Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Hale industriale - Imobiliare: 242 companii
 • Metix Group este un producator de structuri metalice din Romania. Metix este brandul principal al firmei PanMetix Group SRL. O companie relativ noua, cu capital majoritar romanesc, fondata la inceputul anului 2019 in orasul Targu Neamt, amplasata strategic in zona industriala. Desi, o firma tanara, ce se dezvolta cu pasi marunti dar siguri, la sfarsitul primului an a atins toate tintele stabilite si se lauda cu constructii si structuri metalice realizate pe tot teritoriul Romaniei. Metix Group a creat o echipa solida care este specializata pe consultanta, proiectare, constructii si structuri metalice (hale industriale, spalatorii auto cu fise, hale depozitare si productie, etc.) sau mobilier pe structuri metalice.

Targu Neamt Producator
 • Lucrari executate in Europa. Montaj poduri autostrada Milano-Torino, montaj poduri Salerno-Regio Calabria Italia. Montaj structura stadionul din NICE, montaj structura magazin Les Halles Canope, montaj fabrica de eoliene Cherbourg, super magazinele din Rouan si multe altele. Experienta internationala de 30 de ani.

Balcesti Altul
 • Compania noastra a fost infiintata in 1996, functioneaza in special pe pietele locale, in Romania, beneficiaza de un patrimoniu bogat constituit din terenuri, spatii si cladiri, precum si diverse utilaje si scule. Incercam sa ne adaptam comportamentul si investitiile peentru noile cerinte ale pietelor! Motiv pt care suntem interesati in achizitionarea de hale din panoruri sandwich!

Gaesti Altul
 • Companie Imobiliara, vand 4,2 hectare teren agricol extravilan cu 8 cladiri din caramida totalizand 3953 mp construiti, la 10-15 km de Sacueni   jud. Bihor, in Ungaria. Ferma fost construita original cu destinatie ferma zootehnica, mai recent 2 cladiri in suprafata de 1600 mp au fost folosite ca ciupercarie, cu capacitate de 8000 saci de ciuperci. Infrastructura: Toata ferma de 40.264 mp este imprejmuita cu gard din plasa de sarma. Imprejurul fermei, de-a lungul gardului s-a turnat un drum din beton. Intreaga zona are iluminatie electrica. Sub toata suprafata s-a efectuat sistemul de drenaj si salubrizare. Ferma se poate utiliza ca si ciupercarie, crescatorie de porci, pasari sau ovine, unitate de procesare alimentara (uscatorie de legume, etc) sau ca si spatiu de productie/fabrica de orice fel. Forta de munca este disponibila si aproape.

Nyiregyhaza Altul
 • Frigonet Camp este o companie infiintata in anul 2017, ca raspuns la proiectul Startup Nation al statului roman, proiect care ajuta cu fonduri nerambursabile firmele mici si mijlocii. Acest proiect a fost initiat pentru ca aceste firme nou infiintate, sa aiba posibilitatea de a incepe mult mai rapid procesul de productie si de a creea locuri de munca pe teritoriul roman. Frigonet Camp s-a lansat in 2017 in domeniul tratarii termice pentru pastrarea indelungata a fructelor si legumelor, intr-un mediu de temperaturi joase controlate, fiind una dintre firmele inovatoare in acest gen de proiecte din zona Romaniei de sud-est care se realizeaza prin echipamente de ultima generatie din Uniunea Europeana.

Constanta Distribuitor
 • Caldo Montaj va ofera confectii metalice navale, pontoane, ambarcatiuni plutitore, containere birou, sanitare de locuit, ansambluri de locuit cu structuri metalice, rezervoare metalice, containere auto deseuri metalice, de carton.

Braila Producator
 • Executam excavatii si terasamente, preluam proiecte la cheie pentru hale industriale, canalizari, apeducte si spatii verzi. Suntem dotati cu echipamente proprie cu capacitate de a indeplini cele mai ridicate stadarde cerute de client.

Comana Servicii
 • Firma cu traditie de 20 de ani in producerea, taierea si montarea lemnului lamelat incleiat si a lemnului imbinat in dinti. Avand disponibile aproximativ 450 de sectiuni dimensionale cu inaltimi de pana la 2m si lungimi de 36m, compania poate oferi solutii pentru orice fel de constructii industriale si civile, biserici, bazine de inot, hoteluri, restaurante, parcuri de distractii, hale, centre comerciale. Productia se poate realiza dupa lista clientului. Site: www.tehnicas.ro

Voiteg Producator
 • Expert IBB Construct este o societate romaneasca cu capital integral privat, infiintata in anul 2011, ce tinde sa devina o firma de succes atat pe plan local cat si international. Firma de constructii Expert IBB Construct S.R.L. a luat fiinta cu scopul de a veni in sprijinul dumneavoastra si va ofera posibilitatea sa beneficiati de servicii complexe si de inalta calitate, puse la dispozitie de o echipa de specialisti cu experienta indelungata in domeniul constructiilor civile si industriale. Dispunem de un personal pregatit la scoala exigentei profesionale, toti sunt profesionisti de exceptie, personal tehnic de specialitate, cadre cu pregatire superioara si muncitori cu inalt nivel de calificare.

Suceava Servicii
 • Suntem o companie imobiliara, Agent asociat Re/MAX. Va oferim urmatoarele servicii: -Va evaluam corect proprietatea in piata -Va promovam propietatea cu un plan de marketing prezentat -Consiliere in vederea prezentarii proprietatii intr-un mod cat mai avantajos. -Vom explica procedura vanzari pas cu pas -Colaborare cu alte agetii/agenti din piata pentru a vinde cat mai repede -Indrumare catre avocat, notar, expert cadastra de incredere cu care au mai colaborat si care-si fac bine treaba. -Va tinem informat periodic privind cererile existente, evolutia preturilor si a conditiilor pietei. Vom fi langa Dvs. ori de cate ori veti avea nevoie.

