Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Lemn de Foc & Alti Combustibili Solizi - Energie: 329 companii
 • Firma produce brichete cilindrice din rumegus având  valoare energetica ridicată la prețul de 500 lei tona, ambalate în saci polietilena de 10 kg. Pentru comenzi de peste 5 tone prețul este negociabil.

Dranovatu Producator
 • Centrale Termice 77 din Bacau efectueaza reparatii centrale termice, centrale pe gaz, centrale pe lemn. De asemenea, efectuam reparatii aparate aer conditionat. Date de contact: Telefon 0754814402 Sunati la telefon 0754814402

Bacau Servicii
 • Importam materiale solide combustibile, ferestre PVC si usi si componente din lemn pentru sisteme fotovoltaice, toate economiile de energie de case civile. Analiza de energie cu sisteme de DPN (încercări nedistructive).

Milano Importator
 • Firma noastra produce si comercializeaza peleti din rumegus de fag si brad, de 6 mm, de calitate foarte buna, ambalati in saci de 15 si 30 kg, sau in saci Big Bag, cu o capacitate de aprox 20 T/luna. Totodata producem si statuete din beton, fantani arteziene, ornamente de gradina si casa, pavaje, boltari cofrag etc.

Carei Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2007. Avem experienta pe piata de materiale lemnoase din Ungaria si Romania de peste 18 ani. Suntem furnizorii pentru mai multe hypermarketuri din Ungaria, si vrem sa adaugam, mai multe produse la gama noastra de produse.

Gyula Importator
 • Sutem o companie puternica durabila care doreste sa ajute oamenii prin energia create de noi, oferind acestora bunastare si caldura in casele lor. Ajutam oamenii sa se bucure de o viata calduroasa plin de fericire. Asta facem de la inceputul firmei.

Dambovita Producator
 • Ne ocupam de prelucrarea materialului lemnos, in special de cea a salcamului. Avem experienta in acest domeniu, cu o gama variata de produse lemnoase. Ne ocupam cu vanzarea atat a cherestelei cat si a lemnului de foc din esente tai.

Ibanesti Producator
 • Cooperativa Sociala Stejarul Societate Cooperativa este o structura de economie sociala (SES) infiintata in cadrul unui proiect european si are ca principal obiect de activitatea vanzarea lemnului. Pentru mai multe detalii 0744.231.689

Pomarla Producator
 • Firma produce si desface produse din deseuri agricole pentru centralele termice cu combustibil solid (peleti si bricheti). Firma asigura transport clientilor aflati pe o raza de 50 km., iar preturile sunt negociate in functie de cantitatea solicitata. Acordam bonus de fidelitate pentru clientii cu contracte pe termen lung.

Braila Producator
 • Firma noastra produce si comercializeaza lemn de foc de cea mai buna calitate, esenta tare fag carpen ambalat in box paleti de 1/1/1,8 comecializam si lemn vrac la metru ster in functie de cerinte! posibilitate transport 26 paleti! Producem si comercializam lemn de foc in box paleti esenta tare fag carpen de cea mai buna calitate 1/1/1.8 semi uscate sau verzi. Posibilitate de transport 26 paleti. Oferim maxima seriozitate!

Manastirea Casin Producator
 • Compania noastra comercializeaza lemn de foc esenta tare fag, salcam, taiat, crapat si paletizat. Lemnul este ambalat in paleti cu dimensiunile de 1/1/1.8 m. Lemnul este de esenta tare (fag, salcam) taiat la 33 cm sau la cerere la alte dimensiuni, crapat si ambalat in paleti cu dimensiunile de 1/1/1.8 m. Lemnul are o umiditate cuprinsa intre 30- 35%.

Sat Beriu Producator
 • Enrec comercializeaza peleti din lemn (de calitatea DIN+, A1, EN-B), paie, turba si floarea soarelui; carbune din lemn cu fractia BBQ, Restaurant, pini kay si pernute; turba; lemn de foc uscat si proaspat taiat; ulei de floarea soarelui si rapita; brichete Nestro, RUF.

Iasi Import - Export
 • Suntem o societate comerciala care se  ocupa cu procesarea si comercializarea lemnului de foc  folosind un utilaj  de taiat si crapat lemn  foc  cu posibilitatea de  a procesa  cantitati mari de lemn oferim seriozitate pe termen lung. Va oferim lemn foc paletizat taiat si crapat la 25, 33, 50 cm sau alte dimensiuni la cerere ambalat la palet dimensiuni 1A�1A�1,8m esente tari fag, salcam, stejar, carpen etc.

