Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Spatii comerciale - Imobiliare: 176 companii
 • S.c. Tasima Land S.r.l. ofera vanzare terenuri, spatii comerciale, paduri, terenuri agricole, terenuri intravilane, dezvoltari parcuri industriale, inchirieri, cumparari terenuri centrale si rezidentiale, consultanta juridica.

Arad Servicii
 • Anul infiintarii este 2005, principalul domeniu de activitate este intermedierea in domeniul imobiliar, oportunitati de afaceri, colaborari in domeniul constructiilor, instalatiilor electrice, de climatizare, etc.

Pitesti Servicii
 • SC Remcet SRL Suceava este bine cunoscuta in partea de nord a tarii prin lucrarile de foarte buna calitate pe care le-a executat si le executa, in antrepriza generala si prin promptitudinea cu care raspunde la comenzile primite de la diversi beneficiari. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Suceava Servicii
 • Inchiriem spatii comerciale situate intr-o zona declarata ca fiind ,,zona comerciala''. Sunt spatii de diferite suprafet, incepand cu 14 m patrati si terminand cu spatii de 50 m patrati, in functie de cerinte si de tipul produselor vandute.

Arad Altul
 • Suntem o echipa tanara de profesionisti in tranzactii imobiliare. Suntem probabil cea mai buna echipa din Cluj. Oferim consultanta in investitii imobiliare, deasemenea evaluam proprietatiel imobiliare din Cluj-Napoca.

Cluj-napoca Servicii
 • GSC Media inchiriaza spatii publicitare pe mijloace de transport cu rute judetene si interjudetene. GSC media inchiriaza spatii publicitare pe panouri stradale de tip backlit, frontlit, billboard. Site: www.gsc-consulting.ro

Bacau Servicii
 • Activam pe piata serviciilor de curatenie din anul 2004. In tot acest timp credem ca am acumulat o experienta bogata incat sa fim la inaltimea exigentelor dumneavoastra. Pentru a va convinge de acest lucru, va asteptam sa ne contactati si pe www.cleanzone.ro

Bucuresti Servicii
 • Oferim spatii spre inchiriere: -spatiu transare, -camera de congelare, -camera de frig, -spatii birouri. -spatiu cu rampe de incarcare Suprafata totala, disponibila este de 1500 mp. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Altul
 • Agenţia imobiliară Transilvania intermediază vânzări garsoniere, apartamente, case, terenuri, spaţii comerciale precum şi închirieri de locuinte si spatii comerciale. De asemenea, preia in administrare imobile in vederea inchirierii acestora. Agenţia are o bază de date bogată, cu prezentare video, facilitând căutarea celor mai potrivite imobile pe gustul şi posibilităţile clienţilor.

Bistrita Servicii
 • Compania imobiliara younghomes.ro formata dintr-o echipa tanara, moderna si ambitioasa, pune la dispozitia clientilor nu numai cele mai atractive oferte imobiliare, dar mai ales servicii si consultanta imobiliara. Peste 400 de locuri de cazare pentru studenti in Constanta.

Constanta Mamaia Servicii
 • Suntem o companie care desfasuara activitatea de comert. Suntem o firma importatoare de bijuterii din argint si din aur. Functionam inca din anul 1991 si avem 7 magazine in Pitesti. Va asteptam cu drag in locatiile noastre. Pentru mai multe detalii va astept la nr. 0723828523.

Pitesti Importator
 • Firma noastra vinde apartamente finisate in bistrita, in Cluj, in Mamaia, case in Bistrita, terenuri, spatii comerciale in Bucuresti, proiecte constructie imobil, terenuri cu certificat de urbanism si proiecte de constructie, vinde spatii comerciale, birouri in Bistrita si Bucuresti, inchiriaza masini, vinde autoturisme si autoutilitare.

Bistrita Servicii
 • Spatii comerciale Brasov Oferim spre inchiriere spatii comerciale, vanzari, inchirieri, cumparari, oferte, cereri in Brasov, afaceri imobiliare, investitii, intermedieri, tranzactii, particulari, firme, inchirieri in regim hoteleir in Poiana Brasov. Site: www.spatiicomercialebv.com Tel.: +40 726405631.

Brasov Altul
 • "Si TU poti sa fii partenerul nostru! Inchirieri spatii comerciale in Complexul Comercial Constanta 1, din sos. Mangaliei, 195A, tel.: 0749.274.307, Constanta 2 din Bd. Aurel Vlaicu, 168, tel.: 0749.274.369, Galati din Bd. Galati, nr 3A, tel. 0749.274.299, Pitesti din str. Dobrogeanu Gherea, tel.: 0749.274.366, Craiova din str. Calea Severinului, nr. 5A, tel: 0749.274.294 si Berceni din Str. Drumul Dealul Bisericii, sector 4, tel.: 0741.281.172.

