Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Altele - Imobiliare: 5 companii
  • Cu accent pe calitate, materia prima este integral Aluprof, certificate conform standardelor europene. Cu un spatiu de productie de 350m2, unde isi desfasoara activitatea un personal de 20 oameni calificati, instruiti tehnic si cu o vasta experienta in acest domeniu, productia permite o capacitate de peste 120 de unitati zilnic, de dimensiuni si culori diferite, accesorizate in functie de nevoi.

4701 Producator
  • Firma Dhamany administreaza atat cladiri de birouri, spatii comerciale cat si apartamente individuale, vile sau blocuri de locuinte. Suntem acreditati de forurile competente ale statului si ale administratiei locale, de asemenea colegii nostri fac in mod periodic cursuri de specializare pentru a va putea oferii cele mai bune servicii.

Timisoara Servicii
  • Rasin Srl se ocupa cu productie si comert cu materiale de constructie: -rasini alchidice, rasini poliesterice, rasini melaminice, vopsele si lacuri, adezivi, aditivi, diluanti, etc -apa de sticla -produse clorosodice: silicat de sodiu, soda caustica, etc.

Bucuresti Altul
  • Suntem un colectiv tanar, generator de idei constructive, aflat in permanenta interactiune si urmarind satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor nostri prin serviciile de calitate prestate in folosul lor. MC Consulting System-administrare imobile, urmareste continuu ca interesele proprietarilor sa fie respectate si cauta ca acestia sa cunoasca beneficiile administrarii profesionale a proprietatii.

Floresti Servicii
  • Prestam servicii de administrare imobile, servicii de curatenie, comert, productie, instalatii sanitare, agricultura, dar si alte activitati de servicii, alte activitati de comert, alte activitati de productie.

Bucuresti Servicii