Beriu Producator
 • Eco Pel-Sal Srl produce si vinde peleti din salcam cu puterea calorica reala 5.4 kcal/kg (6,3kwh/kg). Ambalajul standard este de 15 kg la pretul de 15 lei / sac. La cerere se pot ambala in saci 50 kg si in big bags de 1000 kg. Puterea calorifica inferioara specifica la cateva tipuri de lemne cu umiditate de 15%! Salcam Cca. 6,3 kwh/kg (5.420 kcal/kg) Carpen Cca. 5,3 kwh/kg (4.560 kcal/kg) Molid, brad Cca. 4,5 kwh/kg (3.870 kcal/kg) Pin Cca. 4,4 kwh/kg (3.784 kcal/kg) Artar, mesteacan Cca. 4,2 kwh/kg (3.612 kcal/kg) Fag Cca. 4,1 kwh/kg (3.526 kcal/kg) Stejar Cca. 3,7 kwh/kg (3.180 kcal/kg) Plop Cca. 3,1 kwh/kg (2.666 kcal/kg) * Puterea calorifica inferioara, medie, la lemne = 4, 46 kwh/kg (3.840 kcal/kg) Asiguram transport gratuit in limita a 100 km si la o cantitate de peste 4 tone. Pentru comenzile sub 3 tone tariful este de 30lei/tona.

Bucuresti Producator
 • Brennholz comercializeaza lemn de foc uscat (umiditate sub 20% inauntru) si lemn verde de fag, carpen si stejar. De asemenéa, vindem de peleti A1 si A2, in saci de 15 kg in Germania, Austria, Italia si Elvetia. Vanzarea se face numai in cantitati mari, de cel putin 24 tone.

Germania Servicii
 • Suntem o firma infiintata in 2013, situata in centrul tarii, cu un singur asociat, beneficiar program START. Lucram in domeniul forestier si avem 5 angajati cu norma intreaga. Utilaje: despicator lemn foc, banzic, ascutitoare panze, drujbe, tractor.

Tarlungeni Producator
 • Experienta acumulata in domeniu lemnului ne-a dus la punctul la care am transformat totul intr-o afacere. Clientul multumit este un client pe termen lung iar un colaborator multumit este un partener pe termen lung. Va oferim lemn de foc, brichete, carbuni.

Waakirchen Producator
 • Va oferim cherestea de cea mai buna calitate, dimensionata la cerere, gata pentru utilizare in constructii. Pretul orientativ pentru aceste produse este de 500 ron/mc. Va oferim cherestea de cea mai buna calitate, dimensionata la cerere, tivita si in functie de dorinta dumneavoastra uscata in uscatoare profesionale computerizate si fabricata pe 2 sau 4 fete, gata pentru productia de mobila, stupi, usi, ferestre etc. Pretul orientativ pentru aceste produse este de 650 ron/mc, respectiv 810ron/mc.

Tg. Mures Producator
 • Comercializam lemn de foc, busteni (stejar, fag, carpen), cantitate aproximativ 2000 tone, pret 195 LEI/ tona. Putem vinde si in cantitati mai mici. De asemenea, atentia noastra este indreptata catre deşeuri în energie: mai mult decât reciclarea deşeurilor. Remedierea poluării istorice şi tratarea ecologică a deşeurilor sunt o preocupare din ce în care mai mare pentru industrie având în vedere că regulamentele Europene de mediu continuă să fie restrânse. Manipularea deşeurilor, în general, devine o sarcină din ce în ce mai solicitantă care impune experienţă şi echipamente specializate. Pentru a răspunde acestei nevoi, Envisan, sucursala de mediu a grupului Jan De Nul, a început în 2009 proiectarea şi construcţia unei unităţi moderne care combină cele mai bune tehnici disponibile pentru nămol, sol şi ape uzate. Din 2010, Envisan este, de asemenea, responsabilă, pentru operarea staţiei.

Pitesti Producator
 • Suntem o firma producatoare de mobilier, pardoseli, tutori, spalieri, peleti si lemn de foc de salcam cu o vechime de peste 20 de ani pe pietele europene. Produsele oferite au preturi de producator. Produse: peleti, spalieri lemn, lemn de foc.

Ostrovul Corbului Producator