Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Apartamente si garsoniere - Imobiliare: 744 companii
 • corecti, promti si rapizi

Cluj Napoca Servicii
 • Sunt foarte mulțumit.

Mun. Tecuci Servicii
 • Agentia Bis Imobiliare este specializata in consultanta si tranzactii imobiliare, punand la dispozitia clientilor un personal calificat in domeniul imobiliar. Agentia noastra a dobandit experienta pe parcursul activitatii in Bistrita, obtinand astfel recunoastere profesionala pentru serviciile imobiliare sigure si de calitate oferite. Cauta proprietati in Bistrita-Nasaud! Gasiti casa perfecta din selectia noastra de proprietati din judet. Rasfoiti prin tone de case, apartamente si multe altele pentru a gasi proprietatea perfecta. Proprietatea ta, in felul tau! Dorim sa gasesti locul perfect pentru tine si familia ta sa fie fericita. De aceea, oferim o gama larga de optiuni - de la vile la apartamente - pentru ca tu sa te uiti la ceea ce ti se potriveste cel mai bine. Explorati online sau personal! Puteti sa rasfoiti casele noastre online sau sa vizitati proprietatile promovate. Oricum, te vom ajuta sa-ti gasesti noua casa cu usurinta!

Mun. Bistri?a Servicii
 • Sc Prohouse Office Srl a fost infiintata in anul 2007 si este situata in Bucuresti. Avand 1 angajati, firma noastra efectueaza: imobiliare, vanzari, cumparari, inchirieri, case, vile, aparatamente, terenuri, spatii comerciale, birouri. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Agentia noastra va ofera cazare pe termen scurt in Bucuresti, in apartamente si garsoniere in regim hotelier. Puteti inchiria pentru cel putin 24 de ore o locatie mobilata si utilata complet, situata in cladirii noi, moderne, sigure. Va oferim confortul pe care vi-l puteti permite, cazarea in Bucuresti va fi aproape de conditiile pe care le aveti in propria casa! Regim hotelier in apartamente si garsoniere in zone diverse din Bucuresti: Piata Unirii - Bd. Corneliu Coposu; Piata Alba Iulia - Bd. Decebal; Calea Calarasi - Piata Muncii; Calea Mosilor - Str. Mihai Eminescu; Bd. Dimitrie Pompeiu - metrou Pipera. Va asteptam pe websiteul nostru, www.rocazare.ro, pe email office@rocazare.ro sau la telefoanele de contact: 0768 001 001 si 0721 430 000 !

Bucuresti, Sector 3 Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Bucuresti. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza intermedieri vanzari, cumparari, inchirieri, terenuri, apartamente, case, vile. Compania are un efectiv de 6 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul companiei desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Agentia Imobiliara Dixiflor este o agentie imobiliara care a fost infiintata in anul 1992. Sediul firmei este in Targu Mures, strada Retezetului nr. 9, apartamentul 1. Biroul nostru este deschis de luni pana joi de la ora 9:00 pana la ora 17:00, iar vineri de la ora 9:00 pana la 16:00.

Targu Mures Servicii
 • Companie ce se ocupa cu administrare imobilelor, ansambluri rezidentiale si nu numai. Oferim consultanta proprietarilor atat pentru infiintarea asociatilor de proprietari cat si dupa incheierea procesului pentru a putea lua cele mai bune decizii pentru ei.

