Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Apartamente si garsoniere - Imobiliare: 741 companii
 • Firma noastra va ofera servicii de intermedieri si reprezentari imobiliare pentru: - Apartamente / Garsoniere de vanzare - Case / Vile de vanzare - Terenuri de vanzare - Spatii comerciale de vanzare - Apartamente / Garsoniere de inchiriat - Case / Vile de inchiriat - Terenuri de inchiriat - Spatii comerciale de inchiriat

Sibiu Servicii
 • Oferim apartamente, case, case insiruite, terenuri intravilane pentru constructie casa, terenuri agricole, apartamente si case de inchiriat in Timisoara, Giroc, Chisoda, Mosnita, Dumbravita, Sag. Servicii imobiliare de calitate in Timisoara, Giroc, Chisoda, Dumbravita, Mosnita Noua, Mosnita Veche, Sag.

Timisoara Servicii
 • Evaluari imobiliare online: simplu, ieftin si rapid! De ce noi si nu alti evaluatori? Pentru ca echipa noastra are o experienta vasta = calculul merge repede si fluent, fara ezitari in estimare, iar rezultatul este cat se poate de a corecta . Pentru ca utilizam ultimele tehnologii si noutati din domeniu = ai siguranta unui produs de actualitate. Pentru ca e comod = ne poti contacta oricand, de oriunde; nu mai trebuie sa cauti pe alti evaluatori, sau sa intrebi cunostinte si prieteni si sa dai alte telefoane. Apropo, trebuie sa-ti spui a povesteaa de fiecare data cand o sa vorbesti cu cinevaa Pentru ca primesti raspunsul rapid = castigi timp; nu trebuie sa mai stai dupa evaluatori sa te a strecoarea in programul lor; nu mai amani nimic; poti sa te organizezi mai bine. Pentru ca estimarile sunt realizate de oameni, si nu software-uri automate = evaluatorii sunt in peisaj de mai mult de 25 de ani, in timp ce sistemele automate de calcul in domeniu nu au mai mult de 3 ani si inca nu sunt utilizate pe scara larga, in mod public. Cu siguranta increderea in profesionisti surclaseaza orice a masinaa in acest moment. Pentru ca avem cel mai mic tarif din piata = platesti foarte putin comparativ cu un raport de evaluare a clasica si castigul tau este acelasi - afli valoarea apartamentului. Deci, de ce sa platesti de pana la 4 ori mai mult?! Pentru ca suntem o investitie, nu un cost = platesti 150 de lei, dar ai sansa sa castigi mii de euro la vanzare, acum ca o sa stii adevarata valoare a apartamentului! Pentru ca oferim feedback = nu esti lamurit cu un anumit aspect, tu intrebi si noi raspundem. Pentru ca datele tale personale sunt in siguranta = suntem total dedicati unei politici acerbe de confidentialitate si nu solicitam date personale sensibile.

Pitesti Servicii
 • Agentia Imobiliara Casa Mea presteaza servicii de cumparare, vanzare, inchirieire (garsoniere, apartamente, garaje, vile, casa terenuri) si are ca obiectiv usurarea si intermediarea tranzactiilor mari de terenuri si imobiliare.

Botosani Servicii
 • Imobiliarele reprezinta cea mai importanta parte din patrimoniu. In viata noastra ne intalnim destul de rar cu o situatie in care avem posibilitatea de a decide despre un imobil. Misiunea noastra este ca, clientii nostri sa-ti gaseasca cea mai potrivita solutie. Scopul nostru este realizarea unei piete imobiliare completa, etica si efectiva.

Sfantu Gheorghe Servicii
 • Oferim apartamente deluxe in regim hotelier in Bucuresti pentru calatoriile dumneavoastra. Cazarea in regim hotelier se defineste prin simplitatea procedurii cu care se realizeaza si prin multiplele beneficii pe care le are fata de cazarea intr-o camera de hotel. Oferim clientilor nostri apartamente mobilate de prima clasa. Apartamentele si garsonierele oferite de Nobil Deluxe Apartaments pentru inchiriere in regim hotelier sunt situate in zone centrale si ultracentrale ale Bucurestiului unde aveti la dispozitie in apropiere banci, restaurante, cafenele, baruri, centre comerciale si alte utilitati. Blocurile in care se afla apartamentele si garsonierele lux disponibile pentru cazare sau inchiriere in regim hotelier sunt localizate in apropierea mijloacelor de transport in comun precum RATB, metrou, statie de taxi pentru a facilita deplasarea dumneavoastra in orice zona a Bucurestiului.

Bucuresti Servicii
 • Agentia Imobiliara Arad Realestate ofera servicii de intermediere vanzari, inchirieri, schimburi pentru imobile din Arad; consultanta imobiliara; rapoarte de evaluare a imobilelor; administrare de imobile in Arad. Certificate de Performanta Energetice pentru Imobile. Ne desfasuram activitatea in Arad si judetul Arad.

Arad Servicii
 • Suntem o Agentie Imobiliara din Constanta - www.biroul-imobiliar.ro Oferim reprezentare imobiliara pe Litoral, vanzari imobile, cumparari imobile, vile de vanzare/inchiriat, case de vanzare/inchiriat, terenuri de vanzare, apartamente de vanzare/inchiriat.

