta de a servi la realizarea obiectivelor clientilor nostri. Compania noastra ofera servicii de proiectare in domeniul constructiilor civile si industriale, servicii de management energetic, audit energetic, certificate de performanta energetica si evaluare imobiliara.

Bucuresti Servicii
 • Specializarea initiala (1993) a fost consultanta in industria alimentara, mai exact in tehnologia de fabricatie a zaharului. Specializari nou aparute (dupa 2000), au fost consultanta imobiliara si financiara. In prezent este coordonator de proiect in cadrul a 2 platforme industriale in curs de dezvoltare, in suprafata de 7 ha in Otopeni si respectiv 20 ha in Bucuresti-Vest A1 km 16, precum si al unei platforme residentiale de ~50 locuinte unifamiliale, amplasata tot in Bucuresti-Vest, in padurea Ileana.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra infintata in 2002, in Localittea Lunca, langa orasul Stei, este situata la 100 km de Frontiera Ro-Hu, (vama Bors) si la 100 km de orasul Deva, pe E 69. Noi suntem producatori de Cherestea si elemente semifabricate pentru mobilier, precum si pentru panouri. Lemnul din care noi producem este fagul si molidul, precum si esente mai rare Larice, Duglas, Pin Silvetru. Noi exploatam lemnul din padure, de accea ne alegem cu grija busteanul din care producem cheresteaua.

Lunca Producator
 • Agmi Slobozia este lider regional de constructii metalice! Suntem o companie romaneasca cu actionar unic, infiintata in anul 2003. In cei peste 15 ani de activitate ne-am axat pe fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice. Viziunea companiei noastre este sa devenim Lider National in Constructii Metalice. Misiunea companiei noastre este sa fim mai buni in fiecare zi in a livra pe piata produse de calitate superioara la un pret corect. Valorile companiei noastre sunt: Experienta, Calitate, Consecventa, Respect Videoclip de prezentare AGMI Slobozia: http://bit.ly/2FIoNFn

Slobozia Producator
 • Echipa Gold Imob Grup este formata din agenți imobiliari cu experienta demonstrata pe piața imobiliara din București și județele limitrofe. Toți agenții noștri au absolvit cursuri aprofundaten in meseria de agent imobiliar in cadrul Scolii Romane de Afaceri și incearcă să lanseze un nou concept de business prin oferirea unor servicii mult imbunătățite prin know-how-ul revoluționar și inovator. Marius IANCU: 15 ani de experienta in domeniul imobiliar Tel.: 0720.910.365 E_mail: marius.iancu@goldimob.ro Cornel TUFAN: 8 ani de experienta in domeniul imobiliar Tel.: 0768.577.602 E_mail: office@goldimob.ro Ionel UNGUREANU, departamentul pentru străini Tel.: 0768.968.446 E_mail: ionel@goldimob.ro Cristian STOCHITA, departamentul I.T. Tel.: 0726.593.129 E_mail: office@goldimob.ro Claudiu Gantoi, avocat, specialist in drept imobiliar, autor a numeroase studii și rapoarte                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 juridice de due diligence Tel.: 0745.980.066 E_mail: office@goldimob.ro Relu STOCHITA: 8 ani de experienta in domeniul imobiliar Tel.: 0762.222.234 E_mail: relu.stochita@goldimob.ro

Teleorman Servicii
 • Sc Prohouse Office Srl a fost infiintata in anul 2007 si este situata in Bucuresti. Avand 1 angajati, firma noastra efectueaza: imobiliare, vanzari, cumparari, inchirieri, case, vile, aparatamente, terenuri, spatii comerciale, birouri. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Strategic Service Solutions Srl servicii in domeniile contabilitate si salarizare si in domeniul imobiliar, astfel: -Servicii de contabilitate si salarizare Timisoara. -Agentia imobiliara Strategic Service Solutions Srl ofera servicii in domeniul imobiliar, intermedieri ale tranzactiilor imobiliare, vanzari, cumparari, inchirieri, schimburi, afaceri imobiliare. Oferim / Preluam pentru vanzare imobile ( case, vile, spatii comerciale, terenuri) pe tot cuprinsul Municipiului Timisoara cat si in localitatile limitrofe. Interesul nostru suprem este satisfacerea cu promtitudine, corectitudine si profesionalism a nevoilor clientilor nostri. Va asteptam cu incredere la sediul nostru si cu speranta ca o sa fiti multumiti si ca o sa reveniti de cate ori o sa aveti nevoie de serviciile noastre. Oferta firmei noastre o puteti gasi si pe: www.agentie-imobiliare-timisoara.ro www.facebook.com/AgentieImobiliareTimisoara

