Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Imobiliare: 2117 companii
 • Va oferim servicii de consultanta agricola si oportunitati de afaceri in agricultura. Agricultura la nivel mondial sufera de lipsa a investitiilor lungi de timp. In jurul acestui sentiment negativ investitiile in terenuri agricole trebuie să fie schimbate. Noi trebuie să fim transparenti, demonstrand angajamentul si experienta noastra pentru a da exemple bune investitorilor.

Bragadiru Servicii
 • Sunt consilier imobiliar PFA si am o experienta de sase ani in piata imobiliara din Bucuresti, in principal zona 1Mai. Din 2007 si pana in noiembrie 2012 mi-am desfasurat activitatea in cadrul Companiei Imobiliare SC Imoprest Invest SRL, iar din noiembrie 2012 activez pe cont propriu si ofer servicii de consiliere si intermediere imobiliara.

Bucuresti Servicii
 • Biroul nostru RE/MAX Central si-a inceput activitatea de consultanta in domeniul investitiilor  imobiliare in anul 2012, cand Broker/Ownerul nostru Radu Valsan, care activeaza sub sigla RE/MAX din anul 2007, a decis sa infinteze chiar el un birou francizat, deoarece  pe piata era recunoscuta nevoia si solicitarea acestor servicii specializate. Am ajuns astfel, in prezent, sa fim "casa celor mai buni consultanti imobiliari din Brasov". Am dorit si am reusit sa oferim clientilor nostri un cadru legal, siguranta si promptitudine in realizarea de tranzactii imobiliare. compania noastra, RE/MAX Central furnizeaza solutii personalizate, creative, profesionale, transparente, care sa asigure urmarirea intereselor clientilor sai. Am incheiat cu succes peste o mie de tranzactii pe diferite segmente: rezidential, comercial, industrial si terenuri. Suntem un birou cu 27 de persoane extraordinar de bine pregatite, cu experienta vasta in domeniul imobiliar, o echipa puternica, motivata, pregatita pentru toate particularitatile care pot aparea pe parcursul unei tranzactii. Suntem unul dintre cele mai bune birouri RE/MAX din tara iar rezultatele noastre o demonstreaza.

Brasov Servicii
 • Misiunea echipei Taboo imobiliare este de a oferi intotdeauna informatii pertinente si noutati despre tot ce se poate cumpara sau inchiria la cele mai mici preturi (direct de la propietari) si va sta la dispozitie cu toata gama de tranzactii imobiliare: vanzari, cumparari si inchirieri de case, apartamente, garsoniere, birouri, spatii industriale, comerciale, depozite, hale etc. Obiectivul principal al agentiei il reprezinta abordarea in mod profesional a cerintelor clientilor nostri: persoane fizice, juridice, institutii etc. Ne axam continuu asupra necesitatilor acestora si incercam sa sprijinim relatia creata, iar de multe ori clientii ne devin prieteni. Combinand experienta practica acumulata pana in prezent cu imbunatatirea permanenta a cunostintelor pietei actuale, suntem in masura sa va oferim consilierea de care aveti nevoie in domeniul imobiliar.

Sibiu Servicii
 • Ascendent Imobiliare este o companie imobiliara cu experienta de peste 22 de ani pe piata locala, nationala si internationala. Cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: avand in portofoliu, mii de tranzactii incheiate, acest lucru ne permite sa gasim solutii si in situatiile cele mai complexe care apar in procesul de intermediare. Ascendent Imobiliare lucreaza dupa cel mai performant sistem de marketing si colaborare existent pe piata astazi in domeniu Real Estate. Cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra o facem cunoscuta tuturor agentilor activi din piata imobiliara locala, nationala si internationala. Ascendent Imobiliare este membru APAIR- Asociatia Agentilor Profesionisti din Romania, membra a NAR- National Association of Realtors. Cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra, in cazul in care ne angajati sa va reprezentam, va intra in portofoliul Asociatiei astfel incat toti membri acesteia, la nivel local si national si international, vor fii instintati de proprietatea/ cererea dumneavoastra si o vor prezenta clientilor lor. Ascendent Imobiliare este compania imobiliara din Brasov, cu cei mai multi colaboratorii: Cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: noi lucram toti impreuna pentru dumneavoastra, nu fiecare individual pentru oferta/ cererea lui.

