Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Braila - Apartamente si garsoniere: 3 companii
  • Oferim suport juridic clientilor nostri din punct de vedere al intermedierii tranzactiilor imobiliare. Veti fi intotdeauna tratati obiectiv si corect. Avem experienta si multi clienti multumiti de serviciile noastre.

Braila Servicii
  • Agentia se distinge atat prin calitatea prestarii serviciilor, cat prin cea mai mare si completa baza de date, actualizata zilnic. Pe langa furnizarea de informatii, ce au ca obiect: apartamentele, casele, terenurile si spatiile comercial, scoase la vanzare sau inchiriere in Braila, agentia va ofera si alte servicii, netaxabile, cum ar fi: -colectarea de informatii de pe teren si piata imobiliara; -consultanta asupra pietiei imobilare si asupra evolutiei acesteia; -publicitate directa prin fluturasi si pliante, in ziar prin pagina noastra permanenta din ziarul local si in cele 6 site-uri specializate, proprietatea agentiei; -deplasare cu masinile firmei, la un numar nelimitat de oferte; -consultanta juridica; -asistenta pentru intocmirea promisiunii de vanzare sau a antecontractului; -intocmirea dosarului de acte necesar si asistenta la semnarea act de vanzare-cumparare/inchiriere/schimb in forma autentica.

Braila Servicii
  • Doraly Mall este un important centru comercial, frecventat de peste 450.000 de consumatori din sudul Constanţei şi din zonele învecinate. La intersecţia dintre şoseaua Aurel Vlaicu şi şoseaua Mangaliei, care leagă Constanţa de şirul de localităţi şi staţiuni din sudul litoralului, Doraly Mall se află în inima zonei de sud a oraşului. Complexul este construit pe un teren de 20.000 mp, cu o suprafaţă utilă de 12.200 mp, 500 mp destinaţi spaţiilor de depozitare şi câteva sute de locuri de parcare. Printre clienţii săi se numără firme de comerţ cu amănuntul, bănci comerciale, restaurante, baruri şi fast food-uri. În urma lucrărilor recente de extindere şi modernizare, Doraly Mall şi-a diversificat oferta de mărfuri şi servicii către consumatorii vizaţi. De la micile magazine ale firmelor recunoscute în domeniul vestimentaţiei şi accesoriilor, la ultimele noutăţi din domeniul electronicii, şi până la bănci, baruri şi restaurante, ne transformăm rapid într-un centru comercial care oferă clienţilor săi posibilitatea de a face cumpărături într-o atmosferă relaxantă. Va asteptam cu drag!!!

Constanta Altul