Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Bihor - Apartamente si garsoniere: 6 companii
  • Complexul rezidential Iosia Modern este conceput sa imbite toate facilitatile de care ai nevoie pentru ca tu sa te bucuri de tot confortul. Situat la doar cateva minute de centru. Prevazut cu parcari subterane si parcari private in perimetrul constructiei. Spatii verzi, curte interioara.

Timisoara Altul
  • Tirla Florian - Auditor Energetic Oferim servicii de audit si certificare energetica (necesare la vanzarea-cumpararea unui imobil, inclusiv prin programul PRIMA CASA). Preturile practicate de noi sunt minime. Tel.: 0744522519

Oradea Servicii
  • Portal online de imobiliare ce detine o gama larga de anunturi din judetul Bihor dar si din tara. Adaugarea anunturilor se face gratuit si acestea vor fi preluate de catre agentiile imobiliare partenere care se vor acupa mai departe de vinderea imobilului dumneavoastra.

Oradea Altul
  • Cartier Prima este un cartier rezidential existent pe piata imobiliara din 2006, compus din 4 etape. Cartierul rezidential situat la intersectia strazilor C. Noica si Bumbacului se afla in vecinatatea a numeroase puncte de interes.

Oradea Altul
  • Suntem o firma de consultanta si intermediere imobiliara, cu sfera de activitate locala, regionala si internationala si o caracterizeaza numai perfectionarea permanenta si dezvoltarea constanta, profesionalismul, siguranta si increderea clientilor.

Oradea Servicii
  • Firma noastra face intermedieri si investitii proprii in apartamente, case, vile, terenuri agricole, industriale, rezidentiale, comerciale, ferme, paduri, proiecte. Presteaza servicii de evaluari ANEVAR si CECCAR, asigurari de orice tip, credite persoane fizice si juridice, topografie, cadastru, geodezie.

Oradea Producator