Constanta Servicii
 • Luvir SRL, societate comerciala cu experienta in domeniu, va ofera servicii de administrare imobile si apartamente: - Promovarea si inchirierea in regim normal sau in regim hotelier; - Gestionarea sumelor de bani incasate, efectuarea cheltuielilor necesare si raportarea corespunzatoare transferuri banesti in tara si in strainatate; - Intretinerea apartamentului din punct de vedere tehnic pentru a asigura conditii optime de ocupare a spatiului; - Organizarea si asistarea la renovari sau a altor activitati de ordin tehnic si estetic ale spatiului; - Asigurarea serviciului tehnic de asistenta si coordonare pentru remediere in cazul in care apar probleme de ordin tehnic (defectiuni) in spatiu; - Verificarea si plata facturilor (intretinere/apa, energie electrica, CAT-V), a impozitelor, taxelor; - Servicii suplimentare (curatenie, menaj, protectie etc.) www. administrare-apartamente.ro

Brasov Servicii
 • Suntem o societate cu activitate pe raza Municipiului Satu Mare, avand ca si domenii de activitate administrare de Imobile si Intermedieri Imobiliare. Avem angajati atestati/calificati in domeniile in care activam.

Satu Mare Servicii
 • Companie de incredere cu personal specializat! Noi realizam cele mai bune si de incredere constructii de case si blocuri. Apartamentele construite de noi se vand la cheie cu centrala termica proprie si racordate la toate utilitatile. Oferim si pretindem seriozitate maxima.

Draganesti Producator
 • Agentia Velas Imobiliare Focsani este membra a Uniunii Nationale a Agentiilor Imobiliare inca din anul 2001, garantandu-va astfel siguranta unui partener pentru o investitie profitabila, cat si promptitudine in solutionarea fiecarei tranzactii. Agentia Velas intermediaza vanzari, cumparari, inchirieri si administrari de: apartamente, case, vile, terenuri si spatii comerciale, atat din Focsani cat si din Adjud, Panciu, Marasesti, Odobesti si din tot cuprinsul judetului Vrancea.

Focsani Servicii
 • Total House Imob & Services este o agentie imobiliara, oferim servicii de reprezentare imobiliara exclusiva pentru Ploiesti si Jud.Prahova. Oferim servicii de mentenanta imobile, transport mobila,servicii de curatenie, servicii de amenajari interioare.

Ploiesti Servicii
 • Suntem pregatiti din punct de vedere profesional sa venim in intampinarea clientilor pe mai multe planuri si servicii. Oferim o gama larga de apartamente in Cartierul Latin Residence si nu numai. Activitatea principala este cea de imobiliare si promovare imobiliara (marketing).

Bragadiru Servicii
 • Agentia se bazeaza pe cerintele clientului de a vinde/cumpara/inchiria si a i se dedica cu eficacitate pentru a-i crea confortul necesar. Lucram prin recomandare si furnizam servicii de calitate in domeniile necesare unei asemenea tranzactie imobiliara.

Bucuresti Servicii
 • Catoma Propert Invest a fost fondata de 2 parteneri cu o larga experinta in domeniul imobiliar si juridic, care impreuna cu echipa de brokeri imobiliari, sunt ceea ce un client prudent cauta: un partener de incredere in tranzactiile imobiliare. Catoma Property Invest pune la dispozitia clientilor servicii profesioniste in domeniul imobiliar, de la consultanta si evaluarea proprietatii pana la asistenta juridica si informarea corespunzatoare a clientului. Echipa noastra pune accent pe identificarea nevoilor si dorintelor clientilor, ulterior propunand oferte clare si solutii concrete. Incercam sa creem o relatie profesionala care are la baza increderea, intrucat este important sa fie cunoscut potentialul de achizitie al clientului, motivarea si calificarea acestuia de a cumpara sau inchiria un imobil. Catoma Property Invest sustine educarea pietei imobiliare, printr-un mod de lucru profesionist, prin urmare suntem un jucator activ care sustine reprezentarea exclusiva oferind argumente solide care vor avea ca finalitate rezultatul dorit intr-un timp scurt.

Bucuresti Servicii
 • DGP Imobiliare Support&Consulting este o firma care are ca activitate profesionala intermedierea vanzarii sau inchirierii bunurilor imobile si ofera consultanta in domeniul vanzarii, punand in legatura cererea cu oferta. Prestarea serviciului de intermediere presupune gasirea unei oferte compatibile cu cerintele clientului in vederea semnarii unui act (antecontract/contract/schimb/folosinta) privind transferul proprietatii.

Arad Servicii
 • Cumpararea, vanzarea sau inchirierea unei proprietati imobiliare este probabil tranzactia financiara cea mai importanta si plina de satisfactii pe care orice persoana o realizeaza in viata. Este deci util ca fiecare consumator sa aloce cateva momente pentru a alege tipul de relatie profesionala.

Bucuresti Servicii
 • Morad Group, infiintat in anul 1990, reprezinta un grup de organizatii independente care se sustin reciproc, formand o forta semnificativa in domeniile in care isi desfasoara activitatea. Grupul a intrat pe piata cu renumitul brand Mandy Foods, extinzand apoi in timp activitatile companiilor private din cadrul sau catre patru noi zone strategice: dezvoltare imobiliara, constructii, industria hoteliera si industria alimentara. Astfel, pe langa Mandy Foods International, au luat nastere nume de marca: Soho (cu proiectul Onix Residence - cel mai mare proiect rezidential, aflat in curs de desfasurare, ce include construirea a 456 de apartamente in Bucuresti), Stein (SaphirStein Residence) si nu in ultimul rand Phoenicia Comfort Hotel, confirmand treptat dorinta si puterea grupului de a urmari o traiectorie ascendenta catre o dezvoltare durabila.

Bucuresti Altul
 • Suntem Agentia imobiliara Braov Zero Risc Imobiliar cu un portofoliu amplu de apartamente de vanzare Brasov, apartamente 2 camere Brasov, case de vazare, terenuri intravilane Brasov. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Brasov Servicii