Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Paduri - Imobiliare: 14 companii
 • Distinsi Parteneri, In situatia in care aveti un cumparator concret, inclusiv cu buget alocat investitiei, nu ezitati sa ma contactati. Suntem interesati si de afaceri pe care le aveti la vanzare in domeniile agricol si viticol. Noi, ca echipa, gandim si derulam afaceri in urmatoarele domenii economice: 1. specializati si experienta de 10 ani in elaborarea si implementarea proiectelor de investitii pe fonduri europene si pe scheme de ajutor de stat 2. specializati si experienta de 15 ani in investitii private occidentale in conexiune cu proiectele autoritatilor locale si/sau investitori privati romani 3. specializati si experienta de 20 de ani in investitii private occidentale in afaceri la cheie sau start-up-uri romanesti 4. afaceri agricole, agrozootehnice si viticole: terenuri agricole, ferme agricole, ferme agrozootehnice, ferme zootehnice; domenii viticole, afaceri vini-viticole 5. proprietati imobiliare : terenuri pentru investitii, vile exclusiviste, inclusiv de patrimoniu; palate de referinta incluse in circuitul de afaceri 6. proiecte in domeniul energetic : cogenerare 7. proiecte in domeniul imobiliar de lux si proiecte in turismul premium si de lux 8. hoteluri pentru business si hoteluri cu baza de tratament balnear, etc. 9. cariera de piatra pe o suprafata de 60 ha Am facut acest rezumat pentru ca Dumneavoastra sa intelegeti ca suntem un partener de incredere si, in replica, asteptam sa enumerati domeniile economice in care putem colaborarea in beneficiul nostru si, implicit, al economiei din Romania. Multumesc pentru suport. Ion Tudor

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie din Ucraina care se ocupa cu prelucrarea si comercializarea lemnului, cat si a metalului vechi (fier vechi). Firma noastra se ocupa cu vanzare si cumparare de europaleti si alte categorii de paleti din lemn.

Cernauti Importator
 • Domeniile nostre de afaceri sunt topografia si cadastru si misiunea noastra este sa furnizam prin masuratori si calcule o informatie exacta, cu acuratete si precizie ridicata, care constituie principalul suport al oricarei activitati de proiectare din domeniul constructiilor civile si industriale, infrastructura etc. Specializarea este cheia succesului nostru si al clientilor nostri. Asiguram consultanta si servicii specializate in domenii foarte clar delimitate: topografie si cadastru. Consideram ca numai printr-o cunoastere amanuntita a practicii si legislatiei in domeniul cadastrului si printr-o experienta relevanta in acest sens, putem oferi clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate. Fiecare lucrare este unica. De aceea, solutiile topografice pe care le oferim sunt adaptate fiecarui client. Numai astfel putem fi siguri ca obtinem intotdeauna cele mai bune rezultate.

Bucuresti Servicii
 • Firma are ca obiect de activitate in principal servicii in domeniul imobiliar. Din 2010 am dezvoltat un departament care se ocupa de intermedierea de vanzare paduri si terenuri agricole.in acest sens avem diverse colaborari bazate in principal pe mandate de reprezentare cu diversi proprietari de astfel de proprietari. Ofertele pe care le avem in portofoliu sunt sigure reale si cu situatie certa.

Harman Servicii
 • Societate profesionala de practicieni in insolventa, extinsa pe toate instantele din tara. MRL furnizează o gamă de servicii specializate pe piaţa procedurilor de insolvenţă. Serviciile noastre se adresează unor nevoi fundamentale din toate etapele vieţii agenţilor economici, de la auditul iniţial, managementul situaţiilor de criză, consultanţă A�n pre-insolvenţă, pA�na la gestionarea procedurilor de reorganizare, lichidare judiciară şi lichidare voluntară. Gama de servicii profesionale este continuu actualizată prin valorificarea experienţei profesionale cA�ştigate şi prin colaborarea constantă cu autorităţile profesionale şi academice din domeniu.

Iasi Servicii
 • Activitatea desfăşurată de această întreprindere relativ recentă pe piaţa românească este strâns legată de domeniul forestier, incluzând exploatarea, comerţul cu lemn şi investiţiile forestiere în general. Constituită în 2007, Cerasus Avium a fost creată în Bucureşti ca o marcă Stephane Ledentu Bois (SLB). Această societate, înfiinţată în 1991 în Franţa, a evoluat de-a lungul timpului, atât din punct de vedere al statutului juridic, cât şi al tipului de activitate. Astfel, luând în considerare concurenţa existentă pe piaţa mondială, SLB se axează începând din anul 2002 pe achiziţionarea de masive forestiere, bazându-se pe conceptul inovator promovat prin intermediul noii societăţi European Forest. Această strategie economică permite investitorilor posibilitatea de a îşi diversifica moştenirea. Având mai multe cereri decât oferte, SLB îşi direcţionează clienţii spre Europa de Est, cu precădere spre România, care prezintă nenumărate oportunităţi pentru investiţii avantajoase pe termen mediu si lung în domeniul forestier. Aşa luat naştere CERASUS AVIUM.

