Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Spatii comerciale - Imobiliare: 176 companii
 • Constructii recent finalizate in care avem spatii comerciale si apartamente sau garsoniere de inchiriat. Putem oferi si colaborari pentru diferite business-uri. Avem proiecte care se vor finaliza la inceputul anului 2016.

Bucuresti Altul
 • Dorim sa devenim partenerul dvs. pentru inchirierea unui spatiu de birou in Bucuresti, prin oferirea de consultanta la cele mai inalte standarde de profesionalism si integritate. Prin atentia acordata si experienta dobandita va vom ajuta sa economisiti timp si energie si sa gasiti spatiul potrivit pentru dvs. Va punem la dispozitie: - Portofoliu cu sute de proprietati atent selectionate - Oferte personalizate conform cerintelor si nevoilor clientilor - Instrumente moderne de marketing si prezenta relevanta in mediul online - Consultanta cu privire la conditiile comerciale si practica pietei - Asistenta pe toata durata contractului de inchiriere

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra ofera spre vanzare/inchiriere spatii birouri, utilaje taplarie pvc, fabrica de caramida, instalatie de regenerare a uleiurilor uzate, centrale termice industriale, caramizi de samota, transport autocisterna, utilaje vola, buldoescavatoare, fier vechi.

Brazii De Sus Altul
 • Firma este activa din anul 1991, cu domeniul imobiliar din anul 2000. Intermedieri imobiliare in orasul Dej. - Vanzari si inchirieri apartamente, case, terenuri, spatii comerciale. Agentia imobiliara Mobitex SRL Loc. Dej, str. George Cosbuc nr. 21 Jud. Cluj, Tel. 0744639370 / Vasile Cimpean

Dej Servicii
 • O agentie cu o echipa tanara, energica si pasionata de domeniul imobiliar care promite tranzactii bazate pe profesionalism! Oferim servicii in urmatoarele directii: consultanta imobiliara, inchirieri si vanzari de apartamente, case, spatii si terenuri, consultanta juridica si financiara, administrare imobile, evaluari imobiliare, certificate energetice, recomandari in zona de finisari interioare.

Cluj-Napoca Servicii
 • Peste 90 magazine, 900 locuri de parcare, restaurante, loc de joacă pentru copii, wellness & fitness area, bowling, casino, biliard, cinema multiplex (8 săli, din care 4 în 3D), cinema 7D. Ce mai aștepți? Vino la noi, într-o lume reală cu oameni reali!

Bacau Servicii
 • Fonduri europene- Consultanta si asistenta in accesarea de fonduri nerambursabile privind: eligibilitatea beneficiarului şi a ideii de proiect intocmirea cererii de finantare intocmirea planului de afaceri, studii de piata, studii de fezabilitate realizarea analizei economice consilierea în etapa de contractare Consultanta in implementarea proiectelor ce vizeaza: realizarea dosarelor de achizitii. Detalii pe: http://www.programe-finantare.ro/

Galati Servicii
 • Asiguram intermediere si consultanta imobiliara pentru inchirierea sau vanzarea de imobile din zona de nord a capitalei. Asistam cu profesionalism intreaga desfasurare a procesului de tranzactionare oferind servicii, ca: verificarea actelor, evaluarea proprietatii, publicitate intensiva, obtinere cadastru, certificat energetic, intermediere, negociere, etc.

Bucuresti Servicii
 • Suntem un Complex Comercial, in cadrul acestuia functioneaza in jur de 550 societati comerciale, in aproximativ 1000 de standuri, cu desfacere en-detail. Complexul este dotat cu 1000 locuri de parcare, fiind cel mai mare Complex Comercial din zona Moldovei.

Iasi Servicii
 • O firma tanara cu operatiuni in zona imobiliara si prestari servicii pentru statii carburanti; colaboratorii nostri au peste 20 ani vechime in construirea de statii carburanti,spatii comerciale in zone aglomerate ; operam spatii comerciale, statii de carburanti, spatii de birouri in IASI VASLUI si alte judete din estul ROMANIEI.

