Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Generatoare - Energie: 103 companii
 • Livrare rapida, profesionalism, calitate!

Popestil Leordeni Importator
 • Foarte bune. Servire ireprosabila. Sunteti o firma de incredere.

Ploiesti Distribuitor
 • Servire ireprosabila.

Bucuresti Distribuitor
 • Sant multumit .

Ploiesti Importator
 • OK

Calarasi Distribuitor
 • Gederex poate veni in sprijinul partenerilor contribuind cu succes la dezvoltarea solutiilor potrivite la probleme din domeniul Inginerie Electrica si nu numai, reunind acum si colegi din alte domenii de activitate (Inginerie mecanica, Ingineria Materialelor, Inginerie Chimica, etc). Firma nostra va pune la dispozitie ehipamente profesionale de precizie pentru proiectul dumneavoastra. -strunjire, Lungimea maxima a piesei: 1.000 mm Diametrul de strunjire peste pat: 460 mm Diametrul de strunjire peste suport: 224 mm Diametrul de strunjire peste punte: 690 mm Lungimea puntii: 155 mm Latimea patului: 300 mm Interval de pivotare sania superioara: 52 Cursa axei-Z: 128 mm - frezare, Capacitate de gaurire in otel: 30 mm Diametrul de frezare in otel (max.): 25 mm Puterea de filetare, otel: M 16 Capacitatea de gaurire: 100 mm: Suprafata de fixare a mesei: 1.120A - 260 mm Curse Cursa axei-X: 600 mm Cursa axei-Y: 270 mm Cursa axei-Z: 300 mm - roluire, Lungimea de lucru: 1.050 mm; Grosimea maxima tablei indoite: 5,5 mm pe lungimea maxima de lucru; Diametrul minim la care se realizeaza indoirea: 190 mm. - debitare fierastrau cu banda, Capacitatea de taiere 60 (rotund) Dreapta: 120 mm Capacitatea de taiere 60 (patrat) Dreapta: 95 mm Capacitatea de taiere 60 (dreptunghi) Dreapta: 120 x 95 mm Capacitatea de taiere 90 (rotund): 240 mm Capacitatea de taiere 90 (patrat): 240 mm Capacitatea de taiere 90 (dreptunghi): 310 x 210 mm Capacitatea de taiere 45 (rotund) Stanga: 150 mm Capacitatea de taiere 45 (patrat) Stanga: 130 mm Capacitatea de taiere 45 (dreptunghi) Stanga: 170 x 90 mm Capacitatea de taiere 45 (rotund) Dreapta: 200 mm Capacitatea de taiere 45 (patrat) Dreapta: 180 mm Capacitatea de taiere 45 (dreptunghi) Dreapta: 200 x 140 mm - taiere electroeroziune cu fir, PERECIZIE 0,1mm Dimensiunile maxime ale piesei prelucrate: - Lungime x Latime: 630 - 440 mm; Cursa de taiere maxima: X: 400 mm Y: 320 mm; Grosimea maxima de taiere: 300 mm; Greutatea maxima a piese: 500 kg; Taiere in unghi: maxim 30 grade. - presare, Presiunea - performanta: 60 t Presiunea maxima de lucru: 259 bar Cursa: 380 mm Viteza de deplasare: 8,69 mm/s Viteza de presare: 2,07 mm/s Viteza de revenire: 10,79 mm/s - gaurire si filetare, Diametrul maxim de gaurire: 35 mm Suprafata de fixare a piesei: 50 - 400 mm Cursa pinolei: 150 mm Ridicarea mesei: 510 mm Ridicarea capului masinii: 380 mm Distanta de la varf ax principal la masa: 880 mm Distanta de la varf ax principal la picior: 1.215 mm Degajare: 320 mm Se pot realiza piese dupa desenul beneficiarului sau se poate realiza proiectare in prealabil. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati! https://gederex.ro/ https://www.linkedin.com/company/gederex/ https://www.facebook.com/Gederex/?ref=bookmarks

Iasi Servicii
 • Principalul nostru obiect de activitate este repararea, intretinerea si punerea in functiune a sculelor si utilajelor echipate cu motoare termice si electrice. Comercializam toata gama de piese de schimb si consumabile pentru marcile BOSCH, MAKITA, BRIGGS & STRATTON, ROBIN Subaru, HONDA, DOLMAR, HUSQVARNA, STIHL, FINI, SINCRO si TRICOMSERV Pompe. Service reparatii scule si utilaje pentru casa, gradina si constructii. -Generatoare, grupuri electrogene, -Hidrofoare, pompe, pompe submersibile, motopompe, -Drujbe, motocoase, masini de tuns gazon, motocultoare, motosape, atomizoare, -Flexuri, masini de gaurit cu sau fara percutie, rotopercutoare, fierastraie, circulare, -Mai compactor, taietor asfalt, picamer, demolator.

