Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Bistrita-Nasaud - Apartamente si garsoniere: 4 companii
  • Firma nostra va ofera servicii de renovare, finisare, design specializat si alte servicii auxiliare acestora cu scopul de a va satisface gusturile. Va oferim de asemenea si consultanta in domeniul imobiliar. Totul pentru dumneavoastra !

Bistrita Servicii
  • Agenţia imobiliară Transilvania intermediază vânzări garsoniere, apartamente, case, terenuri, spaţii comerciale precum şi închirieri de locuinte si spatii comerciale. De asemenea, preia in administrare imobile in vederea inchirierii acestora. Agenţia are o bază de date bogată, cu prezentare video, facilitând căutarea celor mai potrivite imobile pe gustul şi posibilităţile clienţilor.

Bistrita Servicii
  • Firma noastra vinde apartamente finisate in bistrita, in Cluj, in Mamaia, case in Bistrita, terenuri, spatii comerciale in Bucuresti, proiecte constructie imobil, terenuri cu certificat de urbanism si proiecte de constructie, vinde spatii comerciale, birouri in Bistrita si Bucuresti, inchiriaza masini, vinde autoturisme si autoutilitare.

Bistrita Servicii
  • Agentia imobiliara Ian Bacau intermediaza vanzari cumparari si inchirieri de apartamente, case, terenuri in municipiul Bacau si imprejurimi la cele mai mici preturi. Cautam colaboratori in tara si peste hotare.

Bacau Servicii