Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Alte Terenuri - Terenuri: 222 companii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Bucuresti. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza intermedieri vanzari, cumparari, inchirieri, terenuri, apartamente, case, vile. Compania are un efectiv de 6 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul companiei desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Oferim consultanta si intermediere in achizitia de terenuri cu destinatie industriala, hale si depozite in Bucuresti si Ilfov. NM Imobiliare a fost infiintata in anul 2021 dar avem o experienta de peste 25 de ani in domeniu.

Popesti Leordeni Servicii
 • Agentia imobiliara RealMT din Alba Iulia pune la dispozitia clientilor cea mai variata gama de apartamente in Alba Iulia. De asemenea, apeland la serviciile noastre imobiliare, beneficiati de o oferta vasta care cuprinde case Alba iulia si in imprejurimi, terenuri, spatii comerciale, spatii industriale si birouri.

Alba Iulia Servicii
 • Imocentral este o agentie tanara pe piata imobiliara din Cluj, insa cu o dorinta infocata de a oferi tuturor clientilor din segmentul imobiliar servicii de calitate. Consideram timpul clientilor nostri o valoare care nu merita sa fie irosita. Din acest motiv tinem foarte mult sa prezentam clientilor nostri o imagine complexa si reala a tuturor ofertelor imobiliare pe care le promovam. De aceea am introdus in prezentarea ofertelor noastre sectiunile: "Puncte forte" si "Inconveniente". Desi suntem constienti ca, aparent, sectiunea de "Inconveniente" poate alunga sau speria clientii, ne asumam acest risc considerand ca doar asa vom putea oferi o imagine reala si exacta a ofertelor. Ofertele noastre sunt oferte transparente. Alaturi de ideea de transparenta, dorim sa fim remarcati prin promptitudine si profesionalism. Ne facem timp pentru fiecare client, abordam cererea si oferta cu interes si pasiune, motivati fiind de dorinta de a ne sti fiecare client multumit.

Cluj-Napoca Servicii
 • Istoric Compania Ranko S.I.T.I. este o societate romaneasca, cu capital integral privat, fondata in anul 1997. Clientii nostri Clientii nostri sunt atat persoane fizice cat si juridice ce provin de pe piata autohtona si internationala. Structura Compania Ranko S.I.T.I. este structurata pe doua departamente. Primul department este specializat pe realatia cu investitori mici si mijlocii. Al doi-lea department opereaza tranzactiile cu clientii mari sau organizatiile multinationale. Tipurile de operatiuni Baza oricarei activitati economico – social – culturale este axata pe o structura de problematica imobiliara care implica translatiuni de proprietate in diverse variante juridice: - vanzari - cumparari - schimburi - asocieri - concesiuni - inchirieri - leasing - comodat Compania Ranko S.I.T.I. ofera prin intermediul propriilor departamente specializate sau cu sprijinul partenerilor nostrii urmatoarea gama de prestari servicii privind obiective imobiliare: - promovari proiecte de dezvoltare urbana - estimari ale valorii de piata - studii de fezabilitate - planuri cadastrale - servicii de intermediere si agenturare imobiliara - consultanta juridica - consultanta de piata imobiliara-prognoze Arie de actiune Compania Ranko S.I.T.I. opereaza cu preponderenta in zona centrala si de nord a Bucurestiului prin intermediul Agentiei Imobiliare Baneasa dar acorda sprijin si promoveaza investitii in toate regiunile Romaniei. De o atentie deosebita beneficiaza investitorii romani care doresc sa investeasca pe piata internationala. Site: www.ranko.ro

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra in cateva cuvinte: 1.importator de materiale de constructii----piatra naturala decorativa exterioara cu mai multe modele, preturi atractive fata de ce exista pe piata. 2.consultata pentru relatii de parteneriat afacere China-Romania va ajutam sa gasiti furnizori/parteneri de colaborare/produsele/si alte lucrurile de care aveti nevoie in China (de ex.translator si traduceri). 3.investitii la un proiect de "apartament de vacanta" la mare la cheie. 4.spatii de inchiriat pentru sezon de vara la mare in scopul de cazare si de comert. www.cazareeforie.ro

Eforie Sud Altul
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 2000. Cu o echipa de 21 angajati cu vasta experienta in efectuarea de constructii de hale industriale, birouri, magazine, terenuri, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o agentie imobiliara specializata in zona Bucuresti - Ilfov. Avem o echipa dedicata, cu o experienta de peste 10 ani, si oferim clientilor nostri seriozitate, incredere si siguranta in tranzactiile imobiliare.

