Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Generatoare - Energie: 103 companii
  • Faber Plast Srl. din Craiova, judetul Dolj pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Pe lista noastra de produse puteti gasi barci, butoaie, rezervoare de diferite dimensiuni, precum si produse industriale si accesorii pentru generatoare, toate la cel mai inalt standard de calitate. Prin certificarea ISO detinuta din 1995, ne propunem sa oferim cea mai convenabila si eficienta experienta clientilor nostri, promovand o cultura organizationala puternica, cu orientare catre client.

Craiova Producator
  • Infiintata in anul 1994, SC 94 Ielfa Construct Srl este situata in Bucuresti. Firma SC 94 Ielfa ConstructS.R.L. are o echipa de 55 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de motoare si generatoare, motoare de puteri pana la 1000Kw, motoare pe baza de motorina. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Si pentru ca SC 94 Ielfa ConstructS.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Producator
  • Infiintata in anul 2001, Sfera S.R.L este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de peste 30 angajati, Sfera S.R.L comercializeaza o gama larga de: echipamente si materiale de sudura, geenratoare de curent si de sudura cu motor termic, dispozitive si mecanisme de ridicat (poduri rulante, palane, electropalane), discuri abrazive, scule de mana, echipamente de exhaustare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Distribuitor