Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Alte Hale Industriale - Hale industriale: 151 companii
 • Agmi Slobozia este lider regional de constructii metalice! Suntem o companie romaneasca cu actionar unic, infiintata in anul 2003. In cei peste 15 ani de activitate ne-am axat pe fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice. Viziunea companiei noastre este sa devenim Lider National in Constructii Metalice. Misiunea companiei noastre este sa fim mai buni in fiecare zi in a livra pe piata produse de calitate superioara la un pret corect. Valorile companiei noastre sunt: Experienta, Calitate, Consecventa, Respect Videoclip de prezentare AGMI Slobozia: http://bit.ly/2FIoNFn

Slobozia Producator
 • Oferim consultanta si intermediere in achizitia de terenuri cu destinatie industriala, hale si depozite in Bucuresti si Ilfov. NM Imobiliare a fost infiintata in anul 2021 dar avem o experienta de peste 25 de ani in domeniu.

Popesti Leordeni Servicii
 • Hierro Stely este specializata in constructia de hale pe structura metalica respectand cele mai inalte standarde in privinta materialelor si executiei. Proiectam si realizam hale metalice avand destinatii multiple: hale comerciale, hale industriale, hale pentru depozitare, hale agricole. Oferim preturi competitive fiind producatori de profile metalice. Productia structurilor metalice se realizeaza respectand cerintele specifice ale beneficiarilor, utilizand principii tehnice avansate de zincare.

Ramnicu Sarat Producator
 • Firma noastra comercializeaza hale metalice izolate sau neizolate, din panouri sandwich sau tabla din materiale de calitate, la preturi normale. Suplimentar va punem la dispozitie urmatoarele servicii: proiectare moderna, transport, montaj, realizare fundatie etc.

Sibiu Producator
 • Infiintata in anul 2007, livasnec construct se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Targu frumos, judetul Iasi. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: constructii civile, industriale. Compania are un efectiv de 6 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei livasnec construct desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Experienta livasnec construct, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Targu Frumos Servicii
 • Societatea EDIL MECANICA infiintata in Iunie 2005, in FILIPESTII DE PADURE, Str. PRINCIPALA nr. 941, Jud. PRAHOVA, isi desfasoara activitatea in domeniul fabricarii constructiilor metalice si partilor componente ale structurilor acestora, cu intentia de a oferi clientilor servicii la standarde occidentale in condintii avantajoase: preturi accesibile, calitate si respectarea termenului de livrare. Nume precum FICEP, KALTENBACH, MILLER SAU TRUMPF, ne asigura perfectiunea pentru cele mai complicate operatiuni de procesare si prelucrare in orice conditii si cu precizie mare.

Filipestii De Padure Distribuitor
 • Vindem hala pe structura metalica destinata pentru serviciile auto, statie ITP, hala depozitare - inchiriere, sofru utilaje agricole, ateliere, garaje masini si utilaje, depozitare cereale, saivane. Noi va punem la dispozitie atat structura metalica cat si la gata incepand de la Fundatie pana la cheie Ca si Invelitoare aveti de panouri sandwich cu grosimi incepand de la 30mm pana la 120mm, sau tabla cutata T45 orice culoare sau grosime. Noi va construim si Grajduri, Fanare sau Sofru pentru utilaje. Daca detineti un proiect nu il respectam cu certitudine si exactitate sau va punem noi la dispozitie si proiectare autorizata.

Grajduri Producator
 • Metix Group este un producator de structuri metalice din Romania. Metix este brandul principal al firmei PanMetix Group SRL. O companie relativ noua, cu capital majoritar romanesc, fondata la inceputul anului 2019 in orasul Targu Neamt, amplasata strategic in zona industriala. Desi, o firma tanara, ce se dezvolta cu pasi marunti dar siguri, la sfarsitul primului an a atins toate tintele stabilite si se lauda cu constructii si structuri metalice realizate pe tot teritoriul Romaniei. Metix Group a creat o echipa solida care este specializata pe consultanta, proiectare, constructii si structuri metalice (hale industriale, spalatorii auto cu fise, hale depozitare si productie, etc.) sau mobilier pe structuri metalice.

Targu Neamt Producator
 • Lucrari executate in Europa. Montaj poduri autostrada Milano-Torino, montaj poduri Salerno-Regio Calabria Italia. Montaj structura stadionul din NICE, montaj structura magazin Les Halles Canope, montaj fabrica de eoliene Cherbourg, super magazinele din Rouan si multe altele. Experienta internationala de 30 de ani.

Balcesti Altul
 • Compania noastra a fost infiintata in 1996, functioneaza in special pe pietele locale, in Romania, beneficiaza de un patrimoniu bogat constituit din terenuri, spatii si cladiri, precum si diverse utilaje si scule. Incercam sa ne adaptam comportamentul si investitiile peentru noile cerinte ale pietelor! Motiv pt care suntem interesati in achizitionarea de hale din panoruri sandwich!

Gaesti Altul
 • Caldo Montaj va ofera confectii metalice navale, pontoane, ambarcatiuni plutitore, containere birou, sanitare de locuit, ansambluri de locuit cu structuri metalice, rezervoare metalice, containere auto deseuri metalice, de carton.

