Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Hale industriale - Imobiliare: 242 companii
 • Prin experienta acumulata in cei 25 de ani de activitate neintrerupta in domeniul imobiliar, A&T Consulting Imob va ofera o gama completa de servicii imobiliare. Perfectionarea permanenta si dezvoltarea constanta, parteneriatul cu investitori romani si straini, nu au facut decat sa consolideze relatii pe termen lung si reciproc avantajoase. Va multumim ca ati ales o echipa cu experienta practica!

Bucuresti Servicii
 • Vand hala productie/ depozitare, suprafata 800 mp si teren aferent de 5000 mp. Facilitati: transformator propriu trifazic 380 V, put apa gard beton 2,5m teren betonat hala caradida spatii birouri. Pozitionare: 20 km de A1 - (km 28) 40 km de Bucuresti 10 km de Titu 60 km de Targoviste 60 km de Pitesti.

Poiana Altul
 • Va oferim servicii de proiectare constructii, consultanta in constructii, antreprenoriat general (antrepriza generala) si project management (management al proiectului) in constructii, pentru beneficiari, investitori, antreprenori si proiectanti (arhitecti si ingineri). Proiectare generala (arhitectura, rezistenta, instalatii, drumuri, etc.), proiectare de rezistenta, proiectare structurala, calcul structural, concepere structurala, modelare structurala, analiza structurala si optimizare structurala. Proiectare constructii industriale (hale, hale industriale, hale metalice, din beton armat sau mixte, hale de productie sau pentru depozitare, hale si parcuri logistice, centre de logistica, sedii de firma cu spatii productive, spatii de productie, parcuri industriale, alte tipuri de cladiri industriale si structuri de constructii industriale). Proiectare constructii civile (magazine de prezentare, mari centre si parcuri comerciale, mall-uri, supermarket-uri, hypermarket-uri, centre si parcuri de retail, cladiri de birouri, cladiri multietajate, hoteluri, moteluri, pensiuni, blocuri de locuinte, pavilioane expozitionale, sali polivalente, showroom-uri, scoli, sali de sport, vile, case familiale, case de vacanta, ansambluri rezidentiale, alte tipuri de cladiri civile si structuri de constructii civile). Proiectare constructii agricole (hale zootehnice, hale de productie agricola, depozite agricole, alte tipuri de cladiri agricole si structuri de constructii agricole). Proiectare constructii speciale, metalice sau de beton (buncare, silozuri, rezervoare, stalpi, turnuri, diverse tipuri de constructii metalice, alte tipuri de cladiri speciale si structuri de constructii speciale). Consultanta constructii, suport tehnic si asistenta tehnica de specialitate, in proiectare si executie, in orice etapa de realizare a oricaror tipuri de constructii enumerate. Antreprenoriat constructii, Project management, planificarea, conducerea si coordonarea intregii activitati de realizare a unei investitii sau a unui obiect de constructie, antrepriza generala, managementul proiectelor, managementul constructiilor.

Sibiu Servicii
 • Complex de depozite si birouri situat in Bucuresti, B-dul Timisoara 84, Sector 6, inchiraza spatii de depozitare (50-6000 mp) si birouri / showroom (30-100 mp). Tarife de la 3 EUR/mp. Zona B-dul Timisoara / Valea Cascadelor / Expo Construct / Dedeman / Selgros. Oferim spre vanzare terenuri si imobile in Bucuresti si in tara.

Bucuresti Servicii
 • Dezim Development este o companie romaneasca, membra a Grupului Romstal Investment, care a fost fondata in anul 2006. Activitatea principala a companiei o reprezinta investitiile imobiliare. Misiunea Dezim Development este de a oferi clientilor sai o gama completa de servicii imobiliare la un inalt nivel profesional. Compania investeste in mod constant in perfectionarea si largirea gamei de servicii pentru a putea oferi clientilor solutii optime si profesioniste. Serviciile oferite de Dezim Development cuprind consultanta de specialitate, intermedierea tranzactiilor imobiliare, constructii de imobile, adminstrarea proprietatilor precum si promovari de proiecte imobiliare. Portofoliu clienti: Banca Transilvania, Procredit Bank, Raiffeisen, CEC, French Bakery, MiniMax, Elvila, Helpnet, Romstal, Valplast, Valrom, Autoklass, etc. Dezim Development detine in proprietate si in administrare spatii comerciale, industriale, apartamente, imobile, terenuri. Compania dezvolta, administreaza, inchiriaza sau vinde aceste proprietati. Proiectele Dezim se deruleaza la nivelul intregii tari.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o firma care nu stie sa mearga decat in sus, datorita programului business Poracy: care nu permite incheierea nici unui contract, fara 50% acont, si cand proiectul este executat 50%, si ceilalti 50%.

