Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Hale industriale - Imobiliare: 243 companii
 • Crinelco Srl a fost infiintata in anul 2001 si este situata in LESPEZI, judetul Bacau. Compania Crinelco S.R.L. efectueaza constructii apartamente, hale, birouri, case. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei Crinelco S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Principala preocupare a companiei Crinelco S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Lespezi Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Piatra Neamt, judetul Neamt, si infiintata in anul 2003. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca constructii apartamente, birouri, vile, case. Firma noastra are un personal de 25 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Alpitour S.R.L.. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Alpitour S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Piatra Neamt Servicii
 • Tim Balogh Divers S.R.L. a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Hunedoara, judetul Hunedoara. Cu un efectiv de 5 angajati, Tim Balogh Divers S.R.L. efectueaza: constructii civile si industriale. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Si pentru ca Tim Balogh Divers S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Hunedoara Servicii
 • Oferim servicii in domeniul industriei chimice si petrochimice, reparatii, revizii, mentenanta. Executam confectii metalice (rezervoare stocare, hale, suporti metalici, porti metalice, garinzi metalice din diferite profile, stalpi metalici, etc.). Oferim forta de munca calificata pentru activitati de lacatuserie, sudura.

Comuna Helegiu Servicii
 • Infiintata in anul 2005, BANU CONSTRUCT este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 24 angajati, firma noastra efectueaza: constructii civile si industriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. BANU CONSTRUCT este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Servicii
 • Alex Dia Construct din Timisoara, judetul Timis pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Ceea ce isi propune firma ALEX DIA CONSTRUCT este sa efectueaze servicii profesioniste de constructii civile si industriale. Compania noastra are un personal de 45 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In firma ALEX DIA CONSTRUCT este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca ALEX DIA CONSTRUCT stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Servicii
 • Compania DEVICON SRL se angajeaza intr-un proces de dezvoltare dinamica, focalizat pe construirea unui sistem care sa produca, pe termen lung, solutii prompte, adaptate nevoilor clientilor. Specificul companiei consta in capacitatea de a intelege prin relatia cu clientul nu un contract rigid finalizat printr-un act de vanzare - cumparare a unui pachet de servicii, ci o permanenta interfatare constructiva, care transforma partenerii in prieteni si colegi de drum pe o perioada indelungata. Devicon SRL ofera stabiliatate si echilibru intr-un mediu economic imprevizibil si preia din sarcina dumneavoastra acele activitati si domenii in care demonstreaza prin fapte, profesionalism si responsabilitate, o maxima competenta. Rezolvarea oricarei probleme implica o organizare specifica si o abordare structurata care sa conduca la solutia optima, generatoare de maximum de beneficiu in conditiile date. Oferta in domeniul constructiilor este ampla si acopera practic toate nevoile unui potential client. Incepand cu lucrarile de constructii civile si industriale, lucrarile de finisaje inteiroare si exterioare si terminand cu lucrari de instalatii termice si sanitare, nu exista in fapt nici un gen de lucrare la care compania sa nu raspunda cu promptitudine. Ne-am adaptat in permanenta metodologia si serviciile, astfel incat sa putem raspunde cerintelor ulterioare ale clientilor in timpul derularii proiectelor. Personalul Devicon SRL este format din ingineri specialisti precum si echipe de muncitori calificati.