Bucuresti Servicii
 • Sc Dinova Srl activeaza in domeniul usilor de garaj rezindentiale, usilor sectionale industriale, usilor speciale si sistemelor de automatizari si control acces. atuurile noastre sunt experienta si profesionalismul angajatilor concretizate in grija fata de client. Va stam la dispozitie cu servicii de consiliere pentru a gasi impreuna cele mai adecvate solutii in acest domeniu. Calitatea produselor si serviciilor noastre este demonstrata iar preturile vizeaza orice tip de bugete si proiecte !

Arad Distribuitor
 • Cladire comerciala situata in centrul orasului, construita in anul 2001 si dotata cu toate utilitatile necesare. Constructia are demisol, parter si etaj cu o suprafata de 50 mp/ nivel. Pret de inchiriere sau vanzare negociabil.

Sinnicolau Mare Altul
 • O companie infiintata in anul 1996 fara un trecut cu probleme dar confundat cu cu o vasta experienta in domeniu de care mai ales vrancenii au numai cuvinte de lauda pentru serviciile si calitatea produselor dar mai ales a preturilor.

Focsani Altul
 • Pen.tur.com.perla srl este o companie cu capital romanesc 100%. infintata in anul 1992. activitatea de baza o reprezinta turismul, prestarea de servicii hoteliere in cadrul celor 4 hoteluri perla din timisoara. Din anul 2000 societatea se ocupa si cutranzactii imobiliare.

Timisoara Servicii
 • Firma noastra are ca obiect de activitate inchirieri hale, birouri, spatii depozitare, complet amenajate, inclusiv utilitati (apa, canalizare, telefon, internet) la cele mai mici preturi !!! Craiova - Calea Bucuresti, km 7.5 Complex Obeidat relatii la tel.: 0788/ 433.262.

Craiova Altul
 • PUBLIC BET, ofera clientilor sai una din cele mai variate oferte de joc, cele mai mari cote, tipuri de pariuri, bonusuri. Oferta PUBLIC BET cuprinde: 20 de tipuri de sporturi 50 de ligi de fotbal pe care puteti paria peste 20 de tipuri de pariuri speciale pe fotbal 14 ligi de baschet 11 ligi de hochei 11 ligi de handball 5 ligi de volei PARIURI SPECIALE si BONUS-uri : • SUPERBET (un bonus prin care cota pentru evenimentul oferit este mai mare in cazul in care jucatorul alege sa parieze inca 5, 8 sau 11 evenimente) • BONUS 200 (cu un eveniment pierdut, jucatorul primeste de 10 ori miza) • BONUS DUBLU (minim 20 evenimente valide cu cota minima 1,20 si miza minima pe bilet 5 RON fara taxe,castigul dumneavoastra se va dubla) • PAUZA SAU FINAL (daca pronosticul dumneavoastra nu iese la pauza, are sansa sa iasa la final) • MARCATOR CORECT (indicati corect jucatorul care marcheaza in meci) • MARCHEAZA PRIMA REPRIZA (indicati echipa care marcheaza in prima repriza sau daca se marcheaza ) • PARIUL SANSA (cu un eveniment pierdut, jucatorul primeste 10% din castigul eventual impartit la cota evenimentul pierdut) • PARIU DUEL (care echipa marcheaza mai mult; care competitor se claseaza mai bine) In locatiile care permit, PUBLIC BET efectuiaza si LIVE BETTING – clientul poate paria in timpul meciului (Ex. Cine castiga meciul, Cine castiga prima repriza, Cine da primul corner etc) Impatimitilor pariurilor sportive, PUBLICBET le ofera emisiunea 1 SOLIST realizata in colaborare cu Radio Sport Total FM 105,8, in cadrul careia se prezinta toate informatiile necesare unui parior : clasamente, rezultate, cote si variante de prognostic. De asemenea, in colaborare cu Televiziunea TELESPORT, realizam emisunea PARIUL PUBLIC, iar timp de o ora se oferi o avancronica completa a meciurilor din Romania, dar si a celor mai importante partide din campionatele externe. Pe toata durata emisiunii, in urma unui concurs cu intrebari din fotbal, Public Bet ofera un voucher in valoare de 100 de lei.

Bucuresti Altul