Bucuresti Altul
 • Persoana fizica autorizata specializata in domeniul intermedierilor de terenuri agricole si padurilor in Romania. Detinatoare a mai multor mandate de negociere din partea proprietarilor din diverse judete din tara.

Timisoara Servicii
 • Pasunea Si Padurea Lui Mitica Vand 18,5 Ha padure de fag de (80-100 ani) cu acte in regula in satul Zabratau, langa Sita Buzaului Judetul Covasna la 2 km de soseaua nationala Brasov – Buzau cu acces pe un drum lateral ce trece prin sat si duce la case de vacanta, energie electrica, canalizare, o zona splendida lipsita de poluare, zona de vinatoare cu locuitori pasnici si binevoitori.

Tg. Mures Altul
 • Suntem o echipa tanara dornica de afirmare si dorim sa colaboram cu cat mai multe firme din tara in domeniul imobilar. Legatura o avem direct cu proprietarii iar preturile practicate de noi sunt accesibile. Cojocaru Anca Ioana 0743758494.

Iasi Altul
 • Suntem o echipa dinamica pe piata imobiliara , avem abilitatea si maturitatea de a dezvolta afaceri de succes. Dam valoare investitiilor si proiectelor imobiliare prin viziune de dezvoltare a noii Zone Metropolitane a Bucurestiului. Obiectivele clientilor sunt tratate cu maxima atentie in cursul procesului de vanzare. Implicarea activa in crearea de legaturi reciproc avantajoase cu companii de prestigiu ce activeaza in sectorul imobiliar romanesc. Suntem o agentie imobiliara 100 % capital romanesc, cu instrumente europene prin care avem misiunea de a va oferi servicii dinamice si complete in piata imobiliara, pe care clientii sa le aleaga. Solutiile noastre sunt perfect adaptate cererilor clientilor. Ne caracterizeaza promtitudinea si comunicarea excelenta cu clientii nostri si intre noi. Achizitionarea sau vanzarea unei proprietati inseamna implinirea unui vis, YAN FINANCIAL INVEST isi propune o astfel de experienta intr-un proces lipsit de dificultati, reusit si memorabil.

Bucuresti Altul
 • Suntem o companie de studii si cercetare in domeniul pietei si investitiilor imobiliare, tranzactii  imobiliare, dezvoltare si parteneriate afaceri. Clinetii nostri sunt reprezentati de investitori romani si straini precum si companii. Piata pe care activam este cea din Europa si Orientul Mijlociu. Obiectivul nostru este sa ajungem compania nr. 1 in Europa pe nisa noastra de piata.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie noua dar cu produse de mare calitate. Producem si in masa mare pentru cumparatori care doresc, dar se produce doar cu comanda. Va multumim de intelegere si dorim ca produsele noastre sa va multumeasca.

Sibiu Producator
 • AGROFERMA (www.agroferma.ro) este reprezentantul oficial al unor grupuri de fermieri straini interesati in dezvoltarea unor proiecte ample de ferme in zona de sud-est a romaniei. Intentia noastra este de a investi atat in achizitionarea suprafetelor de teren necesare in vederea dezvoltarii fermelor, cat si in infrastructura regionala si locala necesara in vederea functionarii eficiente a acestor ferme. De asemenea, avem in vederea si instruirea resurselor umane cu care vom colabora, pentru a fi capabili sa desfasuram o agricultura la standarde cat mai inalte si cu o eficienta sporita. In anii ce urmeaza intentionam sa dezvoltam ferme zootehnice si sa exploatam cat mai eficient si ecologic suprafetele de teren ce le detinem. Pentru mai multe detalii despre noi si proiectele noastre, va invitam sa ne contactati la numerele de telefon 0239/61.98.99, 0243/26.53.44 si 0728/85.54.91 si sa vizitati site-ul nostru www.agroferma.ro. De asemenea, in situatia in care detineti oferte de paduri sau terenuri intravilane, apeland numerele de mai sus va putem directiona catre colaboratori de ai nostri interesati in achizitionarea de astfel de oferte.

Braila Servicii
 • Suntem distribuitori de organe de asamblare, suruburi, folie cu bule, Pungi din PEE. Consultanta in afaceri si pentru obtinerea de fonduri europene, proiecte de protectia mediului. Asigurari de bunuri si cladiri, RCA si Casco. Tamplarie PVC cu profile TROKAL. Intermedieri imobiliare, chirii.

Oradea Distribuitor