Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Proiecte/Oportunitati Afaceri - Imobiliare: 385 companii
 • Comanda onorata ireprosabil!!

Oradea Importator
 • Compania noastra este axata pe implementara unei strategii de colaborare si dezvoltare dinamica, care sa corespunda cerintelor tehnice adecvate atat pietei constructiilor, cat si nevoilor clientilor nostri.

Mun.Constanta Servicii
 • Evaluator ANEVAR in Brasov pentru proprietati imobiliare (apartament, casa cu teren, teren liber, spatiu comercial, spatiu industrial) si bunuri mobile (autoturism, utilaje). Rapoarte de evaluare pentru diferite scopuri: vanzare-cumparare, informare, partaj, succesiune, impozitare, raportare financiara, garantarea imprumutului, intabulare cladire, aport capital social, esalonare ANAF. Rapoartele de evaluare au o complexitate ridicata si respecta conformitatea cu Standardele de Evaluare ANEVAR. Consultanta personalizata pe intreaga durata a procesului de evaluare si dupa incheierea acestuia. Real estate appraiser and consultant in Brasov, authorized by ANEVAR.

Brasov Servicii
 • Azura Advanced Consulting este membru corporativ ANEVAR. Echipa de specialisti va poate ajuta in vederea realizarii de rapoarte de evaluare certificate ANEVAR pentru proprietati imobiliare (EPI) si bunuri mobile (EBM). Suntem in plin proces de extindere, astfel ca in curand vom putea servisa clienti din toate zonele tarii. Asteptam solicitarile dumneavoastra cu real interes!

Pitesti Servicii
 • Firma noastra va ofera servicii complete de proiectare arhitectura si urbanism: proiectare case, blocuri, case de vacanta, spatii comerciale, proiecte hoteluri, design interior, amenajări interioare, amenajări Exterioare, proiecte demolare, proiectare structuri de rezistență, expertize tehnice, proiectare instalații pentru construcții, proiecte urbanism, P.U.Z., P.U.D. Eliberam Certficate Urbanism, Avize Construire, Autorizații de Desființare, Autorizații de Construire, Urmărire șantier execuție, Arhitect București. Avem o platforma web dedicata clientilor interesati de proiectele de arhitectura si urbanism.

Bucuresti Servicii
 • Home Energy Consulting Srl - evaluare imobiliara, proiectare, audit energetic si consultanta nZEB In cadrul companiei noastre se regasesc specialisti din mai multe domenii, pregatiti sa ofere servicii de specialitate si anume: - Evaluatori imobiliari - Proiectanti constructii - Auditori energetici - Auditori de mediu Home Energy Consulting Srl isi doreste sa dezvolte parteneriate pe termen lung, sustinute si bazate pe incredere si din dorinta de a servi la realizarea obiectivelor clientilor nostri. Compania noastra ofera servicii de proiectare in domeniul constructiilor civile si industriale, servicii de management energetic, audit energetic, certificate de performanta energetica si evaluare imobiliara.

Bucuresti Servicii
 • Ascendent Imobiliare este o companie imobiliara cu experienta de peste 22 de ani pe piata locala, nationala si internationala. Cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: avand in portofoliu, mii de tranzactii incheiate, acest lucru ne permite sa gasim solutii si in situatiile cele mai complexe care apar in procesul de intermediare. Ascendent Imobiliare lucreaza dupa cel mai performant sistem de marketing si colaborare existent pe piata astazi in domeniu Real Estate. Cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra o facem cunoscuta tuturor agentilor activi din piata imobiliara locala, nationala si internationala. Ascendent Imobiliare este membru APAIR- Asociatia Agentilor Profesionisti din Romania, membra a NAR- National Association of Realtors. Cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra, in cazul in care ne angajati sa va reprezentam, va intra in portofoliul Asociatiei astfel incat toti membri acesteia, la nivel local si national si international, vor fii instintati de proprietatea/ cererea dumneavoastra si o vor prezenta clientilor lor. Ascendent Imobiliare este compania imobiliara din Brasov, cu cei mai multi colaboratorii: Cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: noi lucram toti impreuna pentru dumneavoastra, nu fiecare individual pentru oferta/ cererea lui.

Brasov Servicii
 • Agentia imobiliara RealMT din Alba Iulia pune la dispozitia clientilor cea mai variata gama de apartamente in Alba Iulia. De asemenea, apeland la serviciile noastre imobiliare, beneficiati de o oferta vasta care cuprinde case Alba iulia si in imprejurimi, terenuri, spatii comerciale, spatii industriale si birouri.

Alba Iulia Servicii
 • Experti evaluatori autorizati ANEVAR efectuam evaluari si reevaluari imobiliare, evaluari imobiliare pentru raportari financiare, evaluari pentru investitii, studii de piata, marketing imobiliar. Serviciile noastre sunt disponibile in Arad si judetul Arad.

Arad Servicii
 • Firma specializata in: - certificare energetica - elaborarea certificatului energetic necesar pentru credite bancare, programul - prima casa, vanzarea-cumpararea si inchirierea imobilelor, conform Legii 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor; - audit energetic pentru cladiri; - scanare termica (termografie) a cladirilor pentru verificarea izolatiilor termice si depistarea zonelor cu pierderi de caldura, infiltratii, defecte etc.; - evaluari imobiliare- stabilirea valorii de piata a proprietatii in vederea garantarii creditelor, vanzarii sau cumpararii.

