Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Spatii comerciale - Imobiliare: 176 companii
 • Oferim spatiu comercial in Sinaia, central, 100 mp, 10 euro mp, cu Tva. Urgent. Spatiu nou construit, parter, termopan, incalzire centrala, gresie, faianta, grup sanitar. Rugam seriozitate. Telefon contact 0736521978, 0744261131, Victor sau George

Sinaia Servicii
 • Psihoterapeut, inchiriez cabinet de psihoterapie - plata cu ora (20 lei/h) pentru consiliere psihologica, psihoterapie sau evaluari psihologice. Adresa cabinetului: Calea 13 Septembrie-Palatul Parlamentului.

Bucuresti Servicii
 • Firma Sc Rainbow Srl ofera comert cu amanuntul, inchirieri spatii comerciale, spalatorii auto. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon.

Odorheiu-Secuiesc Altul
 • Societate comerciala infiintata in anul 2003, cu domeniu de activitate principal in transporturi. Oferim spatii frigorifice pentru depozitare hale industriale si birouri spre inchiriere sau spre vanzare.

Tinaud Transportator
 • Oil Aral este o statie de alimentare cu carburanti, proprietate personala, o afacere la zi cu toate utilitatile; de asemenea detinem o cisterna si un trailer cu butelii. Statia se afla pe DN17 A in municipiul Radauti, judetul Suceava.

Radauti Distribuitor
 • Inchiriem spatii comerciale aflate in orasul Targu Mures in zona Centrala si in zona Combinatului Azomures (Promenada Mall), adegvat pentru cabinete medicale, birouri, magazine, punct de lucru. Pentru spatiul din zona Promenada Mall exista posibilita oprire TIR, parcare, posibilitate extindere.

Targu Mures Import - Export
 • De 11 ani ne straduim sa mentinem in incinta complexului comercial un climat civilizat pentru desfasurarea activitatilor comerciale specifice in domeniul auto si nu numai, cu respectarea conditiilor impuse de standardele europene in care ne-am certificat si pe care le pastram, toate acestea cu scopul satisfactiei clientilor noastri.

Bucuresti Servicii
 • Grupul de firme Belvedere din galati este prezenta pe piata inca din 1994 activand in domeniul comertului cu produse alimentare si nealimentare si in domeniul inchirierii de spatii de productie si depozitare ajungand in anul 2010 sa detina un spatiu de 50.000 mp din care peste 22.000 mp construiti.

Galati Import - Export
 • SC Union Imob SRL este o echipa omogena, eficienta care ofera solutii complete la orice solicitare imobiliara. Va putem ajuta sa inchiriati, sa vindeti sau sa cumparati, imobile, terenuri, spatii comerciale, va stam la dispozitie pentru orice problema juridica, materiala, bancara (credit imobiliar).

Brasov Servicii
 • De ce GM Provider … Oferim solutii pentru identificarea si minimizarea pierderilor din procesul de business al clientilor nostri. Construim solutii personalizate pentru identificarea si realizarea unui proiect de business – Consultanta Imobiliara. Nu facem compromisuri in ceea ce priveste calitatea serviciilor prestate. Istoric GM Provider este implicata in proiecte de consultanta management inca din anul 2006. Implicarea companiei in proiecte de consultanta din diverse domenii de activitate, ne-a permis identificarea elementelor comune de succes a mai multor categorii de business, elemente care sa constituie in prezent plusul de valoare al companiei. Ce facem … Consultanta pentru Management si Afaceri Consultanta Imobiliara – intermediaza vanzari vile, vanzari terenuri, vanzari spatii comerciale, industriale, birouri, depozite, apartamente, garsoniere, inchirieri vile, spatii birouri, spatii comerciale, apartamente. Brokeraj in asigurari ( locuinta, RCA, CASCO, viata, pensii private etc. ).

Bucuresti Servicii
 • Vipimob este o agentie imobiliara din Brasov cu 2 puncte de lucru in zonele Astra si Racadau. Prin calitatea serviciilor noastre, Vipimob a devenit o agentie importanta pe piata imobiliara din Brasov. Avem un portofoliu vast de oferte imobiliare, gasiti toate tipurile de imobile, apartamente in blocuri vechi sau in blocuri noi, ansambluri rezidentiale, case, vile, terenuri, spatii comerciale, spatii industriale si spatii de birouri. De ce agentia imobiliara VIP IMOB? iti vom aloca un specialist imobiliar dedicat proprietatii tale consilierii nostri imobiliari sunt profesionisti iar relatia cu clientii este una de durata comunicam permanent si direct concepem strategia de promovare si vanzare pentru fiecare oferta imobiliara ne ocupam de evaluare, de problemele legale, de fotografierea si promovarea proprietatii tale oferta ta va fi prezenta pe cele mai populare canale de promovare imobiliara la nivel local si national vindem si inchiriem orice tip de imobil: apartament, garsoniera, casa, teren, spatiu comercial, spatiu de birou, pensiune, hala industriala

Brasov Servicii
 • Oferim servicii de inchirieri spatii comerciale si cu alta destinatie in bucuresti zonele C-tin Brancoveanu, Giurgiului Lipscani, construirea unei microferme de pasari, legumicultura, pomicultura, pe o suprafata de cca 5000 mp.

