Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Spatii comerciale - Imobiliare: 177 companii
 • Ured Group îşi are locul între societăţile de dezvoltare imobiliară de top. Ured Group a fost înfiinţat în anul 1998 ca un holding privat cu 100% capital românesc. După 10 ani de activitate Ured s-a impus pe piaţa românească de dezvoltare imobiliară ca si lider în furnizarea celor mai bune valori pentru soluţiile de administrare a proprietăţii, clădiri de birouri şi investiţii, servicii de consultanţă, dezvoltare şi construcţii.

Bucuresti Servicii
 • Galaxy Imob  este o agentie imobiliara ce ofera  consultanta si intermediere specializare spatii comerciale birouri case vile apartamente in zona ultracentrala. Suntem o echipa cu experienta in care cu siguranta va veti gasi locul daca sunteti profesionisti in tot ce faceti. Galaxy Imob -garantul investitiei tale.

Bucuresti Servicii
 • Echipa tanara de arhitecti, cu idei inovatoare ofera servicii de proiectare arhitectura, amenajari interioare, design, modelare 3D, grafica, fotografie, amenajari peisagistice, proiectare de mobilier, urmarire de santier.

Bucuresti Servicii
 • Inchiriez depozit in Ploiesti. Suprafete disponibile intre 30 si 300 de mp, cu gestionare si manipulare completa. Preturile incep cu 10 euro pe metru patrat. Inchirieri de depozite in Ploiesti, langa Interhome la iesirea din ploiesti spre bucuresti

Prahova Distribuitor
 • Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, Sc Expertcalc Servicii Comert Srl se ocupa cu inchirierea si administrarea de spatii comerciale, spatii industriale (hale productie, servicii, depozitare) si birouri.

Bucuresti Servicii
 • Supermarket DAIO, b-dul Unirii nr 65, program L-V 07:00-22:30, S 09:00-21:00, D 09:00-19:00. Comert cu amanuntul de produse alimentare si nealimentare(mancare gatita, mezeluri, lactate, sandwich-uri, dulciuri, bauturi, detergenti, deodorante etc).

Bucuresti Servicii
 • Chimcomplex SA Borzesti este unul dintre cei mai importanti fabricanti de produse chimice din Romania si Europa de Est. Gama de produse fabricate include: produse clorosodice, solventi organici, metilamine, detergenti.

Onesti Producator
 • Sc Gatt srl detine spatii de depozitare si administrative pe platforma aeroport Otopeni marfa. Oferim servicii de depozitare transport etc., pentru marfuri comunitare, extracomunitare, inclusiv sub supraveghere vamala.

Otopeni Altul
 • SCM Constructorul este o societate cooperativa mestesugareasca, reorganizata conform Legii 1/2005 care are ca domeniul principal "Inchirierea si subinchirierea buburilor imobiliare proprii sai inchiriate" cod CAEN 6820.     In cadrul societatii se desfasoara si activitatea de repararea aparatelor electronice de uz casnic.( radio, Tv)

Baia Mare Producator
 • Va oferim servicii de inchiriere spatii de depozitare, marfuri, atelier, birou sau vanzarea lor. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati. www.politronix.ro

Bucuresti Producator
 • Firma ofera spatiu de locuit sau pentru o firma in Bacau, spatiu locuibil, sau posibilitatea unor birouri, sau oferim spatiul locuibil in regim hotelier, un numar determinat de zile, sau contracte de lunga durata. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la telefon: - 0752.265.757 - 0749.782.333.

Bacau Altul
 • OZN 95 Co Srl a fost fondata in 1993 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru seriozitate. Cautam sa colaboram cu persoane care au o calitate pe cale de disparitie in Romania: bunul simt.

Bucuresti Servicii
 • eImobiliare.ro / Nick Intermed a fost fondata in 2001 in Bucuresti si este o agentie imobiliara recunoscuta pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Agentia noastra efectueaza intermedieri privind vanzarea, cumpararea, sau inchirierea de: apartamente, case/vile, spatii comerciale si terenuri. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Principala preocupare a companiei este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Hestia Servcom Srl este situata in Oradea, judetul Bihor. Compania Hestia Servcom Srl va pune la dispozitie servicii de calitate ca vanzari si inchirieri case, apartamente, terenuri, spatii comerciale, birouri. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In cadrul companiei Hestia Servcom S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Oradea Servicii
 • In prezent compania furnizeaza spatii de inchiriat celor interesati sa isi dezvolte o activitate de productie sau activitate de birou, precum si acelor care doresc spatii de depozitare in imediata apropiere de centrul orasului Oradea. Telefon de contact 0747062303.

Oradea Producator
 • Regatta - liderul brendurilor romanesti. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Complex Comercial Ralisa, ofera spre inchiriere spatii de productie si depozitare cu suprafete cuprinse intre 250 si 2500 mp, spatii pt depozite farmaceutice, spatii comerciale, incepand de la 2-7 euro/ mp, birouri mobilate complet in suprafete de 30-60-120 mp, acces direct din DE, utilitati; curent, gaze, apa, canal, cantar bascula electronica. Telefon: 0747-506654

Craiova Servicii