Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Ferme - Imobiliare: 19 companii
 • Companie Imobiliara, vand 4,2 hectare teren agricol extravilan cu 8 cladiri din caramida totalizand 3953 mp construiti, la 10-15 km de Sacueni   jud. Bihor, in Ungaria. Ferma fost construita original cu destinatie ferma zootehnica, mai recent 2 cladiri in suprafata de 1600 mp au fost folosite ca ciupercarie, cu capacitate de 8000 saci de ciuperci. Infrastructura: Toata ferma de 40.264 mp este imprejmuita cu gard din plasa de sarma. Imprejurul fermei, de-a lungul gardului s-a turnat un drum din beton. Intreaga zona are iluminatie electrica. Sub toata suprafata s-a efectuat sistemul de drenaj si salubrizare. Ferma se poate utiliza ca si ciupercarie, crescatorie de porci, pasari sau ovine, unitate de procesare alimentara (uscatorie de legume, etc) sau ca si spatiu de productie/fabrica de orice fel. Forta de munca este disponibila si aproape.

Nyiregyhaza Altul
 • Distinsi Parteneri, In situatia in care aveti un cumparator concret, inclusiv cu buget alocat investitiei, nu ezitati sa ma contactati. Suntem interesati si de afaceri pe care le aveti la vanzare in domeniile agricol si viticol. Noi, ca echipa, gandim si derulam afaceri in urmatoarele domenii economice: 1. specializati si experienta de 10 ani in elaborarea si implementarea proiectelor de investitii pe fonduri europene si pe scheme de ajutor de stat 2. specializati si experienta de 15 ani in investitii private occidentale in conexiune cu proiectele autoritatilor locale si/sau investitori privati romani 3. specializati si experienta de 20 de ani in investitii private occidentale in afaceri la cheie sau start-up-uri romanesti 4. afaceri agricole, agrozootehnice si viticole: terenuri agricole, ferme agricole, ferme agrozootehnice, ferme zootehnice; domenii viticole, afaceri vini-viticole 5. proprietati imobiliare : terenuri pentru investitii, vile exclusiviste, inclusiv de patrimoniu; palate de referinta incluse in circuitul de afaceri 6. proiecte in domeniul energetic : cogenerare 7. proiecte in domeniul imobiliar de lux si proiecte in turismul premium si de lux 8. hoteluri pentru business si hoteluri cu baza de tratament balnear, etc. 9. cariera de piatra pe o suprafata de 60 ha Am facut acest rezumat pentru ca Dumneavoastra sa intelegeti ca suntem un partener de incredere si, in replica, asteptam sa enumerati domeniile economice in care putem colaborarea in beneficiul nostru si, implicit, al economiei din Romania. Multumesc pentru suport. Ion Tudor

Bucuresti Servicii
 • Ne ocupăm de comercializarea sistemelor de paratrăsnet PrimeR, produs nou întrodus pe piață. Acest paratrăsnet cu dispozitiv de amorsare are un principiu de funcționare simplu și foarte eficient, și îndeplinește toate cerințele, procedurile de testare a standardului N FC 17-102 din 2011, referitor la protecția împotriva trăsnetelor.

Oradea Importator
 • Oferim consultanta de specialitatea pentru achizitia de terenuri agricole, ferme agricole, ferme animale, proiecte fotovoltaice si eoliene pe teritoriul Romaniei. Vindem si cumparam terenuri agricole in toata tara.

Bragadiru Servicii
 • Firma se ocupa cu productia alimentara. Avem  2 linii intregi pentru productie de paine. Moara de grau, hale de depozitare, ferma de animale. Firma se afla in orasul General Toshevo(Bulgaria) la 10 km de Negru Voda si la 60 km de Constanta. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

General Toshevo Producator
 • Vand ferma agrozootehnica Suprafata totala 38.286 mp pret 125000 euro negociabil Informatii si poze pe site-ul : http://www.vandfermaagrozootehnica.in/ sau la numarul de telefon +40766618962.

Rosiori De Vede Altul
 • S.c. Tasima Land S.r.l. ofera vanzare terenuri, spatii comerciale, paduri, terenuri agricole, terenuri intravilane, dezvoltari parcuri industriale, inchirieri, cumparari terenuri centrale si rezidentiale, consultanta juridica.

Arad Servicii
 • Suntem o echipa tanara dornica de afirmare si dorim sa colaboram cu cat mai multe firme din tara in domeniul imobilar. Legatura o avem direct cu proprietarii iar preturile practicate de noi sunt accesibile. Cojocaru Anca Ioana 0743758494.

