Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Spatii comerciale - Imobiliare: 176 companii
 • Firma noastra este infiintata in anul 2010 si doreste sa vanda doua chioscuri cu o suprafata de 5 mp. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati. Va multumim si va dorim o zi buna!

Ploiesti Altul
 • In real estate totul e sa ai informatia. Iar aceasta sa fie de incredere. Eventual de la un prieten! Fortuna Imobiliare. Misiune Fortuna Imobiliare Fortuna Imobiliare se individualizeaza in mediul de afaceri iesean ca fiind o companie de servicii imobiliare si de consultanta strategica. Fortuna actioneaza ca un liant intre ofertantii si cumparatorii de produse imobiliare, urmarind in permanenta ca incheierea unei tranzactii sa constitutie un succes pentru ambele parti. Fortuna Imobiliare are misiunea de a activa ca o agentie ce ofera servicii integrate de consultanta in domeniul imobiliar. Strategia noastra este una de crestere, care presupune a demonstra in activitatea noastra cel mai inalt nivel de profesionalism, de a ocupa pozitia de top in sectorul de activitate urmarind continuu extinderea zonei de actiune, de a atinge in plan financiar nivelul vizat al rezultatelor.

Iasi Servicii
 • Redlotus Estates provides time-critical solutions in the areas of residential and small office requests in Bucharest and surrounding areas. International client experience and on the ground local expertise combined with technological innovation allows us to develop tailored solutions to meet the needs of our clients. Founded in 2012, with a young management team with an overall experience of more than 5 years in the local real estate field, Redlotus Estates intends to grow through its results-driven company culture and by always exceeding our client’s expectations in terms of customer service.

Bucuresti Servicii
 • Klar Imobiliare este o companie tanara din Cluj Napoca, care ofera servicii complete de consultanta imobiliara si administrare proprietati pentru clientii care cred ca timpul este mai important decat banii!

Cluj-Napoca Servicii
 • Noi, cei de la Lee White Management suntem încântaţi de oportunitatea de a oferi un serviciu de administrare imobiliară profesional, modern şi bine pus la punct prin procedurile de implementare. Serviciile se adreseaza atât asociațiilor de proprietari cât și dezvoltatorilor imobiliari. Ne adresam proprietarilor de imobile de birouri, hale industriale si Asociatiilor de Proprietari.

Bucuresti Servicii
 • Serviciile oferite de agentia noastra constau in: -evaluari imobiliare -consultanta imobiliara -asistenta notariala -vizionari gratuite -publicitate gratuita a ofertei dumneavoastra -finantari imobiliare -asistenta intocmire documentatie cadastrala.

Bucuresti Servicii
 • SC Comindal GM Impex SRL este proprietarul imobilului din anul 2005 situat pe drumul european E73 ce face legatura intre orasele Deva si Oradea, mai exact in Municipiul Brad, judetul Hunedoara, la intrarea dinspre Deva. Imobilul este amplasat intr-o zona cu un peisaj incantator si cu potential, ocupa o suprafata de peste 4500 (patru mii cinci sute) metri patrati, cu o deschidere la strada de aproximativ 200 (doua sute) de metri.

Bucuresti Servicii
 • Eurocooling Center ofera pt. inchiriere atat spatii pt. depozitare produse alimentare la temperaturi ambientale refrigerare, congelare cat si suprafete importante pt. depozitare arhiva/tipografie/mobila, etc.

Bucuresti Servicii
 • Din anul 1993 administram o suprafata de aproximativ 22000 mp si 9000 mp constructie. Oferim clentilor nostri spatii pentru depozitare si conditii bune pentru desfasurarea activitatilor de depozitare cat si de productie.

Bucuresti Servicii
 • Amerinvest Group are ca activitate domeniul real-estate (constructii de imobile proprii si inchirierea acestora). Produsele oferite momentan sunt noi si nu au fost folosite (intrucat nu au mai fost necesare).

Bucuresti Altul
 • Firma noastra va ofera calitate la pret imbatabil. Ne ocupam cu: vanzare imobile destinate investitiitlor pe termen lung sau mediu, fabricare jocuri gonflabile pentru copii din prelata. Calitate maxima la pret minim!

Sighetu Marmatiei Producator
 • Domeniu principal de activitate este cel imobiliar, in principal spatii comerciale in Bucuresti. Societatea inchiriaza precum si vinde spatii comerciale aflate pe raza sectoarele 1 si 2 in principal.

