Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Lemn de Foc & Alti Combustibili Solizi - Energie: 326 companii
 • Societatea este nou infiintata, a accesat un proiect cu fonduri guvernamentale in vederea dezvoltarii unei afaceri - productie combustibil pentru incalzire - material solid. Cautam linie de productie si materie prima.

Slatina Producator
 • Societatea are ca obiect de activitate importul de produse lemnoase si comercializarea acestora pe piata Europei de Vest. Doreste doar colaborari serioase, pe baza de contracte comerciale ferme, de minim un an.

Londra Importator
 • Societatea are ca obiect de activitate comercializarea lemnului de foc paletizat pe piata europeana de vest. Solicitam colaborare  serioasa, numai pe baza de contract ferm de lunga durata. Rugam sa faceti oferte serioase si sa ne contactati doar daca aveti capacitate de productie si sunteti dispusi lacolaborare serioasa.

Londra Distribuitor
 • Pufeti Prodcom este producator de aprinzatoare pentru foc, recomandate pentru gratare, seminee deschise, sobe, centrale termice pe combustibil solid, boilere pe lemne, cuptoare, foc de tabara, etc. Compozitie: fibre din lemn si rumegus impregnate cu rasini vegetale. Mod de utilizare: Puneti 1-2 cuburi intre materialul inflamabil (lemn, carbune), aprindeti cu grija (timp de aprindere 10-12 secunde), apoi puneti restul materialului inflamabil astfel incat focul sa se propage. Se recomanda ca arzatorul sa fie complet ars inainte de asezarea carnii pe gratar.

Bascov Producator
 • Societatea noastra unic importator si distribuitor de anvelope auto destinate autobasculante on/off road, all position. Peleti import Ucraina ambalati in saci a cate 10 kilograme, europalet 1 tona calitatea DIN.

Bucuresti Importator
 • Societate comerciala cu punctul de lucru in Radauti si Suceava. Principalele activitati sunt intermedieri de transport intern si international. Pe langa aceasta societatea noastra face si import de materiale de constructii si toate ramurile anexe acesteia.

Radauti Import - Export
 • Infiintata in anul 2016, firma SC Emerald Trading SRL, are ca obiect de activitate comercializarea produselor de biomasa respectiv: peleti, brichete si carbuni. Produsele de calitate superioara si pretul avantantajos sunt principalele atuuri ale firmei noastre.

Tomesti Importator
 • SC Pellet fabrique SRL a inceput productia de peleti si brichete incepand cu acest an 2016. In anul 2015 societatea a achizitionat o linie moderna de producere a peletilor de 2,5T/ora. In acest moment producem peleti si brichete din coji seminte floarea soarelui urmand ca la inceputul anului viitor sa producem si din lemn de esenta tare.

Panciu Producator
 • S.C Bio Power Prod S.R.L. a fost infiintata in anul 2011, si are in dotatie o fabrica de peleti cu o capacitate de 2,5t/h si una de brikete piny-kay cu deametru de 70mm cu o capacitate de 500kg/h. Toata investitia din fonduri proprii, aproximativ 2,5 milioane euro.

Sat. Pietris, Com. Deda Producator
 • S.c Oltnel Perfect Job S.r.l va ofera carbune de lemn. Desigur, atunci cand ne dorim un carbune pentru gratar de calitate, vorbim despre carbunele de esenta tare cu o durata de ardere indelungata. Carbunele din lemn se gaseste sub forma de bucati neregulate, de dimensiuni diferite, ambalat in pungi de hartie.

Sat Negresti Nr. 90 Distribuitor
 • Firma noastra produce brichete din rumegus pentru sobe , centrale si seminee. Livrari la domiciliu. Pentru mai multe detalii contactati-ne. Esentele de lemn din care sunt fabricate produsele noastre sunt: stejar, fag, tei, nuc, cires,pin si plop.

Craiova Producator
 • Solar Pro importa si comercializeaza panouri solare termice atat pentru producere apa calda menajera cat si pentru aport la incalzirea locuintei. Panourile solare Solar Pro au cel mai bun raport calitate-pret, fiind confectionate din materiale de cea mai buna calitate pentru fiabilitate indelungata. Oferim garantie la toata gama de produse comercializate.

Bucuresti Importator
 • Suntem o companie cu o experienta de peste 15 ani in domeniul corpurilor de iluminat si sistemelor electrice. Importatori unici de centrale pe peleti Marelli in Romania de diferite puteri si culori. Importatori branduri corpuri de iluminat ca SearchLight, Esto, Fumagali.

Bucuresti Importator
 • Societatea Dobolys Distribution are activitea de vanzare a mangalului in saci de hartie (3kg, 5kg si 10kg) sau in saci de polipropilena. A fost infiintata in 2008, cu sediul in oras Topoloveni, judetul Arges.

Calinesti Distribuitor
 • Elexim comercializeaza cherestea de fag tivita si aburita TAL,  TAS,  TASS. Pentru mai multe detalii privind serviciile si produsele oferite de firma nostra va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0730485318.

Vrancea Producator
 • Trust Group LLC (Kiev, Ucraina) este specializată în fabricarea și 100% peleti de pin en-gros. Noi exportam produsele noastre în Europa. Produsul nostru de înaltă calitate, conform EN Plus - A1 / DIN EN + Plus - A2. La cerere, putem furniza produsul cu caracteristicile care urmează să fie ambalate și pelete in saci cu logo-ul. Avem, de asemenea birouri în Europa (Slovacia, Ulic), iar produsul poate fi livrat din stoc în Slovacia.

Kiev Producator
 • Firma produce brichete cilindrice din rumegus având  valoare energetica ridicată la prețul de 500 lei tona, ambalate în saci polietilena de 10 kg. Pentru comenzi de peste 5 tone prețul este negociabil.

Dranovatu Producator
 • Centrale Termice 77 din Bacau efectueaza reparatii centrale termice, centrale pe gaz, centrale pe lemn. De asemenea, efectuam reparatii aparate aer conditionat. Date de contact: Telefon 0754814402 Sunati la telefon 0754814402

Bacau Servicii
 • Importam materiale solide combustibile, ferestre PVC si usi si componente din lemn pentru sisteme fotovoltaice, toate economiile de energie de case civile. Analiza de energie cu sisteme de DPN (încercări nedistructive).

Milano Importator
 • Firma noastra produce si comercializeaza peleti din rumegus de fag si brad, de 6 mm, de calitate foarte buna, ambalati in saci de 15 si 30 kg, sau in saci Big Bag, cu o capacitate de aprox 20 T/luna. Totodata producem si statuete din beton, fantani arteziene, ornamente de gradina si casa, pavaje, boltari cofrag etc.

Carei Producator