Timisoara Servicii
 • Elgy Servcom S.R.L. a fost fondata in 1993 in Campulung Moldovenesc, judetul Suceava si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Firma ELGY SERVCOM S.R.L. are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de constructii civile si industriale, imobiliare. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In firma ELGY SERVCOM S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. ELGY SERVCOM S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Campulung Moldovenesc Servicii
 • Infiintata in anul 2006, IDEAL CONSTRUCT S.R.L. este situata in FALTICENI, judetul Suceava. Cu un efectiv de 3 angajati, IDEAL CONSTRUCT S.R.L. efectueaza: constructii civile si industriale. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei IDEAL CONSTRUCT S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Falticeni Servicii
 • Solutii pentru depozite usoare sau clasice, hale, birouri, hale sau copertine zootehnice pt cresterea animalelor - gasim solutii rapide si economice. Productie proprie la Timisoara sau ca reprezentanta in Romania - preturi de producator - ale unor lideri in domeniu din Franta, Austria, Cehia.     ACOPERIM INTREAGA GAMA. Structuri galvanizate RICHEL Franta: cu latimi de 4,5m, 8m, 9,3m si 10m. Variante cu prelata simpla sau izolata, fronturi inchise sau deschise, laterale dublate cu tabla cutata. Pret productie de la 30 Euro/mp+TVA pt semitunel. Asamblare ultrarapida FARA FUNDATII SPECIALE pe pamant, piatra, beton sau asfalt. ACOPERIM CELULE BETON. Daca ne transmiteti dimensiunea dorita, va vom trimite o calculatie concreta si imagini de structuri realizate. DEPOZITE GENERALE sau pt agricultura DEPOZITE CEREALE, FANARE, GARAJ UTILAJE sau pt zootehnie HALE pt VACI, VITEI, OI, CAPRE, PORCI sau PASARI. Hale zincate ECOLINE Austria:cu latimi standard intre 10m si 15m. Preturi de productie de la 44,99 Euro/mp+TVA. Restul latimilor la cerere. Acoperis si pereti se oferteaza separat: tabla trapez zincata, anticondens, panouri sandwich PU. NOU: STRUCTURI pt BIROURI sau pt LOCUIT. Calitate Austria, montaj usor si rapid, ideale pt industrie si agricultura. Va trimitem cu placere lista de preturi sau o oferta personalizata si imaginile aferente. Suntem siguri ca veti gasi hala dumneavoastra la noi. Corturi industriale si agricole de mari dimensiuni CEHIA: cu latimi de la 10m la 30m si inaltimi la coama incepand cu 6m. Oferim orice lungime. Nu necesita fundatii. Ideale pentru depozitari in industrie sau agricultura. Cateva exemple realizate: 25x60 Sibiu, 25x50 Calarasi, 20x66 Timisoara, 20x44 Mioveni, 15x27 Bucuresti, 15x30 Pitesti, 15x36 Tamasi HU, 10x30 Timisoara, 10x30 Beius. Si multe altele... RAPID, EFICIENT SI UN RAPORT CALITATE - PRET EXCELENT Plasa antivant GERMANIA la rola 60m sau solutii fixe de plasa antivant pt zootehnie. Plasa antigrindina AUSTRIA - livrare la rola cu clapete de prindere. Solarii economice cu latimea de 4m sau 6m, inaltimi de 3m respectiv 3,7m, structura grunduita, modulara cu asamblare deosebit de usoara. Container mobil cu spatiu de birou, spatiu sanitar, depozit si spatiu de vanzare. Delta Exclusiv SRL - din 1992 oferim solutii rapide si eficiente pentru depozitele si halele dvs     Reprezentanta Richel Franta, Systembau Austria, Polak Cehia, Boeck Germania - Sistem de Management al Calitatii ISO 9001/2008 300037 Timisoara, Romania, str. Nicolae Iorga 6A/1                     Mobil: 0744-797018 Fax: 0256-281008     Site: www.deltaexclusiv.ro

Timisoara Producator
 • Delta Grup Construct S.r.l. a fost fondata in 2005 in Iasi, judetul Iasi si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Ceea ce isi propune firma Delta Grup Construct S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de constructii civile si industriale. Compania noastra are un personal de 43 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Servicii
 • MIGUEL SOLUTIONS isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Firma MIGUEL SOLUTIONS are o echipa de 4 angajati cu vasta experienta in efectuarea de constructii civile si industriale. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In firma MIGUEL SOLUTIONS este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta MIGUEL SOLUTIONS, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Lugoj Transp a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Lugoj, judetul Timis. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca inchirieri spatii comerciale, hale, depozite. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. LUGOJ TRANSP se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Lugoj Servicii
 • Firma a fost infiintata in 2011, se ocupa cu constructii metalice (hale industriale), instalatii tehnologice si instalatii sanitare, amenajeri interioare, are ca angajati specialisti in constructii metalice si instalatii, iar managerul general are o experienta de pestre 30 ani in domeniu.

Bucuresti Servicii
 • Romgora din Timisoara, judetul Timis pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de constructi civile si industriale, amenajari, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei Romgora desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Principala preocupare a companiei Romgora este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Timisoara Servicii
 • Serviciile noastre au un grad sporit de varietate si se bazeaza pe realitatile mediului de afaceri din România. Dintre acestea, enumeram: proiecte si planuri de afaceri, studii de fezabilitate, consultanta juridica pentru înfiintare societati, infiintare puncte lucru, suport în stabilirea unui sediu, gazduire sediu social firme, suport în asigurarea procedurilor de protectia muncii, traduceri si interpretare, legalizari si multiplicari documente, consiliere in gasirea unui cabinet de contabilitate, consultanta in autorizare PSI, inchiriere mobilier/utilaje, paza obiective, inchiriere sali sedinte/conferinte cu ora.

Arad Producator
 • Suntem o companie localizata in Lugoj, judetul Timis, si infiintata in anul 2010. Ceea ce isi propune firma Ternovat este sa ofere produse de calitate ca constructii metalice,hale. Compania noastra are un personal de 6 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri    la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Lugoj Producator
 • Compania Majestic Mg Imobiliare Srl este lider local in inchiriere, subinchiriere spatii comerciale proprii si inchiriate, administrator de imobile. Are in administrare un hotel, parcare TIR, hale industriale, spatii de birouri, 3 centre comerciale.

Arad Altul
 • Detalii: Tip imobil: hala Suprafata utila: 10. 000 mp Suprafata construita: 6500 mp Suprafata teren (curte): 3500 mp Inaltime spatiu: 6. 5 m Structura rezistenta: beton An constructie: 1972 Proaspat renovata: 2011

Constanta Altul
 • Firma noastra are ca domeniu de activitate principal inchirierea spatiilor comerciale si industriale aflate in proprietatea noastra. Un alt domeniu in care activam este vanzarea retail a produselor tip Plafar in magazine specializate.

Bucuresti Servicii