Timisoara Servicii
 • Agentia noastra va ofera cazare pe termen scurt in Bucuresti, in apartamente si garsoniere in regim hotelier. Puteti inchiria pentru cel putin 24 de ore o locatie mobilata si utilata complet, situata in cladirii noi, moderne, sigure. Va oferim confortul pe care vi-l puteti permite, cazarea in Bucuresti va fi aproape de conditiile pe care le aveti in propria casa! Regim hotelier in apartamente si garsoniere in zone diverse din Bucuresti: Piata Unirii - Bd. Corneliu Coposu; Piata Alba Iulia - Bd. Decebal; Calea Calarasi - Piata Muncii; Calea Mosilor - Str. Mihai Eminescu; Bd. Dimitrie Pompeiu - metrou Pipera. Va asteptam pe websiteul nostru, www.rocazare.ro, pe email office@rocazare.ro sau la telefoanele de contact: 0768 001 001 si 0721 430 000 !

Bucuresti, Sector 3 Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Bucuresti. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza intermedieri vanzari, cumparari, inchirieri, terenuri, apartamente, case, vile. Compania are un efectiv de 6 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul companiei desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Departamentul de consultanta tehnica din cadrul companiei ADG Design Srl va ofera servicii de inspectie tehnica imobiliara realizata prin incercari nedistructive (termografie, sonografie), la cumpararea de locuinte.

Otopeni Servicii
 • Suntem o companie localizata in Sibiu, judetul Sibiu, si infiintata in anul 1996. Avand 2 angajati, firma noastra efectueaza servicii de: inchirieri spatii comerciale, servicii de cazare. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Huzaro S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Sibiu Servicii
 • Va oferim servicii de proiectare constructii, consultanta in constructii, antreprenoriat general (antrepriza generala) si project management (management al proiectului) in constructii, pentru beneficiari, investitori, antreprenori si proiectanti (arhitecti si ingineri). Proiectare generala (arhitectura, rezistenta, instalatii, drumuri, etc.), proiectare de rezistenta, proiectare structurala, calcul structural, concepere structurala, modelare structurala, analiza structurala si optimizare structurala. Proiectare constructii industriale (hale, hale industriale, hale metalice, din beton armat sau mixte, hale de productie sau pentru depozitare, hale si parcuri logistice, centre de logistica, sedii de firma cu spatii productive, spatii de productie, parcuri industriale, alte tipuri de cladiri industriale si structuri de constructii industriale). Proiectare constructii civile (magazine de prezentare, mari centre si parcuri comerciale, mall-uri, supermarket-uri, hypermarket-uri, centre si parcuri de retail, cladiri de birouri, cladiri multietajate, hoteluri, moteluri, pensiuni, blocuri de locuinte, pavilioane expozitionale, sali polivalente, showroom-uri, scoli, sali de sport, vile, case familiale, case de vacanta, ansambluri rezidentiale, alte tipuri de cladiri civile si structuri de constructii civile). Proiectare constructii agricole (hale zootehnice, hale de productie agricola, depozite agricole, alte tipuri de cladiri agricole si structuri de constructii agricole). Proiectare constructii speciale, metalice sau de beton (buncare, silozuri, rezervoare, stalpi, turnuri, diverse tipuri de constructii metalice, alte tipuri de cladiri speciale si structuri de constructii speciale). Consultanta constructii, suport tehnic si asistenta tehnica de specialitate, in proiectare si executie, in orice etapa de realizare a oricaror tipuri de constructii enumerate. Antreprenoriat constructii, Project management, planificarea, conducerea si coordonarea intregii activitati de realizare a unei investitii sau a unui obiect de constructie, antrepriza generala, managementul proiectelor, managementul constructiilor.

Sibiu Servicii
 • Poti transforma camera casei tale si infrumuseta rapid propria casa, alegand dintr-o gama larga din produsele: rolete day&night/  rolete textile/ jaluzele verticale/ perdele. Acestea ofera personalitate camerei, protectie solara, dar ofera in acelasi timp si intimitatea de care ai nevoie. Perdelele Royal sunt unele dintre cele mai inovative de pe piata si combina utilul cu frumusetea si eleganta lor. Plasele de insecte tin daunatorii la distanta si ofera liniste casei. Oferim plase pe balama/ plase plisse/ plase rulou. Rulourile exterioare de aluminiu - eficiente si utile atat vara cat si iarna.

Stefanetii De Jos Servicii