Bucuresti Altul
 • Rems imobiliare este o companie care a luat fiinta din dorinta de a oferi clientilor din domeniul imobiliar servicii imobiliare de cea mai buna calitate. Vorbim despre construirea unei relatii stranse intre client si consultantul imobiliar pentru a ajuta clientii sa obtina exact ceea ce doresc. Oferim solutii reale si depunem eforturi pentru a face toti clientii nostri, clienti fericiti si multumiti de alegera facuta. Suntem o echipa tanara, de experti imobiliari, specializata in consultanta imobiliara pe departamentele comerciale cat si pe cele rezidentiale vanzari cat si inchirieri. Noi ne concentram pe doua aspecte majore ale domeniului imobiliar: tranzactii imobiliare - inchiriere, vanzare, cumparare apartamente, case, spatii comerciale, spatii industriale, birouri, precum si pe managementul proprietatilor imobiliare. Scopul nostru este de a ajuta clientii, cu toate nevoile lor imobiliare, facandu-le acestora experienta cat mai placuta in acest domeniu vast. Noi oferim SOLUTII IMOBILIARE! Investitiile si tranzactiile realizate prin intermediul REMS imobiliare sunt SIGURE si RENTABILE! Luati legatura cu unul dintre consultantii REMS pentru a discuta nevoile dumneavoastra imobiliare si va vom ajuta sa gasiti cea mai buna solutie posibila. Va rugam sa sunati la 0364 736 015 sau sa ne scrieti un e-mail la office@remsimobiliare.ro.

Cluj Napoca Servicii
 • Ne adresam companiilor mici si mijlocii aflate in cautarea unui spatiu potrivit nevoii acestora, fie ca este vorba de spatiu productie sau depozitare. Halele noastre industriale ofera flexibilitate atat in ceea ce priveste spatiul, cat si momentul ocuparii, avand unitati cu dimensiuni incepand cu 70mp. Va oferim posibilitatea ca in aceeasi locatie, sa gasiti usor spatiu de extindere in perspectiva. Pentru a se asigura o buna administrare, fiecare locatie are un responsabil ce va comunica permanent cu dumneavoastra. - suprafete diverse de la 70mp - 4.5m - 9m inaltime - locatii cu energie electrica trifazata - usi accces TIR - locuri parcare - platforma betonata pentru manipulare camioane - acces facil catre nodurile importante de intrare/iesire Bucuresti/Ilfov - solutie ideala pentru o gama larga de companii, de la companii din industria usoara si distributie, la furnizori de servicii.

Bucuresti Altul
 • Agentia imobiliara Activ intermediaza vanzari, cumparari si inchirieri de imobile si terenuri atat din Tulcea cat si din zonele limitrofe. Personalul agentiei este astfel instruit incat sa asiste tranzactia imobiliara pana la finalizarea acesteia. Siguranta tranzactiilor si implicit seriozitate agentilor nostri, au dus la cresterea calitatii serviciilor imobiliare oferite de agentia noastra; crestere de care suntem interesati continuu. Datorita faptului ca piata imobiliara din Romania este in plin proces de dezvoltare, agentia imobiliara Activ este pregatita sa vina in intampinarea cerintelor clientilor cu oferte imobiliare dintre cele mai variate. Asadar, inalta calitate a serviciilor agentiei noastre se reflecta in investitiile profitabile si de viitor ale clientilor nostri.

Tulcea Servicii
 • Casa Regal este o agenţie imobiliară cu o mare experienţă în domeniul imobiliar oferind servicii profesionale și căutând soluții imobiliare avantajoase pentru satisfacerea exigențelor clienților noștri. Prin prisma serviciilor oferite și calitatea acestora, dar si beneficiind de un personal calificat și cu experiență, societatea Casa Regal și-a câștigat o poziție bine consolidată printre primele mari agenții imobiliare ce acționează pe piața Oradiei și a județului Bihor. Toți clienții noștri au certitudinea că tranzacțiile la care iau parte se derulează în deplină siguranță. Casa Regal înseamnă în primul rând un partener de afaceri și un consilier de încredere pentru toți clienții noștri.

Oradea Servicii
 • Vindem si inchiriem spatii de birouri si imobile de birouri, case, vile si apartamente de lux in Bucuresti, ultracentral si nord. Inchiriem birouri in Dorobanti, Floreasca, Universitate, Romana, Victoriei, Primaverii, Aviatorilor.

Bucuresti Servicii
 • Am pornit cu dorinţa de a construi un brand în timp, pe o bază consolidată de satisfacerea clienţilor cu care intrăm în contact zilnic. Credem în aşteptările din ce în ce mai ridicate asupra serviciilor pe care le oferim şi ne asumăm rolul de a participa activ la crearea unui mediu sănătos de colaborare în piaţă imobiliară. Suntem aici pentru a ajuta fiecare client, pentru a-i economisi timp, bani şi pentru a face cât mai plăcută o perioadă care poate fi agitată fără justificare.

Bucuresti Servicii
 • Noi suntem o companie care se ocupa cu inchirierea spatiilor comerciale proprii, precum si a altor proprietari, pe care le putem administra. Pentru mai multe detalii despre servicii, nu ezitati sa ne contactati.

Deva Servicii
 • Infiintata in anul 1991, Bantex este situata in Timisoara, judetul Timis. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca inchiriere si subinchiriere spatii comerciale. Firma noastra are un personal de 18 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania BANTEX se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei BANTEX este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Timisoara Servicii