Bucuresti Import - Export
 • Oferim servicii de inchirieri spatii depozitare, inchirieri tetenuri, vanzari produse metalurgice, vanzari materiale de constructii. Inchiriem hala depozitare + birouri (fost depozit farmaceutic Relad) 865 mp construiti si 3000 mp curte, zona Drumul de Centura nr. 3 Galati (langa Bulrom).

Galati Altul
 • Business Center Calea Turzii 101 Cluj-Napoca, locul unde afacerea ta se integreaza perfect: vino sa fii partener cu noi intr-o locatie moderna, ultrafinisata si complet utilata ! Iti oferim servicii de calitate, precum si solutii adaptatate business-ului tau !

Cluj Napoca Servicii
 • Societate comerciala infiintata in anul 1992 ce are ca principal obiect de activitate inchirierea sau vanzarea de spatii comerciale, terenuri, hale industriale sau alte imobile in judetul Hunedoara si nu numai.

Deva Altul
 • Mecanica Fina desfasoara activitati de inchiriere a spatiilor de birouri, spatiilor comerciale si spatiilor de depozitare pe care le detine in proprietate. Despre toate bunurile imobiliare inchiriabile pe care Mecanica Fina le detine in portofoliu puteti afla detalii accesand site-ul http://www.mecanicafina.ro/oferte-imobiliare Spatii de birouri cu suprafete intre 86 mp si 13.000 mp. Spatii comerciale si industriale in zona OBOR- FERDINAND. Contactati-ne pentru mai multe detalii: 0722.450.573

Bucuresti Servicii
 • Ofer spre inchiriere in Timisoara spatiu pentru birouri (36,80,120 sau 130 mp), ultracentral, intr-o cladire veche, reabilitata, unde se imbina modernul si tenta de vechime. Fiecare spatiu este pe un nivel, independent de celelalte spatii. Informatii la telefon 0744517518 sau e-mail.

Timisoara Servicii
 • Doraly Expo Market este cel mai modern parc comercial en-gros din Romania, situat de ambele parti ale sos. Bucuresti-Urziceni, la km 12,5, in localitatea Afumati, judetul Ilfov. Infiintata in 1994, Doraly s-a dezvoltat continuu, ajungand astazi sa ofere spre inchiriere spatii comerciale, depozite si birouri in peste 20 de pavilioane moderne. Doraly gazduieste peste 850 producatori, importatori si distribuitori de renume.

Afumati Altul
 • Oferta de training, dezvoltare, motivare, teambuilding pentru companii Continuturi 1. Training i. Training Outdoor Invatare prin descoperire Invatare prin jocuri tematice, interactive ii. Training Indoor a) ORGANIZATII -Dezvoltarea culturii organizationale -Management organizational b) MANAGEMENT Programe de ucenicie in management o Dezvoltarea abilitatilor de management o Managementul succesului si riscului o Managementul proiectelor o Managementul performantei o Management si planificare strategica o Managementul intalnirilor o Managementul timpului o Managementul interventiilor rapide pentru proiecte o Managementul schimbarilor o Managementul de criza c) COMUNICARE o Prezentare strategica o Comunicarea in afaceri o Metoda feedback-ului o Comunicare cros-functionala d) ANGAJATI o Training Essentials o Dezvoltarea aptitudinilor de ”customer care” o Atitudine pozitiva o Construire de echipe performante e) LEADERSHIP o Dezvoltarea abilitatilor de leader o Dezvoltarea abilitatilor de manager o Exploatarea potentialului o Managementul stresului • Conceptul de leadership. • Lider vs Manager. • Construirea si eficientizarea unei echipe. • Stabilirea si urmarirea obiectivelor. • Managementul timpului si al stresului. • Comunicare si motivare in cadrul echipei. • Indrumare si feed-back. • Rezolvarea conflictelor. o Negociere o Coaching f) IDENTITATE o Antreprenoriat o Unelte de creativitate o Inteligenta emotionala o Tehnici de influenta o Stabilirea prioritatilor g) NEGOCIERE Arta negocierii Principii de baza ale negocierii. Tactici si stiluri de negociere. Etape ale procesului de negociere. Comunicarea verbala si non-verbala. Inteligenta emotionala. h) VANZARI Abilitati de Vanzare Etapele procesului de vanzare. Principii ale unei vanzari eficiente. Identificarea nevoilor clientului. Procesul post-vanzare. Abilitati de comunicare si negociere. Inteligenta emotionala. Coaching 2. Dezvoltare 3. Motivare 4. Teambuilding • Recruiting.

Cluj-Napoca Servicii
 • Centru de Expertize si Evaluari - imobiliare, financiare, judiciare, tehnice etc. Oferim servicii de vanzari, cumparari constructii spatii comerciale, constructii civile si industriale; dezvoltator de proiecte pe trenuri cu suprafete mari in zona constanta, dispusi la orice tip de colaborare in domeniul dezvoltarilor imobiliare in zona mentionata.

Constanta Servicii