Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Hale industriale - Imobiliare: 242 companii
 • In afara de hale noi exista oferte si de hale metalice second hand. Reprezinta o alternativa interesanta la ofertele de constructii noi. Avantajul unei asemenea constructii este ca poate fi vazuta cum arata efectiv fara a apela la desene si imagini virtuale. Un alt avantaj este pretul redus platit pentru o asemenea hala. Riscul major se afla insa in proiect. Inainte de a cumpara o asemenea hala, trebuie sa va asigurati ca este dimensionata corect din punct de vedere al incarcarii cu zapada in zona unde urmeaza a fi reconstruita. Un alt aspect ar fi proiectarea structurii in conformitate cu zona seismica de destinatie. Chiar daca nu a fost proiectata respectand parametrii noii locatii, structura poate fi corectata prin adaugarea de elemente noi. Pentru aceasta va trebui sa va adresati unui proiectant de structuri metalice cu experienta in vederea adoptarii solutiilor potrivite. In caz contrar exista riscul de a nu putea obtine Autorizatia de Construire pentru aceasta hala sau chiar mai rau, de a nu rezista la conditiile noului amplasament.

Simeria Altul
 • Firma este infiintata in anul 1993 si are ca pricipal obiect de activitate inchirierea depozitelor si spatiilor de depozitare. Avem ca tinta satisfacerea cerintelor celor mai pretentiosi clienti, de aceea constructiile industriale furnizate de noi indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si ofera, optional, dotari conform nevoilor dvs. Cassia park se intinde pe o suprafata de 14500mp si ofera pentru inchiriere hale industriale destinate logisticii si industriei usoare. Suprafata construita oferita spre inchiriere este de 2400mp hala si birouri incluse, clasa energetica A , cu inaltimea de 6m la streasina si inaltimea de 7,6m la coama, cu latimea de 24m fara stalpi intermediari, 270mp in cladire de birouri clasa energetica A, platforma betonata trafic greu 5000mp.

Carcea Servicii
 • Societate pe actiuni cu capital integral privat, Sc. Xenia Sa. Ploiesti este unul dintre liderii de pe piata prahoveana a constructiilor si nu numai. Ia fiinta in anul 1991 din vechea structura a Trustului de Constructii Montaj Prahova si in prezent ea se afla amplasata pe o suprafata de 20 de ha acolo unde odinioara se ridica rafinaria Xenia, una din lantul de rafinarii ce facea din orasul Ploiesti o glorie a economiei romanesti. Pe ruinele vechii rafinarii bombardate in august 1943 s-a ridicat mai intai Statia de Utilaj si Transport si mai apoi XENIA S.A., firma care a imprumutat numele marii rafinarii de odinioara, propunandu-si astfel sa-i continue intr-un fel gloria. Si a reusit pe deplin, dovada sta recunoastrea sa la nivel local si national. Mai mult decat atat, impactul social a fost si este unul important. Peste 300 de specialisti formeaza astazi marea echipa a Xeniei. Experienta Cu baza tehnico-materiala si de personal de care dispune, se poate spune ca Xenia SA se mandreste cu un portofoliu bogat de lucrari. De aici si experienta in domeniile de activitate autorizate: - constructii civile si industriale: structuri de rezistenta(beton armat, structuri metalice), compartimentari interioare, finisaje(zugraveli interioare si exterioare, tencuieli, vopsitorii), pardoseli si placari(mozaic, faianta, gresie, parchet, PVC), montare tamplarie de lemn, metalica, PVC, aluminiu, sarpante, invelitori(tigla, tabla, materiale bituminoase), hidroizolatii; - instalatii: alimentari cu apa, gaze, incalzire, sanitare, electrice, ventilatie, canalizare, statii de epurare; - drumuri si poduri; - confectii si constructii metalice; - preparatelor de betoane, mortare si producerea de agregate in statiile proprii; - reparatiilor curente si capitale la toate tipurile de lucrari mentionate mai sus.

Ploiesti Servicii
 • Suntem o companie de succes care ofera posibilitatea urcarii in cariera. Aveti posibilitatea de a castiga nelimitat si de a va asigura un venit deastulde consistente. In acelasi timp aveti posibilitatea de a adauga posibilitatea de a castiga cat mai mult dar si de a avea in spate un brand care va va sustine in tot ceea ce faceti.

Constanta Financiar
 • Compania a fost infiintata in 2010 si executam lucrari de constructii. Halele construite de noi sunt foarte utile atat in agricultura- ca depozite de cereale, dar pot fi utilizate si ca spatii de agrement. Mai multe detalii despre halele construite de noi gasiti pe www.haleprocosal.com

Com. Ciocarlia Servicii
 • executia de sapa, sapa mecanizata, sapa elicopterizata, sapa clasica, betoane elicopterizate cu si fara quartz, rampe antiderapante, beton amprentat cu diferite modele si culori, intr-un timp scurt la cele mai bune preturi.

Bucuresti Servicii
 • RBC Imobiliare ofera si solutii de management complet pentru imobile rezidentiale si comerciale de la 30 euro/luna. 0% Comision la orice proprietate noua cumparata prin RBC Imobiliare, in limita a 4 proprietati vizionate. Comision progresiv, incepand cu 1% pentru proprietatile vechi.