Bucuresti Sector 4 Servicii
 • S.c. Paldo Group International S.a. este o societate comerciala cu capital integral privat, prezenta pe piata de utilaje, aparatura si echipamente pentru industrie si constructii, de mai bine de 10 ani. Compania importa si comercializeaza: 1. aparatura de masura si control in domeniul presiunilor si temperaturilor, 2. utilaje si echipamente pentru industrie si constructii.

Bucuresti Import - Export
 • Yabimo is a dynamically developing industrial construction company with an international reach (Norway, Iceland, Sweden, Denmark, Germany, the Netherlands) with offices in Krakow, Tarnow and Rzeszow. Yabimo's activities in the energy, shipbuilding and industrial construction industries are focused on two specializations, i.e. the supply of steel structures and the hiring of specialized employees.

Tarnow Altul
 • Producem si comercializam generatoare de aer cald pe combustibil solid pentru incalzirea cladirilor industriale sau civile cu volume mari [hale de productie, ateliere, depozite, biserici, sere si solarii, sali de evenimente, corturi industriale, sali de sport, baloane presostatice, ciupercarii, uscatoare (de fructe, legume, ciuperci, plante, lemn), piscine acoperite, etc]. Combustibilul poate fi: lemn, deseuri de lemn, carbune, cocs, talaj, brichete de rumegus. Dupa o perioada de incercari si testari, am inceput productia in serie din anul 2011, intr-o gama variata, avand o putere termica nominala cuprinsa intre 30kW - 500kW. Odata cu anul 2017, generatoarele Kronheat au devenit mult mai performante, fiind dotate cu ventilatoare de aer primar si secundar si automatizare pornire/oprire ce regleaza turatia motorului turbinei in functie de temperatura aerului cald refulat si a temperaturii ambientale din obiectivul ce se doreste incalzit. Astfel asigura o pornire lina si optimizeaza consumul de energie electrica. De asemenea, exista posibilitatea adaptarii acestora la alte tipuri de combustibili lichizi sau gazosi. Astfel produsele noastre au ajuns cele mai eficinte din punct de vedere al randamentului, consumului si costului de achizitie si intretinere. Avantaje: - instalare rapida si usoara - incalzesc rapid aerul din incapere (1-2 ore) - randament mare - exploatare usoara - costuri reduse de achizitie si exploatare - nu exista pericol de inghet - nu este sub presiune - poate fi utilizat si cu tubulaturi de transport al aerului cald - durata mare de viata - nu necesita corpuri de incalzit suplimentare - mobilitate - pot fi adaptate si pentru combustibili lichizi si gazosi Carcasa generatorului este realizata din otel si are capace demontabile care permit accesul in interior. Focarul este fabricat din inox refractar pentru a rezista la temperaturi inalte. Ventilatorul centrifugal aspira aerul din exterior, respectiv din spatiul care trebuie incalzit, il vehiculeaza prin interiorul generatorului in compartimentele unde sunt amplasate focarul si schimbatorul de caldura si refuleaza apoi in exterior aer incalzit, prin gura de refulare a camerei de colectare. Aceste echipamente corespund standardelor SR EN 1319/2010 si SR EN 303 - 5/2012 si beneficiaza de 2 ani garantie.

Brasov Producator
 • Oferim o gama larga de umidificatoare camera pentru copii cat si umidificatoare aromaterapie. Suntem importator oficial al produselor Visoli avand pe stoc o gama diversificata de generatoare de curent electric, motopompe apa si umidificatoare de camera.

Timisoara Importator
 • Suntem lideri pe piața in domeniul uneltelor pentru casa si grădina! Specialisti in cercetare si pregătiți pentru ofertare! Dedicați pentru o natura verde! Produse de calitate si prețuri atractive! Competivitate si seriozitate!

