Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Lemn de Foc & Alti Combustibili Solizi - Energie: 328 companii
 • Sc Ferani-M Srl din jud.Tulcea Com.Ciucurova va ofera: lemn de foc, cherestea, transport mobila din lemn masiv: mobila de bucatarie, dormitoare, mese, scaune, paturi, biblioteci, birouri, usi, scari, parchet, ferestre.

Ciucurova Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994. Din anul 2000 firma si-a schimbat actionarii moment in care a inceput sa isi axeze activitatea pe exploatatrea si prelucarea lemnului. In prezent firma are sediul in localitatea Ticusu Vechi din jud. Brasov loc in care isi desfasoara activitatea pe o suprafata totala de 30000 mp si peste 20 de angajati permanenti.

Ticusu Vechi Producator
 • Suntem o societate infiintata in anul 1996. Principalul domeniu de activitate il reprezinta recuperarea deseurilor si resturilor metalice reciclabile. Paralel cu aceasta vindem si distribuim material lemnos si o gama variata de produse agricole.

Calimanesti Distribuitor
 • Tagimex Creative Srl isi respecta clientii prin practicarea preturilor corecte, cautand intotdeauna alternative pentru o buna colaborare cu furnizorii pe termen lung. Activitatea in acest domeniu este destinata mediului rural.

Sat Valcele, com.Valcele Altul
 • Compania activeaza in domeniul silvicultura oferind la preturi atractive masa lemnoasa atat fasonata cat si pe picior, precum si numeroase servicii silvice de calitate, avand deasemenea o experienta de peste 10 ani in evaluarea si achizitia terenurilor forestiere.

Faraoani Producator
 • Societate cu capital romanesc ce activeaza in domeniul constructiilor. Suntem importatori, distribuitori la nivel national oferind cele mai competitive preturi cu transportul inclus pana la usa clientului. Totodata suntem si reprezentanti la nivel regional ai unor companii comunitare si extracomunitare.

Suceava Importator
 • Companie care produce peleti, bricheti lemne paletizate. Colectoare de deseuri din lemn sau resturi vegetale fara impuritati. Companie nou infIintata producem lemn de foc si cherestea, carbune de gratar si aschii gratar.

Dorgos Producator
 • Companie nou infiintata in vederea accesarii de fonduri prin masura 6,2. Compania activeaza in mediul rural Compania se afla in stadiul primirii de oferte de utilaje si evaluarea lor necesara intocmirii dosarului.

Stoenesti Producator
 • Societatea doreste sa valorifice lemnul subtire provenit din lucrari de ingrijire si conducere a arboretelor si cumpara constant lemn rotund de tei cu diametrul cuprins intre 10 si 16 cm. Dorim oferta cu transport inclus. Plata pe loc la descarcare.

Grosi Producator
 • Companie infiintata si specializata in prelucrarea lemnului si distrubuirea acestuia, lemn de lucru, fag si salcam. Zona de operare Sudul Romaniei. Se cauta furnizor spre achizitionare de lemn de lucru.

Alexandria Servicii
 • Suntem proaspat distribuitor de combustibili solizi pentru centrale si sobe. Ne-am propus sa oferim spre vanzare doar produse socotite ca alternative ale lemnului din padure. Dorim prin aceasta sa incurajam consumul de combustibili obtinuti din surse regenerabile(biomasa), cat si carbuni superiori, cu o putere calorica mult mai mare decat lemnul. Astfel ca in oferta noastra veti regasi: Carbune negru superior (HUILA ANTRACIT), peleti si brichete din biomasa(rumegus sau coji de floarea soarelui).

Drajna Noua Distribuitor
 • LLC "Gradient Market" is a distributor of the biggest manufacturers in Republic of Belarus. Our company sells different types of wood pellets: ENplus A1, ENplus A2 and DIN. We are a distributor of the biggest manufacturers in Republic of Belarus. The pellets are packed in plastic bags of 15 kg, (we can include the buyer's logo), with stacking on pallets with a total weight of 1050kg/1200kg OR in a large BIG BAG weighting 1 ton.

Minsk Producator
 • Asociatie familara care se ocupa cu cultivarea pamantului folosind cat mai putin produse chimice si refolosirea resturilor vegetale prin producerea de  brichete din paie din resturi vegetale pentru reducerea defrisarii padurilor ilegale incercam sa producem combustibil solid ecologic sanatos pentru natura.

Carlomanesti Comuna Certesti Producator
 • Our company produces and sells biofuels for export ! We produce and sell such products: hardwood charcoal, fir wood pellets, even hardwood firewood, Kay Pine briquettes, RUF, parquet and terrace boards! We will be glad to cooperate on an ongoing basis with reliable reputable business customers. The company operates in terms of FCA, DAP, FOB, CIF.

Rivne Import - Export
 • Producem bricheti de foc Pini-Kay si peleti din rumegus de fag, distribuim linii de brichetare/peletizare si oferim consultanta fonduri U.E in domeniul biocombustibililor. Brichetele noastre provin din materie prima de rumegus de fag si sunt de tip pini-kay, cu gaura. Cu o putere calorica de 5000kcal/kg, produsul nostru de brichete de foc din rumegus este 100% ecologic, fiind compus exclusiv din materie prima de provenienta vegetala. Preturi de la 0.90 RON/kg. sau 900 RON/tona. Centre de productie in zona de Vest si Sud-Vest. Distribuim bricheti, peleti si echipamente in toata tara si Uniunea Europeana. Mai multe detalii pe site www.brichete-elcris.ro sau la telefon 0762 357 730.

Timisoara Producator
 • Pellets 4 all Srl isi propune sa va ofere cele mai bune solutii in materie de surse alternative pentru incalzire. Punem accent pe dezvoltarea relatiilor comerciale cu toti partenerii, pe cresterea calitatii serviciilor si diversificarea paletei de produse pentru a va oferi mereu cele mai moderne surse alternative pentru incalzire.

Radauti Importator
 • Firma noastra ofera spre vanzare lemn de foc taiat, spart, paletizat. Lemnul este de esenta tare, fag, carpen, stejar. Pretul este de 470 lei/tona, transportul se face pe raza orasului Fundulea si satele apropiate.

Fundulea Servicii
 • Sunt o firma distribuitoare de carbune pentru gratar si alte produse derivate. Am inceput cu importul si distributia carbunelui de gratar, iar in acest moment producem brichete de carbune pentru gratar, din mangal.

Stefanesti Distribuitor
 • Societatea noastra, Agro NYK Pacepa Srl din comuna Sohatu, judetul Calarasi are in administrare peste 900 de hectare de teren arabil. Folosim utilaje agricole performate, de ultima generatie: tractoare, sematatori, combine, prese de balotat, masini de brichetat paie. Website: https://brichete-paie.ro/

Sohatu Producator
 • Suntem producatori de mobila, numele firmei noastre este SC Flowood srl, din Com. Nicolae Balcescu, Bacau Ro, J04/1015/2005, mobilier din lemn masiv de stejar pentru export, in finisaje diverse. Piata de desfacere este in    Franta, Italia, Belgia si Marea Britanie.     Portofoliul de produse realizate si comercializate de firma noastra este format dintr-o gama larga de    piese de mobilier impartite pe colectii cu specific modern avand un design deosebit avansat international, dorim sa ne extindem si pe piata romaneasca, cautam solutii si dorim o intrevedere cu dvs. pentru a putea colabora, discuta a gasi solutii de extindere.

Nicolae Balcescu Producator