Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Arad - Hale industriale: 4 companii
  • Suntem o firma de imobiliare foarte buna, angajati model, seriozitate, implicare, si devotament. Ne ocupam de vanzari si inchirieri imobiliare in judetul Arad. Firma este mare, competitiva si performanta.

Arad Servicii
  • Compania Majestic Mg Imobiliare Srl este lider local in inchiriere, subinchiriere spatii comerciale proprii si inchiriate, administrator de imobile. Are in administrare un hotel, parcare TIR, hale industriale, spatii de birouri, 3 centre comerciale.

Arad Altul
  • Societatea comercializeaza materiale de constructii, hala a fost achizitionata pentru uz propriu, dar din cauza crizei nu exista posibilitate de montaj. Hala este fabricatie Germania la pret de criza, dimensiuni 32/12,5 ml sau astept variante de schimb. Pret 8200 Euro. Din aceasta cauza suntem nevoiti sa vindem hala la acest pret.

Chisineu Cris Distribuitor
  • SC Real Investments Grup SRL este o agentie imobiliara cu o experienta in domeniu, care se adreseaza tuturor categoriilor de clienti interesati de investitii imobiliare in Arad, oferind acestora servicii profesionale. Principiile de baza dupa care se conduce echipa REAL INVESTMENTS GROUP sunt: experienta, seriozitate si profesionalism. Toate acestea au facut ca agentia REAL INVESTMENTS GROUP sa se impuna pe piata imobiliara inca de la inceputul activitatii sale. Ofertele de actualitate, prezentarea cat mai exacta a acestora precum si consilierea clientilor pe tot parcursul tranzactiei, reusesc sa faca din agentia noastra un competitor important pe piata imobiliara. Echipa noastra este formata din consilieri imobiliari cu experienta in domeniu, profesionisti permanent motivati si adaptabili la evolutia pietei imobiliare din Romania, capabili sa ofere potentialului client: incredere, punctualitate, eficienta, consultanta si asistenta. Logistica de care dispunem, aflata permanent in pas cu evolutia tehnologica actuala, permite consilierilor nostri imobiliari sa faca fata chiar si celui mai exigent client, plasindu-ne astfel in topul agentiilor de profil din judetul Arad Daca v-am convins ca societatea noastra este formata din profesionisti care inteleg si respecta termenii de parteneriat si confidentialitate, care privesc fiecare tranzactie ca pe un succes, care ofera clientilor servicii competitive in domeniul imobiliar, va asteptam la noi si va multumim pentru vizitarea site-lui. In strategia noastra atat cumparatorul cat si vanzatorul sunt parteneri egali, asa ca pentru a incheia cu succes o tranzactie pentru oricare dintre acestia nu inseamna ca vom dezavataja pe celalalt. Ceea ce ne-am propus si reusit sa facem, este sa dezvoltam afacerea pe baza castigului reciproc. Activitatea imobiliara poate fi comparata cu un puzzle urias in care o multime de piese trebuiesc puse cap la cap. Pentru a realiza acest lucru intelegem deopotriva atat pe vanzator cat si pe cumparator pe care ii consideram parteneri intr-un sistem pe cat de complex pe atat de usor de inteles. Este stiut ca pentru a identifica un cumparator sau un vanzator este nevoie sa te faci cunoscut. Noi suntem permanent preocupati de indeplinirea acestui obiectiv. Sa construiesti o marca in care partenerii sa aiba incredere a fost si este inca foarte dificil. Agentia imobiliara REAL INVESTMENTS intelege nevoia publicitatii la nivel inalt, cercetarii de marketing, muncii in echipa, resurselor umane si relatiilor cu clientii. Preocuparea principala pentru echipa REAL INVESTMENTS GROUP este transmiterea informatiei cu caracter imobiliar, indispensabila in procesul de vanzare respectiv cumparare, prin prezentare de oferte in modul comparativ, precum si consiliere pe tot parcursul tranzactiei.

Arad Servicii