Magurele Servicii
 • Ne prezentam cu un sistem unic de lucru, ceea ce ne rezerva oportunitatea de a fi angajati sa ii reprezentam pe clientii care doresc sa vanda/ cumpere sau sa inchirieze o proprietate, acestia avand siguranta ca aceasta se va realiza la cel mai bun pret posibil. Un nou pas in imbunatatirea continua a calitatii serviciilor oferite a fost reorganizarea fluxului informational si adaptarea unui sistem international de etica imobiliara in Brasov. Acest fapt a permis scaderea timpului de tranzit al informatiilor si, implicit, a timpului de tranzit al expeditiilor procesate de noi. Avand la baza o dotare tehnica de exceptie noul flux a permis deschiderea de noi campuri de actiune si furnizarea de servicii suplimentare. Astfel, caracterizata de etica profesionala, un mod de lucru si un sistem dinamic si performant ASCENDENT IMOBILIARE nu numai ca a tinut pasul cu evolutiile actuale, ba chiar a reusit sa anticipeze potentialul multor schimbari, dezvoltand o infrastructura puternica si adaptabila nevoilor in continua crestere. Acesta este secretul nostru prin care reusim sa avem o clientela rezervata. Multumim inca o data si aducem respectul nostru, clientilor care ne-au oferit privilegiul de a-i reprezenta!

Brasov Altul
 • Agentia Imobiliara Casa Mea presteaza servicii de cumparare, vanzare, inchirieire (garsoniere, apartamente, garaje, vile, casa terenuri) si are ca obiectiv usurarea si intermediarea tranzactiilor mari de terenuri si imobiliare.

Botosani Servicii
 • Din 2006 ii ajut pe oameni sa rezolve problemele imobiliare dificile furnizandu-le solutii. Mai mult decat o simpla activitate, pasiunea si viziunea ma plaseaza in centrul afacerilor imobiliare. Detin experienta practica si teoretica necesara in domeniul imobiliar. Am condus cu succes o franciza de prestigiu in acest domeniu : RE/MAX STAR. Am calificarea de trainer pentru domeniul imobiliar- Atestat    a��SUCCEEDa�� acordat de RE/MAX International - cea mai mare companie imobiliara din lume. Am vandut aproape orice tip de proprietate imobiliara. Acord asistenta in tranzactii imobiliare care tin de domeniul rezidential sau comercial. Ma ocup de identificarea proprietatilor, intocmesc documentatia necesara tranzactiilor si solutionez problemele aparute in cursul negocierilor.

Ploiesti Servicii
 • Amis House invest este o altfel de companie imobiliara, o companie care incearca sa isi ajute clientii. Echipa noastra are experienta necesara in domeniu. Va punem la dispozitie toate resursele necesare pentru gasirea locatiei potrivite.

Brasov Servicii
 • Zeta efectueaza tranzactii imobiliare, vanzari - inchirieri, cadastru, intabulare; constructii, case, vile; asistenta pe toata durata tranzactiei imobiliare in zona Bucuresti si imprejurimi. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Lang imobiliare Arad este lider pe piata imobiliara din Arad, si va prezinta o paleta larga de oferte imobiliare,impreuna cu idei si strategii bine gandite de specialistii nostri pentru aveni in ajutorul dumneavoastra.

Arad Servicii
 • Activam pe piata imobiliara clujeana de peste 10 ani si oferim servicii de calitate. Ceea ce ne reprezinta este seriozitatea si implicarea in obtinerea de rezultate multumitoare pentru clientii nostri.

Cluj-napoca Servicii
 • Suntem o companie imobiliara adaptata si focusata spre nevoile clientilor. Suntem o echipa, suntem tineri, suntem ambitiosi si suntem singurii care inteleg nevoile clientilor. Cu determinare si in permanenta adaptata la piata imobiliara din Iasi am reusit sa cream o agentie unde valorile CHIAR au PRIORITATE. Suntem la inceput de drum, suntem pozitivi si determinati sa cream ceea ce ne-am propus, adica: Un viitor corect cu New House Imobiliare.

Iasi Servicii
 • Cristian Solution Invest este o firma de marketing imobiliar. Investim in calitatea serviciilor noastre, constientizand ca exigenta clientilor creste permanent. Tratam fiecare client cu seriozitate, profesionalism si promptitudine.

Bucuresti Servicii
 • Dorim vanzarea echipamentului de debitare busteni si inchirierea halei de productie de 200mp precum si a terenului de 7200 mp situat la iesirea din Baia Mare spre Cluj vis-a-vis de Real si reprezentanta Mercedes cu 50m front la drumul national avand ca utilitati: canalizare, apa, curent.

Baia Mare Altul
 • Agentia Alexa este condusa de unu agent imobiliar cu o vasta experienta in domeniu. Agentia pune la dispozitia clientilor o baza de date mereu actualizata. Oferta agentie cuprinde intermedieri vanzari cumparari inchirieri de garsoniere, apartamente, case, spatii comerciale, terenuri si consultata in alegerea celei mai bune oferte. Deasemenea, agentia ofera sprijin in finalizarea tranzactiilor la notar. Nu ezitati sa ne contactati. Impreuna vom gasi oferta potrivita pentru fiecare !

Cluj Napoca Servicii
 • Perfectionisti. Dorim sa satisfacem asteptarile clientilor prin calitatea si importanta serviciilor oferite. Este un domeniu in care informatia este cheia afacerii, de aceea ne straduim sa fim la curent cu cele mai bune oferte de care clientii nostri pot avea nevoie.

Galati Servicii