Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Altele - Energie: 73 companii
 • Sunt f. multumit de interactiune.

Floresti Importator
 • Bogdan Boniplast Srl produce o serie de produse, pentru institutiile de exploatare si pentru constructorii de retele electrice moderne de medie si joasa tensiune. In mare sunt prezentate urmatoarele grupe: Cleme pentru retelele de joasa si medie tensiune; Armaturi pentru retelele de joasa si medie tensiune; Lanturi cu izolatori siliconici; Zincare; La cerere societatea noastra este dispusa sa execute si alte produse prin adaptarea tehnologiilor de executie in functie de solicitari.

Slatina Producator
 • Vlad Sorin, economist pensionar, Am suficient timp sa indrum niste buni gospodari, posesori sau nu de animale in gospoarie, in a-si amenaja o instalatie de biogaz pana la nivelul la care ar putea sa renunte la butelie/lemne/gaz metan/ carburanti lichizi. Puteti consulta pagina web: eco.mayagraphics.ro Intr-o societate unde sunt multe lucruri de imbunatatit, nu pot dragi prieteni, in calitate de alergator de cursa lunga, decat sa va adresez un sincer indemn "Hai la treaba!"

Mangalia Servicii
 • La Miercurea Ciuc (în regiunea centrală a României) funcţionează o fabrică modernă de peleţi, care a început producţia în 2007. Uzina gestionată de către SC Phoenix Company SA este amplasată la intrarea de vest a municipiului (la 50 m distanţă de DN 13A), într-o zonă industrială care beneficiază de toate facilităţile necesare. Fabrica este uşor accesibilă de pe şoseaua de ocolire a municipiului atât pentru aprovizionare, cât şi pentru transportul peleţilor către clienti. Compania noastră, SC Phoenix Company SA gestionează singura fabrică de peleţi din România bazată atât pe biomasă,(rumegus), cât şi plante energetice, îmbinând în mod sinergic oportunităţile industriei peletului cu cele ale plantelor energetice. Linia de producţie, având capacitatea de 3 tone de peleţi de 6 mm pe oră, este alcătuită din maşinile producătorului olandez CPM, recunoscut drept producătorul celor mai performante maşini de fabricat peleţi din Europa. Pentru a reduce formarea de zgură în timpul procesului de aredere, am echipat linia de producţie cu o maşină specială de separat nisipul de materia primă. Caracteristici principale: Masă: ca. 650 kg/m Diametru: 6 mm Lungime: max. 5 x diametru Umiditate: max. 10 % Conţinut de praf: max. 1 % (înainte de transport) Valoare energetică: ca. 5 Mwh/t Conţinut de cenuşă: max. 1 % Energia necesară producţiei: 3% (la pacură: 30%). Din cauza creşterii vizibile a preţurilor la energie, a instabilităţii preţului gazelor naturale şi dependenţei acestora de factorii politici, cererea de peleţi este în creştere pe toate pieţele europene. Pentru a profita de această oportunitate, compania noastră plănuieşte extinderi suplimentare de capacitate, proiect pentru a cărui derulare căutăm investitori serioşi, interesaţi de o colaborare pe perioadă lungă.

Miercurea Ciuc Producator
 • Suntem o companie romaneasca, importatori si distribuitori de echipamente medicale, aparatura si tehnica medicala, instrumentar si consumabile. Datorita experientei si seriozitatii dovedite, am devenit partenerii unor firme de prestigiu din domeniu, garantand astfel cel mai bun raport calitate/pret precum si o fiabilitate crescuta a produselor oferite. Pe linga import si distributie de echipamente medicale, firma noastra poate asigura si sursele de fluide medicale necesare (oxigen medical, aer medical, dioxid de carbon, protoxid de azot, heliu, etc.) in clinici si spitale. Putem furniza atat concentratoare de oxigen de capacitate mica pentru alimentarea unui aparat de anestezie dar si generatoare de oxigen si statii de aer medical sau de protoxid de azot respectiv dioxid de carbon necesare unor clinici sau spitale de dimensiuni medii sau mari, asigurand proiectarea, montajul lor dar si instalatia de distributie din clinica. Portofoliul de produse ne asigura garantarea unei solutii adecvate functie de marimea si necesitatile clientului. Gama de produse este foarte mare si de aceea chiar daca un produs nu se afla in lista de echipamente de pe site, asta nu inseamna ca nu este in portofoliul nostru de produse, trimiteti-ne o cerere de oferta cu datele dvs de contact si noi va vom raspunde in cel mai scurt timp. Nergismed este si distribuitor de echipamente de sudura (truse sudura, opritoare flacara, brennere, furtune oxi-acetilenice) cat si de echipament de protectie respiratorie (masti protectie, semimasti, filtre, aparate de respirat, centrale detectie gaze, etiloteste, echipament protectir, etc.).