Dragasani Importator
 • Cu e experienta de peste 7 ani, Delta Energy Invest Srl este distribuitor general in Romania pentru producatori de renume din Europa, Japonia si Marea Britanie. Dispunem de generatoare pentru toate categoriile de utilizatori. Incepand de la consumatori mici (uz caznic, filiale, pompe de apa), pana la consumatori mari (hoteluri, blocuri, depozite industriale, platouri de filmari, etc). Generatoarele industriale sunt sunt echipate cu cea mai variata gama de motoare diesel: Perkins, Deutz, Ricardo, Iveco, Volvo, John Deere, Lombardini, Kohler, Robin Subaru, Mitsubishi, Cummins, MTU, Doosan, Yanmar, Kipor, Diamond. Avem cea mai variata gama de: generatoare de curent si UPS-uri industriale, aparate de sudura, compresoare de aer si motocompresoare, centrale termice, incalzitoare, pompe de apa si hidrofoare, apalate de spalat sub presiune, scule electrice, freze de zapada si utilaje agricole oferind solutii de calitate tuturor clientilor nostri. Avem in oferta si utilaje pentru constructii: autobetoniere, betoniere profesionale, mai-uri compactoare, excavatoare, malaxoare, masini de taiat asfalt / beton, masini de taiat gresie/faianta, masini de spalat cu presiune, motocompresoare, motopompe, nacele, pompe tencuiala, schele etc.

Chitila Producator
 • Firma noastra este prezenta pe piata din anul 2000 (prestand servicii de inchirieri generatoare, rulote, corturi, etc) participand la realizarea numeroaselor evenimente, in special filmele de lung metraj (Cold Mountain, Cave, Blood Rain, HoHoHo, Blood and Chcoclate, etc), spoturi publicitare (Coca Cola, Pepsi, Ursus, BergenBeer, Philips Morris, Cio Cips, etc), evenimente (BTL, ATL), spectacole (Concerte Voltaj, Holograf, Zdob si Zdup, Vita de Vie, Vama Veche, Loredana Groza, etc), asigurand generatoare de rezerva restaurantelor, hotelurilor, cladirilor de birouri, petreceri in aer liber, corturi si multe altele. Va stam la dispozitie cu o gama complexa de servicii: inchirieri generatoare electrice, rulote, toalete mobile si echipament pentru filmari. Experienta acumulata in acest domeniu, ne impune un standard ridicat al serviciilor prestate. Toate echipamentele pe care le oferim spre inchiriere sau vanzare, sunt de calitate superioara si sunt importate din Germania. Generatoarele oferite spre inchiriere au consum mic de 250 g motorina/KWh produs. Generatorele de curent inchiriate sunt dotate cu automatizari performante , cu protectii la subtensiune, supratensiune, suprasarcina, sau frecventa necorespunzatoare. In functie de aplicatie, putem oferi pentru inchiriere grupuri electrogene mobile sau stationare cu carcasa insonorizanta normala sau insonorizare speciala pentru functionare in zone rezidentiale. Generatoarele electrice inchiriate pot fi utilizate pentru functionare continua, intermitenta sau cu pornire automata in cazul intreruperii alimentarii cu energie electrica din reteaua publica.Avem echipe ce asigura operatiunile de service si mentenanta pentru operatiuni de inlocuire a consumabilelor , in sarcina utilizatorului ce inchiriaza grupul generator intra doar alimentarea cu motorina. Va mai punem la dispozitie echipa si echipament, tehnicieni specializati lighting & grip cu o experienta vasta in domeniu (Gaffer, Keygrip, Bestboy Elec, Doly grip, Electricieni, Masinisti, etc.). www.generatoare-mobile.ro www.inchirierigeneratoareelectrice.ro www.inchirieri-generatoare.com www.generatoare-de-inchiriat.com

Darza, Crevedia Servicii
 • Aggreko este lider pe piata mondiala in solutii de inchiriere a generatoarelor de energie si echipamentelor pentru controlul temperaturii. Parcul de echipamente este format din peste 15.000 de echipamente si este sustinut de o echipa de 6000 de angajati in peste 190 de locatii din intreaga lume. Oferim solutii personalizate si suport tehnic 24 ore pe zi, 7 zile pe saptmana.

Bucuresti Servicii
 • Compania importa grupurile electrogene marca Aksa si Teksan. Ele pot fi echipate cu diferite tipuri de motoare si alternatoare in functie de nevoia si bugetul Dvs. Puteti opta pentru motorizare: AKSA, PERKINS, MITSUBISHI, JOHN DEERE sau DOOSAN si alternatoare: MARELLI, LINZ sau AKSA. Compania noastra comercializeaza din stoc sau la comanda o gama larga de produse, pentru marcaje rutiere, semnalizare, management trafic, etc. Produsele noastre ofera solutii pentru parcari, drumuri de acces, drumuri publice si private, locuri de parcare, restrictionare acces. Oferim atat produse pentru solutii temporare cat si permanente. Securitatea traficului este o problema tot mai importanta a societatii noastre, fiind vorba atat de securitatea pietonilor cat si a soferilor. Odata cu trecerea anilor se observa o grija tot mai mare pentru securizarea traficului, atat la nivel national si international cat si la nivel local si institutional, corporatist sau individual.

