Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Hale industriale - Imobiliare: 242 companii
 • Urmaresc satisfacerea nevoilor clientilor.

Ploiesti Distribuitor
 • Super profesionisti, felicitari!

Com. Girisu De Cris Distribuitor
 • Societatea noastra ofera o gama mare de echipamente, dupa cum urmeaza: Platforme autoridicatoare de lucru la inaltime Miniexcavatoare Miniincarcatoarele Buldoexcavatoarele Utilajele de salubrizare.

Bucuresti Altul
 • Firma noastra infintata in 2002, in Localittea Lunca, langa orasul Stei, este situata la 100 km de Frontiera Ro-Hu, (vama Bors) si la 100 km de orasul Deva, pe E 69. Noi suntem producatori de Cherestea si elemente semifabricate pentru mobilier, precum si pentru panouri. Lemnul din care noi producem este fagul si molidul, precum si esente mai rare Larice, Duglas, Pin Silvetru. Noi exploatam lemnul din padure, de accea ne alegem cu grija busteanul din care producem cheresteaua.

Lunca Producator
 • Agmi Slobozia este lider regional de constructii metalice! Suntem o companie romaneasca cu actionar unic, infiintata in anul 2003. In cei peste 15 ani de activitate ne-am axat pe fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice. Viziunea companiei noastre este sa devenim Lider National in Constructii Metalice. Misiunea companiei noastre este sa fim mai buni in fiecare zi in a livra pe piata produse de calitate superioara la un pret corect. Valorile companiei noastre sunt: Experienta, Calitate, Consecventa, Respect Videoclip de prezentare AGMI Slobozia: http://bit.ly/2FIoNFn

Slobozia Producator
 • Oferim consultanta si intermediere in achizitia de terenuri cu destinatie industriala, hale si depozite in Bucuresti si Ilfov. NM Imobiliare a fost infiintata in anul 2021 dar avem o experienta de peste 25 de ani in domeniu.

Popesti Leordeni Servicii
 • Vindem hala pe structura metalica destinata pentru serviciile auto, statie ITP, hala depozitare - inchiriere, sofru utilaje agricole, ateliere, garaje masini si utilaje, depozitare cereale, saivane. Noi va punem la dispozitie atat structura metalica cat si la gata incepand de la Fundatie pana la cheie Ca si Invelitoare aveti de panouri sandwich cu grosimi incepand de la 30mm pana la 120mm, sau tabla cutata T45 orice culoare sau grosime. Noi va construim si Grajduri, Fanare sau Sofru pentru utilaje. Daca detineti un proiect nu il respectam cu certitudine si exactitate sau va punem noi la dispozitie si proiectare autorizata.

Grajduri Producator
 • Hierro Stely este specializata in constructia de hale pe structura metalica respectand cele mai inalte standarde in privinta materialelor si executiei. Proiectam si realizam hale metalice avand destinatii multiple: hale comerciale, hale industriale, hale pentru depozitare, hale agricole. Oferim preturi competitive fiind producatori de profile metalice. Productia structurilor metalice se realizeaza respectand cerintele specifice ale beneficiarilor, utilizand principii tehnice avansate de zincare.

Ramnicu Sarat Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in 2006. Are 2 asociati si 2 angajati. Dupa deschiderea agentiei imobiliare am deschis si un birou de credite care ofera consultanta financiara, credite de nevoi personale sau imobiliare.

Targu Mures Servicii
 • Infiintata in anul 2007, livasnec construct se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Targu frumos, judetul Iasi. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: constructii civile, industriale. Compania are un efectiv de 6 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei livasnec construct desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Experienta livasnec construct, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Targu Frumos Servicii
 • DAC Antrepriza Constructii (fosta General Lux Service) este o companie cu traditie pe piata de profil din Romania, aceasta avand deja in portofoliu mai multe proiecte finalizate: constructia a 10,000 mp (63 unitati) pentru Gigant Construct, 18,000 mp (134 unitati) pentru Invest Imob Construct – proiectul Pallady Residence, imobil S+P+6 (19,000 mp construiti) in Ion Ionescu de la Brad, Parc Industrial DN3 - 1.500 - 2.500 - 5.600 mp. construiti, Complex vile Corbeanca "Laguna Albastra", consolidari si amenajari interioare si exterioare la diferite obiective in Bucuresti si imprejurimi. Aveti nevoie de un nou spatiu de depozitare sau doriti sa va extindeti productia ? DAC Antrepriza Constructii va ofera servicii complete de constructii hale industriale, ce includ consultanta, realizare proiect si obtinere autorizatii. Daca nu beneficiati de timpul necesar inceperii unui nou proiect cu ajutorul nostru, va punem la dispozitie hale industriale depozitare/productie de vanzare, situate in Bucuresti cat si in zonele limitrofe, cu dimensiuni intre 700 mp si 1200 mp ce beneficiaza de toate utilitatile si de cele mai bune preturi ! Viziteaza site-ul www.hale.dac-constructii.ro si consultati oferta noastra curenta. http://www.hale.dac-constructii.ro

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in 1994 firma a desfasurat activitati in domeniul comertului cu materiale de constructii si decoratiuni interioare. Din 2004 actioneaza si in zona dezvoltarilor imobiliare. Oferim spre inchiriere, spatii proprii (hale, depozite si birouri), in zona centrala, in suprafata de 4500 mp si platforme betonate de 5000 mp.