Braila Producator
 • Executam excavatii si terasamente, preluam proiecte la cheie pentru hale industriale, canalizari, apeducte si spatii verzi. Suntem dotati cu echipamente proprie cu capacitate de a indeplini cele mai ridicate stadarde cerute de client.

Comana Servicii
 • Firma cu traditie de 20 de ani in producerea, taierea si montarea lemnului lamelat incleiat si a lemnului imbinat in dinti. Avand disponibile aproximativ 450 de sectiuni dimensionale cu inaltimi de pana la 2m si lungimi de 36m, compania poate oferi solutii pentru orice fel de constructii industriale si civile, biserici, bazine de inot, hoteluri, restaurante, parcuri de distractii, hale, centre comerciale. Productia se poate realiza dupa lista clientului. Site: www.tehnicas.ro

Voiteg Producator
 • Expert IBB Construct este o societate romaneasca cu capital integral privat, infiintata in anul 2011, ce tinde sa devina o firma de succes atat pe plan local cat si international. Firma de constructii Expert IBB Construct S.R.L. a luat fiinta cu scopul de a veni in sprijinul dumneavoastra si va ofera posibilitatea sa beneficiati de servicii complexe si de inalta calitate, puse la dispozitie de o echipa de specialisti cu experienta indelungata in domeniul constructiilor civile si industriale. Dispunem de un personal pregatit la scoala exigentei profesionale, toti sunt profesionisti de exceptie, personal tehnic de specialitate, cadre cu pregatire superioara si muncitori cu inalt nivel de calificare.

Suceava Servicii
 • Suntem o firma de construcții cu experiența de aproape 10 ani in acest domeniu. Executam apartamente, case, vile la cheie, zidarii, tencueli, zugraveli, gleturi, glafuri, rigips, tapet, parchet, lambriu, faianta, gresie, marmura, granit, ceramica, piatra, pavele, cabine de dus construibile, decoratiuni fatade, izolatie polistiren, izolatie carton, sape, sapa auto nivelanta, nivele cu laser, electric, sanitare

Piatra Neamt Servicii
 • Sc Imonac Vest Srl este o companie nou infiintata. In cadrul agentiei imobiliare suntem 2 asociati/administratori, fara alti angajati. Oferim apartamente de inchiriat/vandut tuturor clientilor care au incredere in noi chiar daca suntem noi pe piata.

Sat Sirbova Servicii
 • Dezmembram hale metalice in Germania, si montam hale metalice in Romania. J. THAL buys & sells second hand portal framed re-locatable metal buildings for a variety of applications like: Animal Shelters, Auto Repair And Body Shops, Automobile Dealerships, Barn Constructions, Calving Sheds, Caravan Sheds, Cold Storage Buildings, Commodities Storage, Enclosed Rural Sheds, Equipment Storage, Exhibition Buildings, Factories, Farm Shelters, Farm Implements Building, Forestry and Nursery Centres, General Storage, Grain Storage, Hardware Store, Hay Barns, Hay Covers, Horse Barns, Light Industrial Storage, Machine Shops, Manufacturing Facilities, Metal Farm Buildings, Metal Storage Buildings, Mini-Storage Buildings, Pavilions, Pre-engineered Metal Buildings, Pre-fabricated Steel Buildings, Office Parks, Retail Centres, Riding Schools, Run-In Sheds, Stables, Steel Constructions, Stores and Shopping Centres, Repair and Maintenance Hangars, Workshops, Warehouses, from 100 sq metres to over 10.000 sq metres.

Berlin Import - Export
 • Oferim spatii industriale si spatii de birouri, in Bucuresti si in tara, de inchiriat, la cele mai mici preturi. Ne ocupam cu dezvoltare de proiecte imobiliare industriale si cladiri de birouri, hale productie, depozitare pe centura Bucurestiului.

Bucuresti Servicii
 • SpatiiComerciale.ro este un portal romanesc la scara nationala ce cuprinde oferte de spatii comerciale, magazine si afaceri, birouri de inchiriat, hale industriale de vanzare, investitii in spatii avantajoase. Investitii in spatii avantajoase, avand toate datele intr-o singura locatie, selectate din toate zonele geografice ale tarii.

Timisoara Servicii
 • Firma este infiintata in anul 1993 si are ca pricipal obiect de activitate inchirierea depozitelor si spatiilor de depozitare. Avem ca tinta satisfacerea cerintelor celor mai pretentiosi clienti, de aceea constructiile industriale furnizate de noi indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si ofera, optional, dotari conform nevoilor dvs. Cassia park se intinde pe o suprafata de 14500mp si ofera pentru inchiriere hale industriale destinate logisticii si industriei usoare. Suprafata construita oferita spre inchiriere este de 2400mp hala si birouri incluse, clasa energetica A , cu inaltimea de 6m la streasina si inaltimea de 7,6m la coama, cu latimea de 24m fara stalpi intermediari, 270mp in cladire de birouri clasa energetica A, platforma betonata trafic greu 5000mp.

Carcea Servicii