Iasi Servicii
 • Agentia se distinge atat prin calitatea prestarii serviciilor, cat prin cea mai mare si completa baza de date, actualizata zilnic. Pe langa furnizarea de informatii, ce au ca obiect: apartamentele, casele, terenurile si spatiile comercial, scoase la vanzare sau inchiriere in Braila, agentia va ofera si alte servicii, netaxabile, cum ar fi: -colectarea de informatii de pe teren si piata imobiliara; -consultanta asupra pietiei imobilare si asupra evolutiei acesteia; -publicitate directa prin fluturasi si pliante, in ziar prin pagina noastra permanenta din ziarul local si in cele 6 site-uri specializate, proprietatea agentiei; -deplasare cu masinile firmei, la un numar nelimitat de oferte; -consultanta juridica; -asistenta pentru intocmirea promisiunii de vanzare sau a antecontractului; -intocmirea dosarului de acte necesar si asistenta la semnarea act de vanzare-cumparare/inchiriere/schimb in forma autentica.

Braila Servicii
 • SC Universal Trade Company SRL este cunoscuta si sub denumirea generica de Complex Flora este prima societate din Romania cu acest profil, activa pe piata de peste 23 de ani, avand o experienta vasta. Societatea noastra va poate oferi spre inchiriere spatii de birouri, showroom-uri, standuri de expunere si vanzare, depozite, iar la cerere se pot amenaja suprafete mari.

Bucuresti Servicii
 • Companiile noastre isi definesc activitatea de dezvoltator imobiliar prin: proiectarea, dezvoltarea propriilor proiecte precum si promovarea acestora; achizitionarea terenurilor agricole, trecerea lor prin toate etapele necesare ( PUD,PUZ, scoaterea din circuitul agricol etc.) pana la stadiul de terenuri de constructie, cu autorizatii si aprobari pentru dezvoltarea cartierelor rezidentiale; administrarea propriilor spatii industriale (birouri, hale industriale, spatii de depozitare sau de productie).

Sibiu Altul
 • Odata cu schimbarea mediului de afaceri din Romania echipa RBC Imobiliare isi propune o noua abordare si o noua viziune in cea ce priveate piata imobiliara actuala. Nascuta din pasiune pentru perfectiune echipa RBC Imobiliare se angajeaza sa puna la dispozitia ta toate cunostintele, resursele si experienta, avand ca scop final reusita investitiei tale! Cea mai importanta valoare a noastra sunt oamenii, investim in acestia, astfel incat tu sa te bucuri de cele mai bune servicii si de consultanta profesionala! Sa cumperi sau sa inchiriezi nu este chiar atat de simplu, iar noi stim acest aspect, astfel te intampinam cu o echipa experimentata de consilieri imobiliari, avocati, juristi si colaboratori din domenii conexe. Aceasta echipa formeaza RBC Club, iar impreuna vom avea grija ca investitia pe care o vei face sa fie una profitabila in timp pentru tine si familia ta. Clujul este casa noastra, acum poate fi si a ta!

Cluj Napoca Servicii
 • Cu un portofoliu bogat, societatea AKI Imobiliare este o ramura a grupului AKI, un grup de societati focusate pe consultanta financiara, fiscala, audit si contabilitate, consultanta juridica si management in reorganizare si lichidare societati, precum si imobiliare.

Ploiesti Servicii
 • SpatiiComerciale.ro este un portal romanesc la scara nationala ce cuprinde oferte de spatii comerciale, magazine si afaceri, birouri de inchiriat, hale industriale de vanzare, investitii in spatii avantajoase. Investitii in spatii avantajoase, avand toate datele intr-o singura locatie, selectate din toate zonele geografice ale tarii.

Timisoara Servicii
 • Firma are sediul în Oradea şi deţine spaţii de birouri, spaţii comerciale şi staţii de carburanţi pe care le exploatează în parteneriat. Aşteptăm să ne conectaţi pentru a lua cunoştinţă de ofertele noastre.

Oradea Servicii
 • Jolie Ville Galleria is a luxury shopping centre in the town of Voluntari, near Bucharest, Romania. Opened in 2004, it is located near Bucharest's Aurel Vlaicu International Airport. Adress: Erou Iancu Nicolae

Voluntari Servicii
 • Va oferim consultanta si intermediere vanzari-cumparari propietati imobiliare, inchirieri si investitii de portofoliu. Lucram in interesul clientului, pentru realizarea cu succes a obiectivului propus.

Bucuresti Servicii
 • Palace Real Estate este singura companie din Iasi care se adreseaza in mod special dezvoltarii constructiilor rezidentiale, comerciale si industriale. Agentia Palace Real Estate, apartamente, terenuri, terenuri forestiere, hale industriale si nu numai.

Iasi Altul