Cluj Napoca Servicii
 • Producem si comercializam containere birou, containere santier, containere sanitare, containere pentru orice destinatie, pe baza de comanda sau din stoc. Pentru constructiile executate la comanda oferim servicii de proiectare. Optional se poate asigura si transportul la sediul sau locatia dorita de client. Deviza noastra este - Calitatea nu trebuie sa fie neaparat scumpa!

Bacau Producator
 • Rems imobiliare este o companie care a luat fiinta din dorinta de a oferi clientilor din domeniul imobiliar servicii imobiliare de cea mai buna calitate. Vorbim despre construirea unei relatii stranse intre client si consultantul imobiliar pentru a ajuta clientii sa obtina exact ceea ce doresc. Oferim solutii reale si depunem eforturi pentru a face toti clientii nostri, clienti fericiti si multumiti de alegera facuta. Suntem o echipa tanara, de experti imobiliari, specializata in consultanta imobiliara pe departamentele comerciale cat si pe cele rezidentiale vanzari cat si inchirieri. Noi ne concentram pe doua aspecte majore ale domeniului imobiliar: tranzactii imobiliare - inchiriere, vanzare, cumparare apartamente, case, spatii comerciale, spatii industriale, birouri, precum si pe managementul proprietatilor imobiliare. Scopul nostru este de a ajuta clientii, cu toate nevoile lor imobiliare, facandu-le acestora experienta cat mai placuta in acest domeniu vast. Noi oferim SOLUTII IMOBILIARE! Investitiile si tranzactiile realizate prin intermediul REMS imobiliare sunt SIGURE si RENTABILE! Luati legatura cu unul dintre consultantii REMS pentru a discuta nevoile dumneavoastra imobiliare si va vom ajuta sa gasiti cea mai buna solutie posibila. Va rugam sa sunati la 0364 736 015 sau sa ne scrieti un e-mail la office@remsimobiliare.ro.

Cluj Napoca Servicii
 • Ne adresam companiilor mici si mijlocii aflate in cautarea unui spatiu potrivit nevoii acestora, fie ca este vorba de spatiu productie sau depozitare. Halele noastre industriale ofera flexibilitate atat in ceea ce priveste spatiul, cat si momentul ocuparii, avand unitati cu dimensiuni incepand cu 70mp. Va oferim posibilitatea ca in aceeasi locatie, sa gasiti usor spatiu de extindere in perspectiva. Pentru a se asigura o buna administrare, fiecare locatie are un responsabil ce va comunica permanent cu dumneavoastra. - suprafete diverse de la 70mp - 4.5m - 9m inaltime - locatii cu energie electrica trifazata - usi accces TIR - locuri parcare - platforma betonata pentru manipulare camioane - acces facil catre nodurile importante de intrare/iesire Bucuresti/Ilfov - solutie ideala pentru o gama larga de companii, de la companii din industria usoara si distributie, la furnizori de servicii.

Bucuresti Altul
 • Companie infiintata in anul 1995, ce a acumulat de-a lungul activitatii sale o bogata experienta in domeniul constructiilor civile industiale si agricole. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Altul
 • Inca de la infiintare Serop S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: constructii industriale si instalatii in constructii industriale. Compania are un efectiv de 7 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Serop S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Targu Jiu Servicii
 • Inca de la infiintare Scorza S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de hale de productie pentru confectii metalice, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Onesti Producator
 • Overland Grup S.R.L. din Darmanesti, judetul Bacau pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma noastra efectueaza: constructii civile si industriale, amenajari case, zugraveli, structuri metalice. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul companiei Overland Grup S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Darmanesti Servicii
 • Firma se ocupa cu productia alimentara. Avem  2 linii intregi pentru productie de paine. Moara de grau, hale de depozitare, ferma de animale. Firma se afla in orasul General Toshevo(Bulgaria) la 10 km de Negru Voda si la 60 km de Constanta. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

General Toshevo Producator
 • Infiintata in anul 2000, Terra S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Hunedoara, judetul Hunedoara. Ceea ce isi propune firma Terra S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de constructii civile si industriale. Compania noastra are un personal de 7 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Hunedoara Servicii
 • Infiintata in anul 2005, Global General Activitis Srl este situata in Deva, judetul Hunedoara. Compania Global General Activitis S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca constructii civile si industriale, instalatii sanitare. Firma noastra are un personal de 30 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Global General Activitis S.R.L.. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri        la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Deva Servicii
 • Crinelco Srl a fost infiintata in anul 2001 si este situata in LESPEZI, judetul Bacau. Compania Crinelco S.R.L. efectueaza constructii apartamente, hale, birouri, case. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei Crinelco S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Principala preocupare a companiei Crinelco S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Lespezi Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Piatra Neamt, judetul Neamt, si infiintata in anul 2003. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca constructii apartamente, birouri, vile, case. Firma noastra are un personal de 25 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Alpitour S.R.L.. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Alpitour S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Piatra Neamt Servicii
 • Tim Balogh Divers S.R.L. a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Hunedoara, judetul Hunedoara. Cu un efectiv de 5 angajati, Tim Balogh Divers S.R.L. efectueaza: constructii civile si industriale. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Si pentru ca Tim Balogh Divers S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Hunedoara Servicii