Iasi Altul
 • Vand ferma cu 35 vaci cu lapte, 11 juninci gestante, 30 vitei, doua tractoare si utilaje agricole. Relatii la tel.: 0744618421. Este o ferma ingrijita. Ea este dotata cu aparatura necesara unei ferme agricole si cu aparate de muls.

Prejmer Producator
 • Firma vinde ferma vaci lapte la standarde europene,nr capete posibil 90,teren agricol utilaje. Ferma se afla in raza comunei vorona judetul Botosani, unic proprietar, este prevazuta cu : -plug dejectii, spatiu depozitare dezectii -camera furaje -camera de muls 4capete odata -tanc racire lapte -boxe separate s.a.

Vorona Producator
 • AGROFERMA (www.agroferma.ro) este reprezentantul oficial al unor grupuri de fermieri straini interesati in dezvoltarea unor proiecte ample de ferme in zona de sud-est a romaniei. Intentia noastra este de a investi atat in achizitionarea suprafetelor de teren necesare in vederea dezvoltarii fermelor, cat si in infrastructura regionala si locala necesara in vederea functionarii eficiente a acestor ferme. De asemenea, avem in vederea si instruirea resurselor umane cu care vom colabora, pentru a fi capabili sa desfasuram o agricultura la standarde cat mai inalte si cu o eficienta sporita. In anii ce urmeaza intentionam sa dezvoltam ferme zootehnice si sa exploatam cat mai eficient si ecologic suprafetele de teren ce le detinem. Pentru mai multe detalii despre noi si proiectele noastre, va invitam sa ne contactati la numerele de telefon 0239/61.98.99, 0243/26.53.44 si 0728/85.54.91 si sa vizitati site-ul nostru www.agroferma.ro. De asemenea, in situatia in care detineti oferte de paduri sau terenuri intravilane, apeland numerele de mai sus va putem directiona catre colaboratori de ai nostri interesati in achizitionarea de astfel de oferte.

Braila Servicii
 • Executor Bancar. Recuperarea creantelor bancii prin executare silita, si valorificarea prin licitatie a bunurilor debitorilor. Vanzare creante. In urma executarilor silite se organizeaza licitatii pentru anumite active, din care banca isi recupereaza debitele.

Sector 1 Financiar
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: intermedieri imobiliare - case, apartamente, terenuri, hale indiustriale, terenuri agricole. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata si un minim de efort din partea partenerilor.

Arad Servicii
 • Edil Casa    S.R.L. a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 30 angajati, Edil Casa    S.R.L. efectueaza inchirieri vanzari, case, vile, hale industriale, spatii comerciale, institutii. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In cadrul companiei Edil Casa    S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Experienta Edil Casa    S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Cluj-napoca Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Arcons Proiect S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Slatina, judetul Olt. Avand 5 angajati, firma noastra efectueaza servicii de proiectare in constructii, proiectare constructii civile, industriale si agricole, servicii arhitectura in constructii. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Arcons Proiect S.R.L se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Slatina Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Titu, judetul Dambovita. Avand 20 angajati, firma noastra efectueaza constructii case, vile, agricole, hale industriale, renovari constructii. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Conlir Prod S.R.L. se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Conlir Prod S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Titu Servicii
 • Sere Airnature are o echipa cu experienta in vanzarea de constructii pe stuctura metalica galvanizata: -sere profesionale cu toate accesoriile inclusiv sistemele de incalzire pe gaz, motorina sau combustibil solid/lemn, carbune, rumegus, peleti -sisteme de incalzire de mari puteri, pana la 20MW si chiar mai mult pentru anumite domenii din industrie -sisteme de incalzire de mari puteri pentru colectivitati, spitale, scoli, etc. -adaposturi pentru animale inclusiv animale (vaci, oi, capre) -amenajari pentru piete, piscine, -spalatorii auto la standarde europeene, masini agricole, masini de spalat cu jet de apa rece sau calda, alte masini profesionale pentru curatare sol, aspiratoare profesionale. -cuptoare profesionale pentru paine sau pizza pe gaz sau lemn -foaiere pentru seminee pe gaz sau lemn. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Breaza Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Bucuresti. Compania Oprea Edilconstruct Srl. va pune la dispozitie servicii de calitate ca: constructii drumuri, poduri, constructii civile. Firma noastra are un personal de 130 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Oprea Edilconstruct S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 1993, M.d. Constructor S.R.L este situata in Bucuresti. Avand 20 angajati, firma noastra efectueaza constructii civile, industriale si agricole. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.     Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri    la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Principala preocupare a companiei M.d. Constructor S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii