Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Imobiliare: 2117 companii
 • Suntem o companie de consultanta si selectie personal ce promoveaza pe piata o serie de servicii eficiente companiilor angajatoare. Oferim servicii competitive candidatilor si clientilor nostri. Departamentul de resurse umane va analiza cv-ul tau si poti deveni membru al echipei Cf. Germana sau Marshaly.

SLOBOZIA CORNI Servicii
 • Societatea Imobiliare SAV ofera spre inchiriere spatii de lucru si spatii pentru evenimente corporate, in Bucuresti, intr-o cladire spatioasa, cu un design modern. Cladirea este situata aproape de metrou, in zona Piata Muncii.

Bucuresti Altul
 • Oferim consultanta si intermediere in achizitia de terenuri cu destinatie industriala, hale si depozite in Bucuresti si Ilfov. NM Imobiliare a fost infiintata in anul 2021 dar avem o experienta de peste 25 de ani in domeniu.

Popesti Leordeni Servicii
 • Cityimobiliare Va ofera servicii de intermediere imobiliare in tranzactii de vanzare / inchiriere - apartamente, case, terenuri, spatii comerciale si spatii industriale. Consultanta pre-vanzare / pre-cumparare / pre-inchiriere. Evaluarea proprietatii; - Consiliere juridica. Reprezentare in tranzactii pe baza unei analize serioase a pietei imobiliare.

Municipiul Cluj-Napoca Servicii
 • Facilitati de cazare motel Budai - Iasi - restaurant cu autoservire - capacitate disponibila 14 camere duble - parcare privata pentru siguranta masinii dumneavoastra TARIFE Camera single  - 70 RON Camera dubla - 100 RON Mic dejun- 20 lei/persoana

Podu Iloaiei Servicii
 • Poti transforma camera casei tale si infrumuseta rapid propria casa, alegand dintr-o gama larga din produsele: rolete day&night/  rolete textile/ jaluzele verticale/ perdele. Acestea ofera personalitate camerei, protectie solara, dar ofera in acelasi timp si intimitatea de care ai nevoie. Perdelele Royal sunt unele dintre cele mai inovative de pe piata si combina utilul cu frumusetea si eleganta lor. Plasele de insecte tin daunatorii la distanta si ofera liniste casei. Oferim plase pe balama/ plase plisse/ plase rulou. Rulourile exterioare de aluminiu - eficiente si utile atat vara cat si iarna.

Stefanetii De Jos Servicii
 • Prin intermediul acestei forme juridice oferim si prestam servicii de cadastru, topografie si GIS, la standarde inalte de calitate si suntem oricand la dispozitia clientilor. Oferim consultanta tehnica atat pentru a transmite informatiile pe care le dobandim cu privire la domeniul de activitate, cat si pentru a gasi solutii optime in diverse spete.

Sector 6 Servicii
 • Hierro Stely este specializata in constructia de hale pe structura metalica respectand cele mai inalte standarde in privinta materialelor si executiei. Proiectam si realizam hale metalice avand destinatii multiple: hale comerciale, hale industriale, hale pentru depozitare, hale agricole. Oferim preturi competitive fiind producatori de profile metalice. Productia structurilor metalice se realizeaza respectand cerintele specifice ale beneficiarilor, utilizand principii tehnice avansate de zincare.

Ramnicu Sarat Producator
 • Inchiriem si vindem doar proprietati ale firmei Sc Elegant Apartment Srl. NU suntem agentie imobiliara. Oferim servicii de property management Bucuresti. Design interior sau mici reparatii interior/exterior. Investim in proprietati situate in centrul Bucurestiului sau cu acces facil centru. Inchiriem doar persoanelor angajate companii multinationale sau institutii de stat.

Bucuresti Servicii
 • ImoPuls si-a inceput activitatea in urma identificarii in piata imobiliara din Timisoara, a unei categorii de clienti ce doresc o altfel de abordare din partea Agentiilor Imobiliare. Cu toate ca suntem tineri, avem experienta si suntem conectati la pulsul si dinamica sectorului in care activam. Respectul fata de munca si fata de partenerii nostri, devotamentul si seriozitatea ne-au impins sa venim in intampinarea dumneavoastra. Promovam principiile unei piete imobiliare ideale, bazata pe norme de conduita si inalta tinuta morala, profesionalism si etica in afaceri. Secretul nostru? Suntem uniti, suntem o echipa in adevaratul sens al cuvantului si impartasim aceleasi valori profesionale si personale. Impreuna suntem ImoPuls. Credem in relatiile in care toti cei implicati castiga. Credeti-ne, e mai usor impreuna.

Timisoara Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in 2006. Are 2 asociati si 2 angajati. Dupa deschiderea agentiei imobiliare am deschis si un birou de credite care ofera consultanta financiara, credite de nevoi personale sau imobiliare.

Targu Mures Servicii
 • SC KondorCAD LandSurv SRL este o companie noua pe piata ce ofera servicii de inginerie topografica si cadastru pentru firme, dar si pentru persoane fizice. Suntem o echipa de ingineri tineri in colaborare cu alti ingineri cu experienta vasta in domeniu si oferim servicii de cea mai buna calitate, promptitudine si seriozitate.

Patarlagele Servicii
 • Agentia noastra imobiliara, A&G Rom Corporation S.R.L. va ofera posibilitatea de a cumpara, vinde sau inchiria proprietati imobiliare. Garanteaza clientul de siguranta, profesionalism si confidentialitate maxima.

Bucuresti Servicii
 • Misiunea companiei este administrarea imobilelor potrivit standardelor profesionale europene de profil. Urmarim asigurarea, protejarea si cresterea calitatii vietii, a confortului locatarilor, a securitatii acestora, avand misiunea de a optimiza cheltuielile, de a diminua si elimina pierderile, mentinand astfel valoarea imobilului pentru o perioada cat mai indelungata. Echipa noastra este formata din personal calificat , absolventi ai cursurilor de perfectionare in domeniul administrarii de imobile si atestati de catre administratia publica locala. Promovam un sistem de administrare modern, eficient, transparent si corect. Avem in vedere responsabilitatea fata de mediu si eficienta energetica a cladirilor, cu respectarea legilor in vigoare, a proprietarilor si chiriasilor, al caror interese le reprezentam.

Dudu Servicii
 • Evaluator ANEVAR in Brasov pentru proprietati imobiliare (apartament, casa cu teren, teren liber, spatiu comercial, spatiu industrial) si bunuri mobile (autoturism, utilaje). Rapoarte de evaluare pentru diferite scopuri: vanzare-cumparare, informare, partaj, succesiune, impozitare, raportare financiara, garantarea imprumutului, intabulare cladire, aport capital social, esalonare ANAF. Rapoartele de evaluare au o complexitate ridicata si respecta conformitatea cu Standardele de Evaluare ANEVAR. Consultanta personalizata pe intreaga durata a procesului de evaluare si dupa incheierea acestuia. Real estate appraiser and consultant in Brasov, authorized by ANEVAR.

Brasov Servicii
 • Azura Advanced Consulting este membru corporativ ANEVAR. Echipa de specialisti va poate ajuta in vederea realizarii de rapoarte de evaluare certificate ANEVAR pentru proprietati imobiliare (EPI) si bunuri mobile (EBM). Suntem in plin proces de extindere, astfel ca in curand vom putea servisa clienti din toate zonele tarii. Asteptam solicitarile dumneavoastra cu real interes!

Pitesti Servicii
 • Firma noastra va ofera servicii complete de proiectare arhitectura si urbanism: proiectare case, blocuri, case de vacanta, spatii comerciale, proiecte hoteluri, design interior, amenajări interioare, amenajări Exterioare, proiecte demolare, proiectare structuri de rezistență, expertize tehnice, proiectare instalații pentru construcții, proiecte urbanism, P.U.Z., P.U.D. Eliberam Certficate Urbanism, Avize Construire, Autorizații de Desființare, Autorizații de Construire, Urmărire șantier execuție, Arhitect București. Avem o platforma web dedicata clientilor interesati de proiectele de arhitectura si urbanism.

Bucuresti Servicii
 • Compania Home Vision Consulting este formata dintr-o echipa tanara ce doreste sa se impuna prin calitate, profesionalism si inovatie. Venim in intampinarea clientilor cu servicii de consultanta si implementare pe partea de imobiliare, amenajari si decoratiuni interioare.

Bucuresti Servicii
 • Home Energy Consulting Srl - evaluare imobiliara, proiectare, audit energetic si consultanta nZEB In cadrul companiei noastre se regasesc specialisti din mai multe domenii, pregatiti sa ofere servicii de specialitate si anume: - Evaluatori imobiliari - Proiectanti constructii - Auditori energetici - Auditori de mediu Home Energy Consulting Srl isi doreste sa dezvolte parteneriate pe termen lung, sustinute si bazate pe incredere si din dorinta de a servi la realizarea obiectivelor clientilor nostri. Compania noastra ofera servicii de proiectare in domeniul constructiilor civile si industriale, servicii de management energetic, audit energetic, certificate de performanta energetica si evaluare imobiliara.

Bucuresti Servicii
 • Agentia imobiliara Forum Real Investments este o agentie imobiliara cu o experienta in domeniu, care se adreseaza tuturor categoriilor de clienti interesati de investitii imobiliare Arad, oferind acestora servicii profesionale. Principiile de baza dupa care se conduce echipa Forum Real Investments sunt: experienta, seriozitate si profesionalism. Toate acestea au facut ca agentia de imobiliare Forum Real Investments sa se impuna pe piata imobiliara inca de la inceputul activitatii sale.

Arad Servicii