Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Bacau - Apartamente si garsoniere: 6 companii
  • Agentia noastra ofera servicii de cea mai bunca calitate tuturor clientilor nostri. Intermediem tranzactii imobiliare, evaluari proprietati, consultanta juridica, creditare, etc. Agentii nostri sunt brokeri imobiliari calificati cu o experienta vastain domeniul imobiliar. Cu noi vei gasi locuinta pe care ti-o doresti.

Bacau Servicii
  • Brokerii nostri furnizeaza servicii specifice pietei imobiliare : VANZARI - CUMPARARI - INCHIRIERI pentru diferite tipuri de proprietati: apartamente in blocuri noi si vechi, cartiere rezidentiale, case / vile, birouri, spatii comerciale, hale, depozite / spatii industriale si terenuri. Compania noastra va ofera servicii imobiliare specializate in: 1. tranzactii imobiliare, 2. evaluari imobiliare - ANEVAR, 3. administrare proprietati - property management, 4. asigurari imobile Detalii puteti vizita portalul nostru: http://imobiliare-bacau.ro

Bacau Servicii
  • Realmax este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Bacau, cu o experienta de 4 ani in crearea, dezvoltarea si implementarea celor mai eficiente solutii necesare atingerii cu succes a obiectivelor clientilor sai. Pe o piata imobiliara in continua miscare si transformare, obiectivul principal al Imobili il reprezinta abordarea in mod profesionist a cerintelor clientilor sai corporativi, institutionali sau privati, intarind o relatie pe termen lung cu acestia, bazata pe incredere, respect si integritate. Pachetul de servicii imobiliare oferit de Imobili este rezultatul abordarii minutioase a complexitatii fiecarui aspect al cererii unui client. Chiar daca lucreaza pentru proprietari, chiriasi, cumparatori sau investitori, Imobili ofera servicii imobiliare integrate care cuprind analiza de piata, evaluarea proprietatii, coordonare juridica, analiza taxelor aferente tranzactiilor, analize de risc, planificare strategica si asistenta negociere. Un aspect important al abordarii cu succes a noilor tendinte ale pietei imobiliare il reprezinta serviciile de management al investitiei. In aceasta arie Imobili a dezvoltat cu succes o serie de strategii de achizitii de terenuri si proprietati in si in afara Bacaului, urmarind in acelasi timp cresterea valorii de piata si oportunitatile de dezvoltare a acestor plasamente. Succesul solutiilor si strategiilor Imobili este liantul integrator al modalitatilor de pozitionare si de crestere a notorietatii companiei pe piata imobiliara.

Bacau Servicii
  • RE/MAX este compania americana nr.1 pe piata imobiliara din intreaga lume, cu un numar de peste 7000 de birouri deschise in intreaga lume. Sistemul RE/MAX este cel mai complex sistem informatic, global, imobiliar, de cereri si oferte exclusive, de referinte locale-nationale-internationale, de locare - relocare, rezidentiale si comerciale etc... Sistemul de listare pe internet, in reteaua internationala RE/MAX aduna si uneste cereri si oferte exclusive din intreaga lume (67 de tari), oferte care pot fi accesate simultan in peste 40 de limbi diferite. RE/MAX a stabilit noi standarde in domeniul imobiliar, gestionand cele mai noi tehnologii informatice, strategii de vanzare, inovatii de marketing si afaceri. Acestea determina ca partenerii RE/MAX sa realizeze cele mai multe tranzactii din industria imobiliara. "Networking" - lucrul intr-o retea mondiala de agentii imobiliare care isi genereaza reciproc clienti, impreuna cu sistemul de referinte si cu cel de matching, implemente de RE/MAX pe plan mondial au creat cea mai eficienta retea de agentii imobiliare independente care coopereaza intr-un parteneriat perfect.

Bacau Servicii
  • Suntem o societate infiintata anul acesta, cu un singur angajat, se lucreaza cu colaboratori. Serviciile furnizate: - se intermediaza vanzari-cumparari si inchirieri: case, apartamente, terenuri, spatii comerciale, etc. - ofera consultanta pentru achizitionarea imobilelor.

Onesti Servicii
  • Dezvolti o afacere imobiliara? Evaluezi proprietati imobiliare? Te intereseaza terenuri? Cauti cladire birouri, spatii comerciale? Vrei apartamente in bloc nou, cu plata in rate? www.apollon.ro...cea mai buna adresa!

Bacau Servicii