Brasov Servicii
 • Infiintata in anul 2007, livasnec construct se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Targu frumos, judetul Iasi. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: constructii civile, industriale. Compania are un efectiv de 6 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei livasnec construct desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Experienta livasnec construct, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Targu Frumos Servicii
 • Agentia imobiliara RealMT din Alba Iulia pune la dispozitia clientilor cea mai variata gama de apartamente in Alba Iulia. De asemenea, apeland la serviciile noastre imobiliare, beneficiati de o oferta vasta care cuprinde case Alba iulia si in imprejurimi, terenuri, spatii comerciale, spatii industriale si birouri.

Alba Iulia Servicii
 • Imocentral este o agentie tanara pe piata imobiliara din Cluj, insa cu o dorinta infocata de a oferi tuturor clientilor din segmentul imobiliar servicii de calitate. Consideram timpul clientilor nostri o valoare care nu merita sa fie irosita. Din acest motiv tinem foarte mult sa prezentam clientilor nostri o imagine complexa si reala a tuturor ofertelor imobiliare pe care le promovam. De aceea am introdus in prezentarea ofertelor noastre sectiunile: "Puncte forte" si "Inconveniente". Desi suntem constienti ca, aparent, sectiunea de "Inconveniente" poate alunga sau speria clientii, ne asumam acest risc considerand ca doar asa vom putea oferi o imagine reala si exacta a ofertelor. Ofertele noastre sunt oferte transparente. Alaturi de ideea de transparenta, dorim sa fim remarcati prin promptitudine si profesionalism. Ne facem timp pentru fiecare client, abordam cererea si oferta cu interes si pasiune, motivati fiind de dorinta de a ne sti fiecare client multumit.

Cluj-Napoca Servicii
 • Cartier Rezidential din Timisoara situat pe strada Ion Slavici 104, zona Freidorf, a carui constructie incepe in toamna anului 2011, dispune de 10 case tip duplex si 3 apartamente fiecare cu locuri proprii de parcare incluse in pretul de vanzare. Cartierul dispune de spatii verzi amenajate, zona pietonala, parcari proprii, fiind un cartier inchis va asigura linistea si siguranta de care aveti nevoie pentru a trai linistit chiar in oras. Mai multe detalii gasiti pe www.apartamentenoitm.ro

Timisoara Altul
 • Experti evaluatori autorizati ANEVAR efectuam evaluari si reevaluari imobiliare, evaluari imobiliare pentru raportari financiare, evaluari pentru investitii, studii de piata, marketing imobiliar. Serviciile noastre sunt disponibile in Arad si judetul Arad.

Arad Servicii
 • Intermediem inchirieri si vanzari-cumparari ale tuturor tipurilor de proprietati. De asememnea pentru a veni in sprijinul clientilor nostri asiguram urmatoarele tipuri de servicii pentru care nu se percep comisioane suplimentare: -consultanta la intocmirea dosarului pentru obtinerea unui credit ipotecar; -evaluarea proprietatilor; -intocmirea documentatiei pentru notar.

Sag Servicii
 • DAC Antrepriza Constructii (fosta General Lux Service) este o companie cu traditie pe piata de profil din Romania, aceasta avand deja in portofoliu mai multe proiecte finalizate: constructia a 10,000 mp (63 unitati) pentru Gigant Construct, 18,000 mp (134 unitati) pentru Invest Imob Construct – proiectul Pallady Residence, imobil S+P+6 (19,000 mp construiti) in Ion Ionescu de la Brad, Parc Industrial DN3 - 1.500 - 2.500 - 5.600 mp. construiti, Complex vile Corbeanca "Laguna Albastra", consolidari si amenajari interioare si exterioare la diferite obiective in Bucuresti si imprejurimi. Aveti nevoie de un nou spatiu de depozitare sau doriti sa va extindeti productia ? DAC Antrepriza Constructii va ofera servicii complete de constructii hale industriale, ce includ consultanta, realizare proiect si obtinere autorizatii. Daca nu beneficiati de timpul necesar inceperii unui nou proiect cu ajutorul nostru, va punem la dispozitie hale industriale depozitare/productie de vanzare, situate in Bucuresti cat si in zonele limitrofe, cu dimensiuni intre 700 mp si 1200 mp ce beneficiaza de toate utilitatile si de cele mai bune preturi ! Viziteaza site-ul www.hale.dac-constructii.ro si consultati oferta noastra curenta. http://www.hale.dac-constructii.ro

Bucuresti Servicii
 • Activam din anul 2005 in acest domeniu de activitate si am colaborat cu parteneri renumiti in domeniul imobiliarelor din tara si strainatate. Portofoliu: - terenuri inscrise in categoiria arabil extravilan in judetul Timis, favorabile dezvoltarii activitatii agricole, zootehnice - terenuri inscrise in categoria intraviilan in zonele: Sag, Mosnita, Dumbravita, Sacalaz - terenuri destinate construirii de hale industriale in zona Aeroport.