Municipiul Bucuresti Importator
 • Infiintata in anul 2004 Cagero Instal este o societate privata in plina ascensiune, specializata in urmatoarele domenii: - Montarea si exploatarea sistemelor de repartizare a energiei termice pentru încalzire si apa - repartitoare si contoare de apa cu transmisie radio - Executia sau repararea instalatiilor sanitare si termice pentru blocurile de locuinte, hale, spatii comerciale, case, vile, etc.; - Executia instalatiilor de climatizare cu ventiloconvectoare; - Vanzarea si distributia de izolatii tehnice: vata minerala, vata bazaltica, izolatii din cauciuc, polietilena pentru conducte, izolatii fonice, etc.; - Vanzare si montarea echipamentelor de echilibrare hidraulica a instalatiilor de termoficare; - Distributia si montarea de echipamente de automatizare furnizate de compania Danfoss-Danemarca. Poate nu vom deveni lider de piata, dar ne angajam ca prin flexibilitate, transparenta si seriozitate sa oferim clientilor nostri cele mai bune echipamente si servicii.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1999, Tehnic Gaz S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Buzau si in tara. Compania Tehnic Gaz S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate: - recipiente - butelii pentru gaze tehnice (comprimate lichefiate, dizolvate) sub presiune - oxigen, acetilena, heliu, argon, dioxid de carbon, azot, clor, s.a.; - robineti butelii gaze tehnice (oxigen, dioxid de carbon, azot, s.a.); - echipamente complete pentru sudura oxi-acetilenica; - carucioare butelii; - regulatoare de presiune pentru oxigen, acetilena, azot, heliu, argon, dioxid de carbon, hidrogen, s.a.; - opritoare de flacara pentru oxigen si acetilena; - echipamentede protectie sudura(masca automata protectie sudor, echipament protectie sudor, manusi lacatus, s.a.) - incarcare butelii cu dioxid de carbon, verificare, ISCIR-izare butelii de inalta presiune. Firma noastra are un personal de 19 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Buzau Importator
 • Oferim peleti de inalta calitate, realizati din lemn rasinos, ideali pentru sistemele de incalzire. Fie ca aveti o casa, o afacere sau o ferma, peletii nostri asigura o sursa eficienta si sustenabila de incalzire. Alegeti Proeko Wood producatorul local cu experienta de peste 10 ani in productia de peleti ecologici si cu un impact minim asupra mediului nostru.

Oravita Producator
 • Dirove Global, furnizor de incredere de gaze imbuteliate in Romania! Suntem o companie dedicata sa asiguram accesul la o gama variata de gaze esentiale pentru diverse aplicatii industriale, medicale si de divertisment. Cu o experienta solida in industrie si un angajament ferm fata de calitate, suntem partenerul ideal pentru clientii nostri in cautarea solutiilor de gaz potrivite. Gama noastra extinsa de produse include heliu, azot, CO2, oxigen, acetilena si azot lichid, acoperind astfel o varietate de necesitati specifice. Indiferent daca sunteti implicati in industria medicala, industria alimentara, tehnologia de sudura sau organizarea de evenimente speciale, avem solutiile de gaze potrivite pentru a satisface cerintele dumneavoastra unice. La Dirove Global, ne straduim sa oferim un serviciu de calitate superioara si produse sigure, respectand cele mai inalte standarde de siguranta si mediu. Echipa noastra de profesionisti experimentati este aici pentru a va oferi consultanta specializata si suport tehnic, asigurandu-ne ca obtineti solutiile optime pentru afacerea sau proiectul dumneavoastra.

