Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Spatii comerciale - Imobiliare: 176 companii
 • Firma noastra dispune de spatiu industrial (productie sau logistic), pentru inchiriere sau vanzare, chirie incepand de la 2,2 eur/mp/luna, disponibilitati spatii 500-4000mp, in zona cu forta de munca abundenta si ieftina, eventual variante colaborari.

Suceava Producator
 • Firma desfasoara o activitate viabila, cu dotari moderne, lazi si insule frigorifice, cantare electronice, 2camere frigorifice noi, autorizatii la zi si are mai multe obiecte de activitate, inclusiv import-export.

Braila Altul
 • Vindeti-va singur proprietatea. Noi va ajutam ! Echipa arad-imobiliare.ro va ofera un serviciu de promovare a ofertei dvs. cu prioritate de afisare fata de anunturile gratuite. Noi vom realiza pozele proprietatii (pentru mun. Arad) si vom prelua datele ofertei dvs pentru listarea in baza noastra de date. Oferta dvs. va fi prezenta in baza de date pana la vinderea proprietatii. Modificarile datelor ofertei vor fi gratuite. Oferta dvs. va fi afisata la OFERTE SPECIALE pentru una pana la 3 luni, cu posibilitate de prelungire. Oferta dvs. va fi adaugata si la galerie foto cu toate pozele realizate de noi, pana la vinderea proprietatii. Datele de contact (nume, telefon, e-mail) vor fi datele dvs. de contact. -Tarif A: 90 lei - include o luna la oferte speciale, deplasare, realizare poze etc. -Tarif B: 125 lei - include 2 luni la oferte speciale, deplasare, realizare poze etc. -Tarif C: 150 lei - include 3 luni la oferte speciale, deplasare, realizare poze etc. Detalii: tel. 0766 25.90.90 (luni - vineri, orele 9-17).

Arad Servicii
 • Cartier Prima este un cartier rezidential existent pe piata imobiliara din 2006, compus din 4 etape. Cartierul rezidential situat la intersectia strazilor C. Noica si Bumbacului se afla in vecinatatea a numeroase puncte de interes.

Oradea Altul
 • Societatea noastra ofera  cazare pentru muncitori intr-o locatie situata in comuna Stefanestii de jos Jud. Ilfov. Este un P+4  pe care noi l-am facut functional si pe care il renovam in fiecare zi. Incercam sa asiguram conditii de cazare de cea mai buna calitate.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie privata cu capital integral romanesc. Infiintata in anul 2005. Suntem specializati in comertul si distributia de produse alimentare si nealimentare en-gross si en-detail. Inchirierea de spatii birouri, comerciale si depozitare. Cazarea si organizarea de mese festive in cadrul motel-restaurantului propiu . Productia de confectii textile .

Brasov Distribuitor
 • Conceptul WTC, inventat şi implementat de peste 30 de ani în 300 de WTCs din 91 de ţări funcţionează începând cu 1994 şi în Bucureşti, în cadrul societăţii comerciale World Trade Center Bucureşti. Reţetă unică de organizare şi funcţionare, licenţa WTC statuează apartenenţa la reţeaua internaţională a celor care au ca scop primordial şi principal obiectiv de activitate „aducerea sub un singur acoperiş a reprezentanţilor comunităţii de afaceri locale, regionale şi internaţionale, care, prin afacerile lor comune, să contribuie la dezvoltarea economică zonală, combinând în cadrul unei sinergii facilităţile sale imobiliare şi evenimentele specifice”. Marca „World Trade Center”, acronimul „WTC” şi logo-ul său – planiglobul realizat în culorile bleumarin şi portocaliu, sunt înregistrate în toate ţările în care funcţionează societăţi sub această licenţă şi ele au devenit un simbol al comerţului mondial liber, al contribuţiei pe care aceste schimburi internaţionale o aduc la dezvoltarea economică generală, la realizarea unui climat de bunăstare şi prosperitate planetară. WTC Bucureşti, prin sinergia dintre un complex imobiliar de talie internaţională - cu dotări şi facilităţi în pas cu evoluţiile imobiliare pe plan mondial - şi componenta activităţilor specifice WTC, funcţionează conform cerinţelor de licenţiere şi standardelor impuse de Asociaţia Internaţională.

Bucuresti Servicii
 • Firma ofera spre inchiriere spatii pentru depozitare, strucura metalica, constructie relativ noua, acces tir, toate utilitatile, spatii pentru birouri, depozitare marfuri de orice fel (materiale constructii etc.).

Bucuresti Servicii
 • Firma detine un parc logistic cu 12 hale de 1200 mp fiecare, ce se pot inchiria pentru diverse activitati . Halele au fost integral reconditionate in anul 2008.De asemena societatea noastra ofera spre inchiriere spatii comerciale de diferite dimensiuni . Pentru cei interesati Hofer hi srl ofera teren pentru dezvoltare imobiliara 25ha compact cu Puz si aprobari pentru Cartier rezidential sau terenuri pentru dezvoltare industriala (pina la 23ha compact cu toate utilitatile) in Baia Mare.

