Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Spatii comerciale - Imobiliare: 176 companii
 • Va oferim anunturi imobiliare, ghid imobiliar, apartamente, garsoniere, ansambluri rezidentiale si proiecte comerciale. Locul potrivit pentru vanzare, cumparare si inchirieri. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Vand - Imobil compus din suprafata de 1518.39 mp teren intravilan curti - constructii si constructiile compuse din: C1- garaj 39.29mp, C2- sediu 352.13 mp si C3 – cabina poarta 8.41 mp - Imobil compus din suprafata de 2332 mp teren intravilan curti – constructii fara, constructii - Imobil compus din suprafata de 2033.79 mp teren intravilan curti- constructii si constructia C6 – dormitoare 275.54 mp Corpul de proprietete se afla pe teritoriul administrativ al comunei Dorobantu judetul Calarasi si a avut ca destinatie sanitier Dorobantu. Constructia C2-sediu a fost renovata in totalitate in anul 2008. Utilitati - drum asfaltat, acces la DN31, - imprejmuit cu gard beton - energie electrica - alimentare cu apa (put de mare adancime) - hazna – 150 mc. Constructia este ideala pentru o pensiune agroturistica sau camin de batrani. Este situata la doar 200 m de lacul Mostistea.

Dorobantu Altul
 • Firma de topografie, detinem aparatura performanta si personal calificat cu experienta de lucru in tara si inafara tarii. Personalul firmei a urmat cursuri de calificare atat pentru utilizarea instrumentelor de masura cat si pentru exploatarea la parametri optimi a programelor de calcul. Nevoile clientului sunt reguli de baza in programarea procesului de masuratori si calcul. Suntem unic reprezentant al firmei AiC din UK in ceea ce priveste distributia programului N4ce - program de calcul si reprezentare grafica a datelor topo masurate in teren. Programul se afla pe locul 1 in UK, atat ca facilitati oferite clientilor cat si ca numar de utilizatori.

Piatra Neamt Servicii
 • Compania Majestic Mg Imobiliare Srl este lider local in inchiriere, subinchiriere spatii comerciale proprii si inchiriate, administrator de imobile. Are in administrare un hotel, parcare TIR, hale industriale, spatii de birouri, 3 centre comerciale.

Arad Altul
 • Bar II Imobiliare intermediaza si faciliteaza vanzarea, cumpararea, inchirierea de garsoniere, apartamente, vile, spatii comerciale, terenuri, hale de productie etc. Compania presteaza de asemenea cursuri de initiere, maseur, reflexoterapie, manichiura-pedichiura (unghii false, extensii, gel etc.)Pret 500lei/curs. Plata in 2 rate. Diplome europene. Telefon de contact: 0755606443

Arad Servicii
 • Firma noastra are ca domeniu de activitate principal inchirierea spatiilor comerciale si industriale aflate in proprietatea noastra. Un alt domeniu in care activam este vanzarea retail a produselor tip Plafar in magazine specializate.

Bucuresti Servicii
 • Compania de Constructii Ro-Ro executa constructii civile si industriale, amenajari interioare si exterioare. In decursul celor 20 de ani de activitate, societatea a executat lucrari de constructii din categoriile: * Constructii de locuinte pentru beneficiari particulari in Brasov si imprejurimi; * Constructii si amenajari pentru firme private sau de stat. Din anul 2005 este initiat un program de A�mbunatatire a calitatii lucrarilor si serviciilor, A�n scopul cresterii gradului de satisfacere a cerintelor clientilor. Acest program a impus parcurgerea urmatoarelor etape: a�� informarea, instruirea si formarea personalului relativ la sistemul calitatii; a�� proiectarea, implementarea si mentinerea unui sistem al calitatii . Experienta noastra va sta la dispozitie! Va rugam sa faceti uz de ea! Tel.: 0268334175, 0744578343; www.ro-ro.ro

Brasov Servicii
 • Bellatrix Concept, firma nou infiintata pe piata imobiliara, abordeaza in mod profesionist cerintele clientilor sai, pastrand intotdeauna o relatie pe termen lung, bazata pe integritate, incredere si respect. Se pune mare accent pe interesul clientilor, ca acestia din urma sa fie multumiti de serviciile prestate de firma noastra. Vom veni in sprijinul clientilor nostri pe tot parcursul tranzactiei imobiliare, incepand cu consultanta imobiliara in vederea vinderi sau achizitionari unei proprietatii (garsoniera, apartament 2-3-4 camere, casa), apoi prin promovarea proprietati urmata de asistenta in procesul de negociere, precum si prin consultanta in vederea obtineri actelor necesare pentru a incheia cu succes tranzactia. Firma BELLATRIX CONCEPT va intermedia tranzactiile imobiliare constand in vinderea/cumpararea/inchirierea de garsoniera/apartament /casa, situate in raza teritoriala a cartierului Drumul Taberei, sector 6, Bucuresti.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra are mai multe spatii comerciali in propietate si domeniul nostru principal este inchirieri si subinchirieri. Seriozitate si respect fata de parteneri nostri de afaceri, asta este cheia succesului.