Timisoara Altul
 • Firma se ocupa de amenajari interioare, de case de locuit si spatii comerciale, proiectare, design si executie de lucrari de constructii in general. Importam si distribuim produse de inalta calitate pentru amenajari interioare. Transportam produsele la domiciliul clientilor, oferim posibilitate de finantare a cumparaturilor prin intermediul BRD. Oferim consultanta tehnica de suport in domeniul amenajarilor de spatii si constructii.

Barati - Margineni Importator
 • Firma specializata in: - certificare energetica - elaborarea certificatului energetic necesar pentru credite bancare, programul - prima casa, vanzarea-cumpararea si inchirierea imobilelor, conform Legii 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor; - audit energetic pentru cladiri; - scanare termica (termografie) a cladirilor pentru verificarea izolatiilor termice si depistarea zonelor cu pierderi de caldura, infiltratii, defecte etc.; - evaluari imobiliare- stabilirea valorii de piata a proprietatii in vederea garantarii creditelor, vanzarii sau cumpararii.

Iasi Servicii
 • Va oferim servicii imobiliare in limita sectorului 1 al Bucurestiului in special a zonei de Nord reprezentata de zona Bucurestii Noi, Damaroaia, Chitila, Mogosoaia // Servicii imobiliare: Brokeraj imobiliar, Vanzare apartamente, Vanzare garsoniere, Vanzare case-vile, Inchiriere apartamente, Inchiriere garsoniere, Inchiriere case-vile sector 1 Bucuresti.

Bucuresti Servicii
 • Cu siguranta, prin competenta-profesionalism-seriozitate si experienta practica acumulata in cei 16 ani de activitate neintrerupta in domeniul imobiliar, parteneriatul de succes alaturi de investitori romani si straini, reprezinta inca un atu, care ne recomanda ca un partener de incredere. Oferim urmatoarele servicii: * consiliere imobiliara si asistenta pentru vanzare si cumpararea proprietatilor; * consultanta de specialitate pentru plasamente imobiliare; * consultanta pentru obtinerea finantarii necesara investitiei; * evaluare imobiliara prin compartiment specializat; * administrare imobile.

Sibiu Servicii
 • Suntem o companie serioasa care isi propune sa ofere servicii imobiliare complete. De la alegerea locatiei si a terenului, la constructia casei si mobilarea ei. Totul la standarde europene. Pentru mai multe detalii si comenzi nu ezitati sa ne contactati. Cu respect, Edamera Team

Brasov Producator
 • Fondata la inceputul anului 2008, compania de consultanta imobiliara IBC financell PROJECTS ofera servicii imobiliare complete adaptate fiecarui client acordand sprijinul total in realizarea unei tranzactii. Acordam o importanta deosebita serviciilor imobiliare oferite pentru ca acestea sa fie in concordanta cu nevoile,preferintele si interesele dumneavoastra. Ofertele promovate sunt atent selectionate in incercarea de a oferi cel mai bun raport localizare/ calitatea constructiei si pret. Ne angajam sa depasim asteptarile dvs referitoare la ceea ce inseamna o Agentie Imobiliara profesionista si sa va ajutam sa vindeti, inchiriati, cumparati o proprietate imobiliara indiferent ca este vorba de o garsoniera, un apartament, o casa/ vila, spatiu comercial/ birouri sau teren, la un pret realist in concordanta cu piata imobiliara actuala. Echipa IBC PROJECST beneficiaza de o experienta de peste 10 ani in domeniul imobiliar, project management, marketing si vanzari. Suntem tineri, motivati, profesionisti si ne ghidam dupa motto-ul : Succesul tau este si succesul meu. Web: www.ibc-projects.ro Tel.: 0751.225.737

Bucuresti Servicii
 • Companie specializata in tranzactionarea proprietatilor situate in zona centrala si de Nord a Bucurestiului, servicii de administrare de imobile. Avem in portofoliu aproape 90 % din proprietatile oferite spre vanzare in zona Herastrau - Soseaua Nordului.

Bucuresti Servicii