Ancona Italia Servicii
 • Cautam partneri si oportunitati de afaceri pentru depozit de 120 0mp situat in zona industriala in vecinatatea Sibiului (7 km). Depozitul este inaltat la 1.5 m deasupra solului pentru descarcare facila din TIR si se preteaza pentru diverse activitati comerciale. Asteptam oferte de colaborare, pentru mai multe detalii sunati la numarul 0762204141.

Cisnadie Import - Export
 • Compania face parte dintr-un grup de firme. Are active in toata tara Societatea se ocupa cu inchirierea de spatii de birouri, hale industriale, platforme betonate la sediul ei din b-dul Petrolului, nr. 1 (fost COMAT PH). Pentru mai multe detalii despre serviciile si produsele noastre, contactati-ne !

Ploiesti Altul
 • Societate comerciala ofera spre inchiriere spatii depozitare si birouri situate in Braila si Galati, Depozitele sunt construite conform standardelor Comunitatii Europene si permit inclusiv stocarea produselor alimentare. Societate comerciala ofera spre inchiriere 6 spatii depozitare si birouri situate in Galati, Comuna Vanatori, pe DN 26, (langa Metro), an constructie 2011, cu suprafata totala de 2965.46 mp.

Braila Servicii
 • Societatea noastra ofera o gama mare de echipamente, dupa cum urmeaza: Platforme autoridicatoare de lucru la inaltime Miniexcavatoare Miniincarcatoarele Buldoexcavatoarele Utilajele de salubrizare.

Bucuresti Altul
 • Intermediem achizitia de hale noi si second hand din Germania, montajul si proiectarea acestora, diverse dimensiuni, usi, geamuri, constructia de case, confectii metalice si structuri, diverse utilaje industriale si de constructii, utilaje de agricultura si accesorii.

Deva Servicii
 • Vindem si inchiriem case si apartamente, terenuri, spatii comerciale si industriale, oferte din toata tara si din strainatate. Comision discutabil si cat mai multa seriozitate in domeniu. Ne ocupam de design si de construirea de case si renovarea lor.

Oras Pantelimon Servicii
 • Lider din Romania in Sarma lamata (sarma cu lame)- RazorWire Concertina, standard NATO. Oferim servicii de instalare, proiectare, executie, productie, de sisteme pentru garduri securizate sau nu. Prima securizare cu razorwire - Sarma cu lame sau srma lamata, din Romania.

Buftea Producator
 • Societatea Agrotem S.A. detine cel mai mare parc industrial din Braila intins pe o suprafata de 20000 mp si ofera spre inchiriere hale industriale cu suprafete intre 70 mp si 2400 mp dotate cu absolut toate utilitatile.

Braila Altul
 • Firma specializata in constructii civile si industriale pe structuri metalice cu panouri sandwich, birouri, depozite. Executam confectii metalice de orice fel, demolari, sapaturi canalizari, fose septice, etc.

Miercurea Ciuc Servicii
 • Firma ofera constructii civile si industriale (locuinte, hale industriale, ferme), lucrari de drumuri si poduri, rigole, exploatare si prelucrare sorturi, nisip si balast, lucrari de pavavaj, fabricarea betoanelor, mortare.

Blaj Servicii
 • Sc Edinvest Srl este o societate infiintata in 2004 avand ca obiect principal de activitate tranzactiile imobiliare dar care in paralel a dezvoltat numeroase proiecte pe diferite planuri: baza sportiva, constructii civile, restaurante, organizari evenimente, etc.

Tecuci Servicii
 • Firma Maxstruktur infiintata in anul 2006 ofera structuri metalice, hale industriale, placari cu bond, constructii industriale si civile. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati.

Dumbravita Servicii
 • Firma noastra va ofera spatii de productie, depozitare. Hala situata in zona Metro, langa Moda Alice, Saff Spatiul dispune de curent trifazic si este dotat cu birouri, vestiar si toaleta. Acces usor din drumul E70.

Craiova Distribuitor
 • Realizam structuri metalice usore de inalta calitate. Firma ofera servicii de proiectare - productie-montaj cu o mare experienta in domeniu, satisfacem orice cerinta in domeniul constructiilor metalice oferind produse de calitate la standarduri europene si preturi competitive.

Torino Italia Producator