Bucuresti Importator
 • Power Electric Rom este o companie cu capital integral romanesc, capabila sa ofere sisteme si servicii de electroalimentare de siguranta, la standarde inalte de calitate. Prin promptitudine, seriozitate si profesionalism, Power Electric Rom este in permanenta orientata spre cresterea satisfactiei clientilor si partenerilor sai. Power Electric Rom, prin echipametele oferite: grupuri electrogene: 3-2500 kVA, UPS-uri: 600 VA - 4800 kVA, stabilizatoare de tensiune: 1-1500 kVA, vine in ajutorul celor care activeaza in diferite domenii precum: prelucrarea si transmiterea datelor in diferite institutii, automatizarea proceselor industriale cu risc mare la opriri neprogramate, supravegherea/ securitatea cladirilor, in domeniul medical, telecomunicatii, invatamant, etc. Pentru detalii suplimentare va stam cu placere la dispozitie.

Bucuresti Importator
 • Firma noastra importa unelte pentru constructii noi de uz gospodaresc fabricate in Germania marca Matrix, oferind o garantie de 24 de luni si cu service in Calimanesti, judetul Valcea. Produsele sunt oferite en - detail sau en - gross la preturi foarte avantajoase.

Calimanesti Importator
 • Genelectro este o companie ce comercializeaza si distribuie generatoare pe benzina, generatoare pe motorina, generatoare de sudura, alternatoare, pompe de apa, turnuri de iluminare, panouri de control, grupuri electrogene, transformatoare, surse neintreruptibile, regulatoare de tensiune, invertoare de sursa si incarcatoare baterii. Misiunea noastra este aceea de a rezolva necesitatile clientului, fie ca aceasta inseamna diagnosticarea problemelor, recomandarea unei solutii sau implementarea unei noi tehnologii sau a unui nou sistem de lucru. In timp ce produsele si serviciile noastre aduc profit afacerii dumneavoastra, ceea ce ne diferentiaza este tocmai modul in care urmarim sa intelegem necesitatile specifice ale fiecarui client.

Bucuresti Distribuitor
 • Endress Romania este unul din principalii furnizori de grupuri electrogene, utilaje de constructii, masini si echipamente de pe piata, reprezentand atat marcile proprii consacrate cat si o serie de producatorii importanti din Europa. Societatea este structurata pe trei divizii de activitate, dupa cum urmeaza: - DIVIZIA SOLUTII ENERGETICE: Generatoare de curent si grupuri electrogene: Puteri intre 1 KVA - 4000 kVA, monofazate, trifazate, deschise sau insonorizate, pornire manuala sau automata; motoare pe benzina, diesel si LPG. Surse neintreruptibile de putere (UPS): Puteri intre 1-1000kVA, monofazate, trifazate, stabilizatoare. Solutii de electroalimentare verde (nepoluanta): panouri solare, centrale eoliene, minihidrocentrale. - DIVIZIA UTILAJE PENTRU CONSTRUCTII: Statii betoane si autobetoniere: Capacitate intre 6-200 mc/h Buldoexcavatoare, Incarcatoare frontale, Excavatoare, Miniexcavatoare: De la 1,5 t pina la 13,5 t, puteri intre 40 -120CP. Automacarale: Capacitate intre 10 si 40 tone. Concasoare: Capacitate intre 100-200 tone, fixe sau mobile. Motocompresoare elicoidale mobile: De la 1,4 m3/ min pina la 30 m3/ min Unelte pneumatice si hidraulice: iocane demolatoare (pickhammere), demolatoare miniere, Mica mecanizare in constructii: Placi compactoare simple si reversibile, maiuri compactoare, slefuitoare pentru beton, taietoare pentru beton si asfalt, mese de taiere, previbratoare pentru beton, rigle vibrante, cilindri compactori, motopompe, discuri diamantate. - DIVIZIA MASINI UNELTE SI EHIPAMENTE: Masini unelte: Strunguri, freze, raboteze, masini gaurit, masini debitare in coordonate laser si water jet, masini injectat mase plastice, masini indoit. Aparate de sudura: Transformatoare, MIG-MAG, invertoare, WIG-TIG, taiere cu plasma, sudura in puncte. Sisteme de exaustare: Proiectare si executie. Sisteme de ridicat si stivuit: Motostivuitoare, electrostivuitoare, transpaleti, electropalane.

Ciorogarla ; Soseaua Bucuresti, Nr. 108 Producator