Iasi Servicii
 • Companie specializata in tranzactionarea proprietatilor situate in zona centrala si de Nord a Bucurestiului, servicii de administrare de imobile. Avem in portofoliu aproape 90 % din proprietatile oferite spre vanzare in zona Herastrau - Soseaua Nordului.

Bucuresti Servicii
 • Consulting 4 You a fost fondata si este prezenta pe piata imobiliara clujeana incepand cu anul 2006, extinzandu-si activitatea, in anul 2010, la nivel national. Firma se adapteaza permanent la variatiile pietei imobiliare, fiind astfel capabila sa vina in intampinarea clientilor cu oferte competitive, tinand intotdeauna cont de nevoile si dorintele consumatorilor. Astfel am implementat sistemul de vanzare direct de la proprietar, prin intermediul site-ului www.consulting4you.ro, un pachet complet de solutii adaptat la tendintele pietei. Consulting 4 You este o societate cu raspundere limitata, desfasurandu-si activitatea pe 3 domenii principale si anume: consultanta in afaceri si management, intermedieri imobiliare si administrare de imobile pe baza de tarife sau contract, avand o echipa formata din specialisti in domeniu.

Cluj-napoca Servicii
 • Infiintata in 1994 firma a desfasurat activitati in domeniul comertului cu materiale de constructii si decoratiuni interioare. Din 2004 actioneaza si in zona dezvoltarilor imobiliare. Oferim spre inchiriere, spatii proprii (hale, depozite si birouri), in zona centrala, in suprafata de 4500 mp si platforme betonate de 5000 mp.

Braila Servicii
 • Noi, K-Imobiliare Consult, ne distingem prin profesionalism. Experienta ne asigura ca putem merge mai departe promovand, cu precadere, calitatea. Tindem spre performanta prin munca in echipa si incurajam initiativa si puterea de a invinge.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in 2003, agentia are o cifra de afaceri medie, pentru perioada actuala. Oferim clientilor nostri profesionalism, seriozitate si oferte optime in concordanta cu zona preferata si in functie de bugetul disponibil.

Bucuresti Altul
 • Platin Com Impex are sediul in Oras Afumati, sos. Bucuresti - Urziceni, nr. 64 A, judetul Ilfov. Firma are ca obiect principal de activitate inchirierea si vanzarea de spatii comerciale, industriale, terenuri cat si intermediere si consultanta in domeniul imobiliarelor.

Afumati Servicii
 • Istoric Compania Ranko S.I.T.I. este o societate romaneasca, cu capital integral privat, fondata in anul 1997. Clientii nostri Clientii nostri sunt atat persoane fizice cat si juridice ce provin de pe piata autohtona si internationala. Structura Compania Ranko S.I.T.I. este structurata pe doua departamente. Primul department este specializat pe realatia cu investitori mici si mijlocii. Al doi-lea department opereaza tranzactiile cu clientii mari sau organizatiile multinationale. Tipurile de operatiuni Baza oricarei activitati economico – social – culturale este axata pe o structura de problematica imobiliara care implica translatiuni de proprietate in diverse variante juridice: - vanzari - cumparari - schimburi - asocieri - concesiuni - inchirieri - leasing - comodat Compania Ranko S.I.T.I. ofera prin intermediul propriilor departamente specializate sau cu sprijinul partenerilor nostrii urmatoarea gama de prestari servicii privind obiective imobiliare: - promovari proiecte de dezvoltare urbana - estimari ale valorii de piata - studii de fezabilitate - planuri cadastrale - servicii de intermediere si agenturare imobiliara - consultanta juridica - consultanta de piata imobiliara-prognoze Arie de actiune Compania Ranko S.I.T.I. opereaza cu preponderenta in zona centrala si de nord a Bucurestiului prin intermediul Agentiei Imobiliare Baneasa dar acorda sprijin si promoveaza investitii in toate regiunile Romaniei. De o atentie deosebita beneficiaza investitorii romani care doresc sa investeasca pe piata internationala. Site: www.ranko.ro

Bucuresti Servicii
 • Firma realizeaza machete de arhitectura profesionale pentru o mai buna vizibilitate a viitoarei d-voastra constructie, ansambluri rezidentiale, etc. Pentru mai multe detalii vizitati www.minidimension.ro machetele sunt realizate cu tehnologie laser si router CNC accesorizata cu produse din import Germania (pomi, masini, lumini, oameni, etc.).

Bucuresti Servicii
 • Firma presteaza servicii in domeniul cadastrului, geodeziei, cartografiei, topografiei, constructiilor civile si industriale, intocmeste documentatii pentru inscrierea in cartea funciara a imobilelor, obtinerea autorizatiei de construire, studii topografice, proiecte de urbanism de detaliu, proiecte de urbanism zonale, proiecte de urbanism general, materializarea in teren a limitelor de proprietate, realizeaza retele geodezice de indesire, executa lucrari de topografie inginereasca, urmareste comportarea in timp a constructiilor industriale si civile, realizeaza toata gama de lucrari in domeniile de mai sus.

Suceava Servicii
 • Firma realizeaza proiecte speciale la cheie (rezidentiale, office, spatii publice), solutii tehnice cu caracter estetic. Clienti: Publicis, Foote Conne&Belding; Centrul Medical Unirea, Angst, Glenmark, Basilicum, AVA-CMU, HI-LIFE. Echipa noastra are o vasta experienta in domeniul proiectarii,realizand cu succes proiecte atat in Bucuresti cat si in tara, incepand cu anul 2003.

Bucuresti Servicii