Baia Mare Producator
 • Imob Eurobusiness este o agentie imobiliara cu peste 10 ani de experienta, specializata in servicii complete de consultanta si intermediere imobiliara. Serviciile noastre acopera toate formalitatile necesare realizarii unei investitii imobiliare de la gasirea locatiei dorite pana la obtinerea autorizatiilor de construire si functionare. Printre clientii nostri se numara companii de renume care au realizat investitii importante in zona de vest a tarii si municipiul Deva: - Grupul Tengelmann din reteaua Plus; - Rompetrol; - Luk Oil; - Quasar.

Deva Servicii
 • www.SpatiiCom.Ro - este un portal imobiliar specializat in spatii comerciale. Categorii: Birou, spatiu de magazin, depozit, parc industrial, teren de constructie, teren agricol, teren industrial, hotel Acest portal a fost creat pentru omanenii de afaceri care au nevoie de imobile comerciale, terenuri, servicii legate de imobile (servicii transport & mutari mobilier, arhitecti, etc.) pentru activitatile lor de business. Pe de alta parte portalul este un spatiu de aparitie pentru agentii imobiliare, firme de transport & mutari, birouri notariale, arhitecti, firme de constructii,  si designeri.

Satu Mare Servicii
 • Suntem o firma serioasa cu marfa de calitate si preturi exceptionale . Oferim servicii de inchiriere spatii comerciale, si vanzari anvelope. Pentu mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Va asteptam.

Campia Turzii Servicii
 • Sc Caras Sa este o companie privata care isi desfasoara activitatea cu precadere in municipiul Resita si in judetul Caras-Severin. In perioada 1990 – 2000 principala activitate a firmei a vizat domeniul comertului cu produse alimentare. Din anul 2000, compania a inceput sa-si dezvolte activitatea in domeniul imobiliar, oferind spre inchiriere diverse spatii comerciale, depozite si terenuri. Compania mai desfasoara activitati in domeniul restaurantelor si al spatiilor de cazare in interes turistic sau locativ.

Resita Servicii
 • In România, RE/MAX este operaţională în cele mai mari oraşe, cele peste 22 de agentii si cei peste 110 agenţi si B/O tranzacţionând terenuri, apartamente, case, vile, proprietăţi imobiliare comerciale si proprietăţi imobiliare rezidenţiale.

Ploiesti Servicii
 • Winmarkt este o companie multinationala ce administreaza spatiile comericale din magazinele centrale din marile orase; sunt disponibile o serie de spatii comerciale in cadrul magazinului Winmarkt Dunarea Braila, pe diverse domenii, in functie de solicitarile si nevoile potentialilor chiriasi.

Braila Servicii
 • Suntem o societate comerciala infiintata in anul 1995 cu sediul in Bucuresti strada Calea Mosilor, Nr. 84, sector 3 si dorim sa inchiriem 65 m.p. spatiu comercial/ birouri, situat in Bucuresti, ultracentral, superfinisat si utilat, nivel european, decent. Nu dorim chiria anticipat. Pret: 900 de Euro pe luna,pentru 3 compartimente de vanzare + un depozit + un grup sanitar. Totul este nou.detalii si imagini pe www.mosilor84.cabanova.ro Telefon: 0722 60 39 10 - 0722 232 500.

Bucuresti Servicii
 • Sc  Frimm  Srl este o companie ce actioneaza pe plan imobiliar oferind atat vanzatorului si cumparatorului servici de calitate, de la vinzare, cumparare si amenajarea spatilor interioare si esterioare.

Alba Iulia Servicii
 • Suntem o companie cu experienta pe piata imobiliara, care va ofera cele mai bune solutii pentru inchirierea cladirilor de birouri, a depozitelor si a spatiilor comerciale. In acelasi timp oferim clientilor nostri si servicii de administrare post-inchiriere, venind astfel in intampinarea tuturor cerintelor acestora.

Bucuresti Servicii
 • Agentia imobiliara "NELIS INVEST" va ofera urmatoarele servicii: vanzari si inchiriere de apartamente, spatii comerciale, case, vile, spatii pentru birouri, vanzari de terenuri agricole suprafete mari compacte si in alte judete, vanzari terenuri in zone industriale in plina dezvoltare, terenuri pentru constructii de blocuri, si rezidentiale, precum si consultanta privind investiile imobiliare.

Oradea Altul
 • Ured Group îşi are locul între societăţile de dezvoltare imobiliară de top. Ured Group a fost înfiinţat în anul 1998 ca un holding privat cu 100% capital românesc. După 10 ani de activitate Ured s-a impus pe piaţa românească de dezvoltare imobiliară ca si lider în furnizarea celor mai bune valori pentru soluţiile de administrare a proprietăţii, clădiri de birouri şi investiţii, servicii de consultanţă, dezvoltare şi construcţii.

Bucuresti Servicii