Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Bihor - Hale industriale: 8 companii
  • Super profesionisti, felicitari!

Com. Girisu De Cris Distribuitor
  • Firma noastra infintata in 2002, in Localittea Lunca, langa orasul Stei, este situata la 100 km de Frontiera Ro-Hu, (vama Bors) si la 100 km de orasul Deva, pe E 69. Noi suntem producatori de Cherestea si elemente semifabricate pentru mobilier, precum si pentru panouri. Lemnul din care noi producem este fagul si molidul, precum si esente mai rare Larice, Duglas, Pin Silvetru. Noi exploatam lemnul din padure, de accea ne alegem cu grija busteanul din care producem cheresteaua.

Lunca Producator
  • Companie Imobiliara, vand 4,2 hectare teren agricol extravilan cu 8 cladiri din caramida totalizand 3953 mp construiti, la 10-15 km de Sacueni   jud. Bihor, in Ungaria. Ferma fost construita original cu destinatie ferma zootehnica, mai recent 2 cladiri in suprafata de 1600 mp au fost folosite ca ciupercarie, cu capacitate de 8000 saci de ciuperci. Infrastructura: Toata ferma de 40.264 mp este imprejmuita cu gard din plasa de sarma. Imprejurul fermei, de-a lungul gardului s-a turnat un drum din beton. Intreaga zona are iluminatie electrica. Sub toata suprafata s-a efectuat sistemul de drenaj si salubrizare. Ferma se poate utiliza ca si ciupercarie, crescatorie de porci, pasari sau ovine, unitate de procesare alimentara (uscatorie de legume, etc) sau ca si spatiu de productie/fabrica de orice fel. Forta de munca este disponibila si aproape.

Nyiregyhaza Altul
  • Companiile noastre isi definesc activitatea de dezvoltator imobiliar prin: proiectarea, dezvoltarea propriilor proiecte precum si promovarea acestora; achizitionarea terenurilor agricole, trecerea lor prin toate etapele necesare ( PUD,PUZ, scoaterea din circuitul agricol etc.) pana la stadiul de terenuri de constructie, cu autorizatii si aprobari pentru dezvoltarea cartierelor rezidentiale; administrarea propriilor spatii industriale (birouri, hale industriale, spatii de depozitare sau de productie).

Sibiu Altul
  • Societate comerciala infiintata in anul 2003, cu domeniu de activitate principal in transporturi. Oferim spatii frigorifice pentru depozitare hale industriale si birouri spre inchiriere sau spre vanzare.

Tinaud Transportator
  • Firma detine Hala de productie cu suprafata de 2000 mp situata in Satul Toboliu,(fostul CAP) jud Bihor: -cu 5 birouri -arhiva, vestiare -geamuri termopan -2 bai, dusuri, sala de igiena intima a femeii -inaltime medie 3,5 m -2 magazii -curent trifazic, putere instalata 180 kw cu transformator propriu -apa curenta(izvor forat la 90 m cu turn de apa complet automatizat) -cu rezerva de apa pentru pompieri -hidranti interiori+exteriori -videointerfon, telefoane interne -canalizare,cu fosa septica ecologica de mari dimensiuni(suporta 200 pers) -telefon,internet -facuta dupa norme euro -pardoseala quart in hala de productie si gresie italiana in rest -incalzire birouri cu calorifere si centrala pe gaz(GPL) -incalzire hala cu convectoare -consuma putin(hala este foarte izolata)

Toboliu Producator
  • Suntem o firma de consultanta si intermediere imobiliara, cu sfera de activitate locala, regionala si internationala si o caracterizeaza numai perfectionarea permanenta si dezvoltarea constanta, profesionalismul, siguranta si increderea clientilor.

Oradea Servicii
  • Infiintata in anul 1994, Hestia Servcom Srl este situata in Oradea, judetul Bihor. Compania Hestia Servcom Srl va pune la dispozitie servicii de calitate ca vanzari si inchirieri case, apartamente, terenuri, spatii comerciale, birouri. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In cadrul companiei Hestia Servcom S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Oradea Servicii