Sibiu Servicii
 • Sunte o societate de evaluare membru corporativ ANEVAR - Haintz Consulting SRL. Colectivul societatii este alcatuit din experti evaluatori ANEVAR, acreditati si autorizati pentru urmatoarele tipuri de evaluare: - evaluare bunuri mobile (automobile, utilaje, etc.) - evaluare imobiliara (case, cladiri, apartamente, hale etc.) - evaluare întreprinderi. Evaluarile sunt realizate pentru urmatoarele scopuri: - Evaluari pentru impozitare - Evaluari pentru informare - Evaluari pentru raportare financiara. www.haintz.ro

Bucuresti Servicii
 • Firma cu activitate eterogena de la inchirieri spatii frigorifice si ambientale pana la spatii de depozitare pentru arhiva. Capacitati logistice de transport variate de la 150 kg pana la 10 tone in sistem ambiental sau frigorific. Productie de arbusti fructiferi.

Suceava Servicii
 • Suntem o firma de construcții cu experiența de aproape 10 ani in acest domeniu. Executam apartamente, case, vile la cheie, zidarii, tencueli, zugraveli, gleturi, glafuri, rigips, tapet, parchet, lambriu, faianta, gresie, marmura, granit, ceramica, piatra, pavele, cabine de dus construibile, decoratiuni fatade, izolatie polistiren, izolatie carton, sape, sapa auto nivelanta, nivele cu laser, electric, sanitare

Piatra Neamt Servicii
 • Sc Imonac Vest Srl este o companie nou infiintata. In cadrul agentiei imobiliare suntem 2 asociati/administratori, fara alti angajati. Oferim apartamente de inchiriat/vandut tuturor clientilor care au incredere in noi chiar daca suntem noi pe piata.

Sat Sirbova Servicii
 • Suntem o firma de imobiliare foarte buna, angajati model, seriozitate, implicare, si devotament. Ne ocupam de vanzari si inchirieri imobiliare in judetul Arad. Firma este mare, competitiva si performanta.

Arad Servicii
 • Producator cu traditie de articole tehnice din cauciuc - precum benzi transportoare, trancheti, razuri de deszapezire, furtunuri de inalta, medie si joasa presiune, placi si amestecuri. Arteca oferta produse si servicii in cele mai variate industrii - de la cea miniera la cea agricola, de la industria navala la industria aeronautica- avand colaborari de lunga durata cu clienti de renume precum Dacia Renault, OMV Petrom, Cargill Agricultura, Strabag, Arcelor Mittal etc. De asemenea in urma eficientizarii productiei, Arteca a beneficiat de redobandirea unor spatii generoase care au fost introdus ein circuitul imabiliar. Astfel -o activitate conexa o reprezinta inchirierea de spatii atat pentru birouri cat si pentru productie - hale industriale .

Jilava Producator
 • Dezmembram hale metalice in Germania, si montam hale metalice in Romania. J. THAL buys & sells second hand portal framed re-locatable metal buildings for a variety of applications like: Animal Shelters, Auto Repair And Body Shops, Automobile Dealerships, Barn Constructions, Calving Sheds, Caravan Sheds, Cold Storage Buildings, Commodities Storage, Enclosed Rural Sheds, Equipment Storage, Exhibition Buildings, Factories, Farm Shelters, Farm Implements Building, Forestry and Nursery Centres, General Storage, Grain Storage, Hardware Store, Hay Barns, Hay Covers, Horse Barns, Light Industrial Storage, Machine Shops, Manufacturing Facilities, Metal Farm Buildings, Metal Storage Buildings, Mini-Storage Buildings, Pavilions, Pre-engineered Metal Buildings, Pre-fabricated Steel Buildings, Office Parks, Retail Centres, Riding Schools, Run-In Sheds, Stables, Steel Constructions, Stores and Shopping Centres, Repair and Maintenance Hangars, Workshops, Warehouses, from 100 sq metres to over 10.000 sq metres.

Berlin Import - Export
 • Compania Sc Final Management Solution Srl s-a infiintat in anul 2013, avand ca activitate principala, distributia de produse de curatenie si igiena profesionala. Comercializam o gama larga de produse de curatenie, consumabile medicale, materiale textile precum si inchirierea de spatii de depozitare, birouri si productie pe piata locala din Bucuresti. Comercializam urmatoarele branduri: Tork-Sca (produse din hartie si dispensere profesionale), Bokk-Ungaria (produse din hartie), Ipc Euromop-Italia (Echipamente profesionale de curatenie), Elsea-Italia (Aspiratoare profesionale si masini pentru curatenie).

Bucuresti Servicii
 • Oferim spatii industriale si spatii de birouri, in Bucuresti si in tara, de inchiriat, la cele mai mici preturi. Ne ocupam cu dezvoltare de proiecte imobiliare industriale si cladiri de birouri, hale productie, depozitare pe centura Bucurestiului.

Bucuresti Servicii
 • Companiile noastre isi definesc activitatea de dezvoltator imobiliar prin: proiectarea, dezvoltarea propriilor proiecte precum si promovarea acestora; achizitionarea terenurilor agricole, trecerea lor prin toate etapele necesare ( PUD,PUZ, scoaterea din circuitul agricol etc.) pana la stadiul de terenuri de constructie, cu autorizatii si aprobari pentru dezvoltarea cartierelor rezidentiale; administrarea propriilor spatii industriale (birouri, hale industriale, spatii de depozitare sau de productie).

Sibiu Altul