Municipiul Bucuresti Servicii
 • Echipa e motorul oricarui business sustenabil. Ceea ce ne tine impreuna nu e faptul ca lucram in acelasi loc, ci increderea pe care o avem unii in altii, respectul reciproc sincer si implicarea cu toate resursele in atingerea obiectivelor comune. Obiectivele comune de cele mai multe ori sunt asumate impreuna cu partenerii nostri.Increderea pe care ei o au in echipa noastra ne ofera motivatia pentru o colaborare de succes. Echipa noastra este intodeauna pregatita pentru o noua provocare! Apeleaza la serviciile agentiei imobiliare Imperial si impreuna vom alege cea mai buna solutie pentru o tranzactie reusita! Investeste in viitora investeste inteligent! Va asteptam la sediul nostru din Pitesti, str Trivale, nr.30 sau  la telefon 0760.75.73.75 email:office@imperialpitesti.ro www.imperialpitesti.ro

Pitesti Servicii
 • Agentii Imobiliare Iasi Evo Imobiliare, agentie imobiliara Iasi, profesionalism prin tranzactii sigure si transparente. Agentii Imobiliare Iasi, Evo Imobiliare fiind o companie platitoare de taxe si impozite, toate serviciile oferite sunt insotite de factura, chitanta sau bon fiscal. Agentii imobiliare Iasi, Apartamente de vanzare Iasi, apartament 1 camera Iasi, apartament 2 camere Iasi, apartament 3 camere Iasi, apartamente Iasi, apartamente noi iasi Evo Imobiliare Iasi, agentii imobiliare Iasi cu acces rapid la cele mai noi, bune si mai atractive oferte imobiliare Iasi, vanzare garsoniere noi Iasi sau la revanzare, vanzare apartamente noi Iasi sau la revanzare, Apartamente de vanzare Iasi, apartament 1 camera Iasi, apartament 2 camere Iasi, apartament 3 camere Iasi, apartamente Iasi, apartamente noi iasi, vanzare case si vile noi Iasi sau la revanzare, vanzare spatii de birouri Iasi, vanzare spatii comerciale Iasi, vanzare spatii industriale noi Iasi sau la revanzare.

Iasi Servicii
 • Agentia noastra imobiliara, A&G Rom Corporation Srl va ofera posibilitatea de a cumpara, vinde sau inchiria proprietati imobiliare. Garanteaza clientul de siguranta, profesionalism si confidentialitate maxima.

Bucuresti Servicii
 • Agentia imobiliara Forum Real Investments este o agentie imobiliara cu o experienta in domeniu, care se adreseaza tuturor categoriilor de clienti interesati de investitii imobiliare Arad, oferind acestora servicii profesionale. Principiile de baza dupa care se conduce echipa Forum Real Investments sunt: experienta, seriozitate si profesionalism. Toate acestea au facut ca agentia de imobiliare Forum Real Investments sa se impuna pe piata imobiliara inca de la inceputul activitatii sale.

Arad Servicii
 • Sunt consilier imobiliar PFA si am o experienta de sase ani in piata imobiliara din Bucuresti, in principal zona 1Mai. Din 2007 si pana in noiembrie 2012 mi-am desfasurat activitatea in cadrul Companiei Imobiliare SC Imoprest Invest SRL, iar din noiembrie 2012 activez pe cont propriu si ofer servicii de consiliere si intermediere imobiliara.

Bucuresti Servicii
 • Biroul nostru RE/MAX Central si-a inceput activitatea de consultanta in domeniul investitiilor  imobiliare in anul 2012, cand Broker/Ownerul nostru Radu Valsan, care activeaza sub sigla RE/MAX din anul 2007, a decis sa infinteze chiar el un birou francizat, deoarece  pe piata era recunoscuta nevoia si solicitarea acestor servicii specializate. Am ajuns astfel, in prezent, sa fim "casa celor mai buni consultanti imobiliari din Brasov". Am dorit si am reusit sa oferim clientilor nostri un cadru legal, siguranta si promptitudine in realizarea de tranzactii imobiliare. compania noastra, RE/MAX Central furnizeaza solutii personalizate, creative, profesionale, transparente, care sa asigure urmarirea intereselor clientilor sai. Am incheiat cu succes peste o mie de tranzactii pe diferite segmente: rezidential, comercial, industrial si terenuri. Suntem un birou cu 27 de persoane extraordinar de bine pregatite, cu experienta vasta in domeniul imobiliar, o echipa puternica, motivata, pregatita pentru toate particularitatile care pot aparea pe parcursul unei tranzactii. Suntem unul dintre cele mai bune birouri RE/MAX din tara iar rezultatele noastre o demonstreaza.