Braila Servicii
 • Platin Com Impex are sediul in Oras Afumati, sos. Bucuresti - Urziceni, nr. 64 A, judetul Ilfov. Firma are ca obiect principal de activitate inchirierea si vanzarea de spatii comerciale, industriale, terenuri cat si intermediere si consultanta in domeniul imobiliarelor.

Afumati Servicii
 • Orshar International S.R.L. infiintata in 2001, este o societate cu capital strain ce are ca domeniu de activitate depozitarea marfurilor cu regim termic in depozitul propriu situat Popesti Leordeni, Sos. Oltenitei Nr.245. Societatea noastra face parte din grupul „ORSHAR BONDED WAREHOUSES” din Israel, fondat in anul 1985, ce ofera logistica, distributie si depozitare pe o suparafata de 93000 m2. In Romania societatea dispune de un depozit construit in 2009 in conformitatea cu ultimele standarde, cu 6 camere frigorifice, fiecare cu o capacitate de cca. 1000 europaleti, ce pot fi reglate independent la temperatura dorita. Societatea este autorizata sanitar veterinar din 10.08.2009 cu nr. de autorizare D122 pentru schimburi intracomunitare.

Popesti-Leordeni Servicii
 • Firma Constellation Investment Srl se ocupa cu inchiriere de spatii pentru depozitare in zona Fundeni, in apropiere de centrul comercial Dragonul Rosu. Cladiri noi, acces TIR, toate utilitatile. Suprafetele sunt modulabile in functie de cerinta.                                                                                                                                                                                                                                                                  Relatii la telefon 0766286172 sau 0766473741. www.inchiriere-depozite.ro

Bucuresti Servicii
 • Societatea EDIL MECANICA infiintata in Iunie 2005, in FILIPESTII DE PADURE, Str. PRINCIPALA nr. 941, Jud. PRAHOVA, isi desfasoara activitatea in domeniul fabricarii constructiilor metalice si partilor componente ale structurilor acestora, cu intentia de a oferi clientilor servicii la standarde occidentale in condintii avantajoase: preturi accesibile, calitate si respectarea termenului de livrare. Nume precum FICEP, KALTENBACH, MILLER SAU TRUMPF, ne asigura perfectiunea pentru cele mai complicate operatiuni de procesare si prelucrare in orice conditii si cu precizie mare.

Filipestii De Padure Distribuitor
 • Oferim servicii de curatare-spalare parcari subterane si hale. Folosim echipamente si utilaje profesionale (masini cu om la bord marca Tennant), fiind cele mai eficiente solutii, pentru a obtine rezultatul dorit. Asiguram aceste servicii sub forma de abonament lunar sau ocazional la cerere.

Baciu Servicii
 • Compania a fost infiintata pe fonduri proprii in 2011, a construit o hala in Brasov, a compartimentat-o la cererea mai multor chiriasi, dupa care a inchiriat-o pe termen lung. A construit si un teren de sport fotbal si tenis de masa pe care le gestioneaza.

Sacele Servicii
 • Sofimat Logistic Parc Brasov este dezvoltator de parcuri logistice si industriale in zona de centru a Romaniei. Sofimat Logistic Parc are in dezvoltare 2 proiecte: primul, in Brasov langa Coresi Shopping Resort in suprafata inchiriabila de 32143 mp, proiect finalizat si in Ghimbav in suprafata de 30000 mp, din care finalizati 7141 mp si care continua cu faza a 2a de constructie in suprafata de 10500 mp care va avea 2 etape de finalizare, prima cu predare in Q1 2021 si a doua cu predare in Q2 2022. Ambele parcuri sunt moderne si ofera toate facilitatile pentru desfasurarea activitatilor de logistica, depozitare sau productie necesare dezvoltarii afacerilor partenerilor nostrii.

Brasov Servicii
 • Metix Group este un producator de structuri metalice din Romania. Metix este brandul principal al firmei PanMetix Group SRL. O companie relativ noua, cu capital majoritar romanesc, fondata la inceputul anului 2019 in orasul Targu Neamt, amplasata strategic in zona industriala. Desi, o firma tanara, ce se dezvolta cu pasi marunti dar siguri, la sfarsitul primului an a atins toate tintele stabilite si se lauda cu constructii si structuri metalice realizate pe tot teritoriul Romaniei. Metix Group a creat o echipa solida care este specializata pe consultanta, proiectare, constructii si structuri metalice (hale industriale, spalatorii auto cu fise, hale depozitare si productie, etc.) sau mobilier pe structuri metalice.

Targu Neamt Producator