Mun. Iasi Importator
 • Profesionisti in gaze din 2009! Avand un istoric bogat pe piata si experienta in domeniu inca din anul 2009, in prezent compania poate desfasura lucrari complexe ale instalatiilor de gaze naturale, dar si lucrari de mentenanta. Compania dispune de personal autorizat special instruit si de echipamente specifice. http://gazprom-international.ro

Bucuresti Distribuitor
 • Avand un partener cu o experienta de peste 30 de ani in proiectarea si executia transformatoarelor electrice, va punem la dispozitie urmatoarele produse: -        Transformatoare electrice monofazate, cu puteri de la 3,2 VA la 80 kVA; -         Transformatoare electrice trifazate, cu puteri de la 100 VA la 1000 kVA; -        Transformatoare tri-monofazate; -         Autotransformatoare; -         Transformatoare capsulate, cu montare pe sina omega; -         Transformatoare medicale; -         Transformatoare pentru separarea galvanica in instalatiile fotovoltaice sau alte energii regenerabile. Prin intermediul diversilor parteneri producatori, asiguram si: -         Bobine shunt, utilizate pentru compensarea energiei reactive capacitive; -         Bobine de amortizare, utilizate pentru filtrarea armonicilor de current; -         Alte tipuri de bobine; -         Transformatoare de distributie, cu izolatie in rasina sau ulei; -         Transformatoare toroidale; -         Transformatoare speciale; -         Motoare electrice; -         Diverse echipamente electrice (stabilizatoare, redresoare etc.).

Iasi Importator
 • Companie infiintata in 2009, produce peleti si brichete din resturi vegetale. Ne adresam atat companiilor, cat si persoanelor fizice. Preturi atractive! Contact: 0725657006 / 0735709280 Comuna Adunatii-Copaceni, judetul Giurgiu

Adunatii Copaceni Producator
 • Importam seminee, cosuri de fum de calitate superioare produse in Italia, de la cei mai de incredere producatori: Palazzetti, Moretti, etc. Furnizam servicii pentru instalarea acestora de catre oameni calificati si experienta in domeniu.

Ipotesti Importator
 • Societatea noastra comercializeaza panouri radiante si plasme termice originale pentru incalzirea locuintelor de orice tip! Echipa noastra este formata din specialisti ce va stau la dispozitie in orice moment sa va ofere toate raspunsurile si solutiile privind functionarea / montarea produselor noastre. Totodata suntem pregatiti mereu sa va oferim suport tehnic gratuit, atat pre-vanzare cat si post-vanzare. Discutiile noastre tehnice vor fi un ajutor serios in alegerea produsului corect si multumitor.

Bucuresti Distribuitor
 • Firma produce brichete cilindrice din rumegus având  valoare energetica ridicată la prețul de 500 lei tona, ambalate în saci polietilena de 10 kg. Pentru comenzi de peste 5 tone prețul este negociabil.

Dranovatu Producator
 • Eco Pel-Sal Srl produce si vinde peleti din salcam cu puterea calorica reala 5.4 kcal/kg (6,3kwh/kg). Ambalajul standard este de 15 kg la pretul de 15 lei / sac. La cerere se pot ambala in saci 50 kg si in big bags de 1000 kg. Puterea calorifica inferioara specifica la cateva tipuri de lemne cu umiditate de 15%! Salcam Cca. 6,3 kwh/kg (5.420 kcal/kg) Carpen Cca. 5,3 kwh/kg (4.560 kcal/kg) Molid, brad Cca. 4,5 kwh/kg (3.870 kcal/kg) Pin Cca. 4,4 kwh/kg (3.784 kcal/kg) Artar, mesteacan Cca. 4,2 kwh/kg (3.612 kcal/kg) Fag Cca. 4,1 kwh/kg (3.526 kcal/kg) Stejar Cca. 3,7 kwh/kg (3.180 kcal/kg) Plop Cca. 3,1 kwh/kg (2.666 kcal/kg) * Puterea calorifica inferioara, medie, la lemne = 4, 46 kwh/kg (3.840 kcal/kg) Asiguram transport gratuit in limita a 100 km si la o cantitate de peste 4 tone. Pentru comenzile sub 3 tone tariful este de 30lei/tona.