Brasov Servicii
 • Infiintata in anul 2007, livasnec construct se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Targu frumos, judetul Iasi. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: constructii civile, industriale. Compania are un efectiv de 6 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei livasnec construct desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Experienta livasnec construct, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Targu Frumos Servicii
 • Agentia imobiliara RealMT din Alba Iulia pune la dispozitia clientilor cea mai variata gama de apartamente in Alba Iulia. De asemenea, apeland la serviciile noastre imobiliare, beneficiati de o oferta vasta care cuprinde case Alba iulia si in imprejurimi, terenuri, spatii comerciale, spatii industriale si birouri.

Alba Iulia Servicii
 • Imocentral este o agentie tanara pe piata imobiliara din Cluj, insa cu o dorinta infocata de a oferi tuturor clientilor din segmentul imobiliar servicii de calitate. Consideram timpul clientilor nostri o valoare care nu merita sa fie irosita. Din acest motiv tinem foarte mult sa prezentam clientilor nostri o imagine complexa si reala a tuturor ofertelor imobiliare pe care le promovam. De aceea am introdus in prezentarea ofertelor noastre sectiunile: "Puncte forte" si "Inconveniente". Desi suntem constienti ca, aparent, sectiunea de "Inconveniente" poate alunga sau speria clientii, ne asumam acest risc considerand ca doar asa vom putea oferi o imagine reala si exacta a ofertelor. Ofertele noastre sunt oferte transparente. Alaturi de ideea de transparenta, dorim sa fim remarcati prin promptitudine si profesionalism. Ne facem timp pentru fiecare client, abordam cererea si oferta cu interes si pasiune, motivati fiind de dorinta de a ne sti fiecare client multumit.

Cluj-Napoca Servicii
 • Intermediem inchirieri si vanzari-cumparari ale tuturor tipurilor de proprietati. De asememnea pentru a veni in sprijinul clientilor nostri asiguram urmatoarele tipuri de servicii pentru care nu se percep comisioane suplimentare: -consultanta la intocmirea dosarului pentru obtinerea unui credit ipotecar; -evaluarea proprietatilor; -intocmirea documentatiei pentru notar.

Sag Servicii
 • Fondata la inceputul anului 2008, compania de consultanta imobiliara IBC financell PROJECTS ofera servicii imobiliare complete adaptate fiecarui client acordand sprijinul total in realizarea unei tranzactii. Acordam o importanta deosebita serviciilor imobiliare oferite pentru ca acestea sa fie in concordanta cu nevoile,preferintele si interesele dumneavoastra. Ofertele promovate sunt atent selectionate in incercarea de a oferi cel mai bun raport localizare/ calitatea constructiei si pret. Ne angajam sa depasim asteptarile dvs referitoare la ceea ce inseamna o Agentie Imobiliara profesionista si sa va ajutam sa vindeti, inchiriati, cumparati o proprietate imobiliara indiferent ca este vorba de o garsoniera, un apartament, o casa/ vila, spatiu comercial/ birouri sau teren, la un pret realist in concordanta cu piata imobiliara actuala. Echipa IBC PROJECST beneficiaza de o experienta de peste 10 ani in domeniul imobiliar, project management, marketing si vanzari. Suntem tineri, motivati, profesionisti si ne ghidam dupa motto-ul : Succesul tau este si succesul meu. Web: www.ibc-projects.ro Tel.: 0751.225.737

Bucuresti Servicii
 • Companie specializata in tranzactionarea proprietatilor situate in zona centrala si de Nord a Bucurestiului, servicii de administrare de imobile. Avem in portofoliu aproape 90 % din proprietatile oferite spre vanzare in zona Herastrau - Soseaua Nordului.

Bucuresti Servicii