Hunedoara Altul
 • Firma are ca obiect de activitate diverse intermedieri imobiliare, inchirieri de spatii comerciale, vanzari de spatii comerciale, cumparari de spatii comerciale, vanzari-cumparari de cabane turistice, vanzari-cumparari de pensiuni turistice.

Cluj-Napoca Servicii
 • Complex de depozite si birouri situat in Bucuresti, B-dul Timisoara 84, Sector 6, inchiraza spatii de depozitare (50-6000 mp) si birouri / showroom (30-100 mp). Tarife de la 3 EUR/mp. Zona B-dul Timisoara / Valea Cascadelor / Expo Construct / Dedeman / Selgros. Oferim spre vanzare terenuri si imobile in Bucuresti si in tara.

Bucuresti Servicii
 • Suntem un complex comercial situat pe P+4 etaje avand un numar de 14 raioane cu mai multe puncte de vanzare pe fiecare nivel. De asemenea avem numeroase spatii inchiriate. La subsol exista o parcare pentru clientii care isi fac cumparaturile in magazin. Este situat in centrul orasului avind in apropiere, mai multe sedii de banci, scoli universitati. Mai multe detalii se pot gasi pe site-ul societatii: www.magazincentral.ro

Cluj-Napoca Altul
 • Firma are ca obiect de activitate lucrari executate cu simt de raspundere, respectand toate normele de calitate cerute de beneficiari, lucrarile sunt de arhitectura, instalatii de apa si canalizare, electrice, sistematizare pe verticala.

Galati Altul
 • Oferte imobiliare atent selectionate ! Cele mai bune oferte de case, terenuri, apartamente si spatii comerciale din nordul judetului Dambovita, atent selectionate de specialisiti in domeniul imobiliar pentru a va fi oferite dumneavoastra !

Fieni Servicii
 • Intermedia Imobiliare Sibiu s-a infintat cu scopul de a activa pe piata imobiliara sibiana intr-o perioada de plina crestere a acesteia. Ca urmare a muncii in echipa, a seriozitatii si nu in ultimul rand a investitilor imobiliare proprii rezultatele nu au intarziat sa apara. La nivelul anului 2011, Intermedia Imobiliare este orientata atat catre investitii proprii, administrarea imobilelor proprii cat si spre intermedierea vanzari/ cumpararii sau inchirierea bunurilor imobile ale clientilor sai.

Sibiu Servicii
 • Suntem o companie cu experienta in domeniul afacerilor, care ofera gazduire de sediu social, pentru firmele care au nevoie de un partener serios, in domeniul afacerilor din Romania, care este intr-o continua schimbare.

Bucuresti Servicii
 • Business Center Ayash, spatii de inchiriat suprafete 150, 200, 400, 500mp, zona Vasile Milea, vis-a-vis Carrefour Orhideea, acces metrou Grozavesti si RATB, cladiri noi toate conditiile. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la: 021/ 312 55 35 0734 82 51 97 0720 38 34 60 0762 11 07 34

Bucuresti Altul
 • Service auto - prestari servicii, reparatii si intretinerea autoturismelor de marci diferite, fie ca sunt pe firma sau pf. Oferim garantie la lucrarile efectuate. Ai o problema la masina ? Noi o rezolvam ! Pentru mai multe detalii despre servicii, contactati-ne !

Pitesti Servicii
 • Firma VTC SRL realizeaza instalatii de comanda si control prin intermediul PLC-urilor ABB, comercializeaza si pune in functiune aparataj ABB, incluzand motoare si convertizoare de frecventa. Realizeaza aplicatii industriale cu interfete grafice.

Bucuresti Servicii
 • Oferim servicii de inchiriere spatii comerciale, servicii alimentatie publica - baruri, vanzari hale productie, vanzari ferme, transport marfuri intern si international, vanzari terenuri intravilane, intermedieri diverse produse.

Craiova Servicii