Bucuresti Producator
 • Tritech Group, producator de panouri fotovoltaice monocristaline si policristaline cu eficienta ridicata, a investit in anul 2015 in construirea unei fabrici moderne. Localizata in Ovidiu, judetul Constanta, fabrica ofera avantajul strategic de a se situa in proximitatea Autostrazii A4 si Portului Constanta. Dotarea fabricii cu utilaje de productie profesionale asigura calitatea superioara a panourilor fotovoltaice manufacturate. Achizitionarea si utilizarea echipamentelor de productie de ultima generatie reprezinta pentru clientii nostri cele mai bune garantii ca oferim panouri fotovoltace de inalta eficienta. Linia de productie performanta, semi-automata a fost achizitionata de la un producator specializat la nivel mondial in procesul de productie al panourilor fotovoltaice. Acest lucru a permis instalarea unui flux tehnologic performant, care utilizeaza tehnologii de top si respecta cele mai recente norme tehnice si ecologice de fabricatie in concordanta cu exigentele actuale ale pietei. Panourile fotovoltaice fabricate de Tritech Group sunt inregistrate si comercializate sub brandul Wattrom. In functie de solicitarile clientilor, se pot livra atat panouri fotovoltaice monocristaline si policristaline de dimensiuni si randamente diferite. Tritech Group este singurul producator de panouri fotovoltaice care detine o tehnologie de control si garantare a produselor oferite clientilor. Calitatea panourilor Wattrom si procesul de proiectare, productie si comercializare a panourilor sunt certificare ISO 9001:2015 si TUV InterCertSaar. Activitatea de productie se desfasoara in conformitate cu standardele EN 61215 si EN 61730-1/2, precum si alte standarde de referinta in domeniul energiei regenerabile. Tritech Group ofera preturi competitive pe piata energiei regenerabile din Romania, dar si externa,, care se datoreaza tehnologiilor de ultima generatie folosite si relatiei unice cu producatorii de materii prime. Tritech Group este partener de incredere, capabil sa satisfaca cele mai exigente nevoi ale clientilor. Pentru a obtine si garanta rezultate exceptionale pentru fiecare proiect in parte, echipa tehnica ofera servicii specializate de consultanta. Misiunea Tritech Group este de a oferii clientilor si panouri fotovoltaice de cea mai inalta calitate la preturi foarte competitive. Strategia de viitor este orientata catre cresterea capacitatii liniei de productie actuale si mentinerea celor mai inalte standarde de calitate in toate etapele procesului de proiectare, producere si comercializare a panourilor fotovoltaice.

Constanta Producator
 • Proiectam, executam si operam: a��Linii electrice cu tensiuni nominale de 0.4kV 20kV aeriene si/sau subterane; a��Posturi de transformare de medie tensiune (puncte de alimentare, puncte de conexiuni), inclusiv celulele aferente; a��Retele electrice de iluminat public aeriene si/sau subterane; a��Executare, verificare, masurare prize de pamant, instalatii de legare la pamant si de paratrasnet aferente cladirilor civile si industriale si in retelele electrice de distributie; a��Instalatii electrice de compensare a factorului de putere; a��Instalatii de cabluri de fibra optica pentru transmitere de semnal; a��Instalatii electrice exterioare/interioare aferente incintelor/cladirilor civile si industriale; a��Instalatii de utilizare de joasa/medie tensiune; a��Bransamente electrice aeriene si subterane, monofazate si trifazate, la tensiune nominala de 0.4 kV; a��Instalatie de racordare la joasa tensiune destinata alimentarii cu energie electrica a unui singur loc de consum, executata din reteaua de joasa tensiune sau tabloul/cutia de distributie a postului de transformare; a��Lucrari de mentenanta la corpurile de iluminat stradal pietonal si rutier, temporar festiv si ornamental sau ornamental festiv, racordate la instalatiile electrice publice; a��Retele de alimentare cu energie electrica a ansamblurilor de locuinte; a��Instalatii electrice de curenti slabi aferente (circuite secundare); a��Baterii stationare de acumulatori; a��Masurarea rezistentei de izolatie si continuitate circuite, masurarea rezistentei de contact la posturile de transformare; a��Instalatii de protectii si masura; a��Verificari si incercari ale echipamentelor si instalatiilor electrice, de medie si joasa tensiune, aferente retelelor electrice de distributie si posturilor de transformare;

Craiova Servicii
 • Companie tanara distribuitor de panouri radiante si corpuri de iluminat cu leduri in judetul Arges,Asiguram transport, montaj, service garantie si post garantie. Toate produsele au garantie : intre 5 - 10 ani panourile si 2 ani corpurile cu leduri.

Pitesti Distribuitor
 • Incepand cu 2012 Duro Tools Industry Srl comercializeaza o gama variata de generatoare de curent, la preturi avantajoase, asigurand si automatizarea acestora la cerere. Generatoarele noastre beneficiaza de o tehnologie moderna, zgomot redus si consum mic.

Craiova Distribuitor